Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

Boema viu colorata de pe PolonaAcuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef!Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

1 comentarii

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai multA treia ...

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

Cherhanaua Ancora, restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de ...

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti?A fost primul restaurant ...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoareCopper's Pub...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

O frumoasa gradina ascunsa a centrului BucurestiuluiEu ma duse...

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligentCat sunt eu de int...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara?Am revenit l...

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiA...

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75...La ultima vizita la Gargantua,...

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

Cam ca si celelalte doua restaurante GargantuaGargantua KSLF e un ...

1 comentarii

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidereToa...

Golden Blitz: nume mare, casa mare, imaginatie micaGolden Blitz a ...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

Green Hours, un local iconic al BucurestiuluiGreen Hours este unul...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

4 comentarii

Un model pentru restaurantele populare cu specific romanesc, pentru cl...

Il Destino in Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silve...

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta...E greu ...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by Marriott

Chef Alin Berba si Chef Oleg

S-a deschis de foarte putin timp Courtyard Floreasca by Marriott, un mare hotel in Pipera, in cartierul cu cladirile de birouri. E in coltul dinspre Barbu Vacarescu, chiar vizavi de Promenada Mall. Si acest hotel operat de Marriott are un restaurant interesant, pe care l-au botezat Solt Dining. E la parter, in capatul din spate, inconjurat de o terasa mica. E intr-un spatiu deschis pe holul mare al hotelului, cu o separare partiala de receptie si ce mai este pe acolo.

Solt Dining e amenajat in stilul general al hotelului, care are o arhitectura corporatista contemporana, occidentala, aripa ei teutona: austera, ergonomica, igienica, eminamente functionala. Scaunele sunt simple, dar comode.

Dar meniul e mult mai interesant decat ambianta la Solt. Au un chef tanar si talentat, Alin Berba. E cel cu negru din poze, alaturi de letonul Oleg Sorocins, cheful coordonator al grupului, care a venit din Vilnius ca sa lucreze impreuna la meniu. Pe site prezinta un concept New Nordic Kitchen, pe care Chef Alin Berba incearca sa-l traga cat de mult poate catre Noua Bucatarie Romaneasca creativa. Cam tot ce ne-au servit cei doi tineri chefs a fost original si bun la gust, frumos prezentat. Serviciul bun, preturile normale.

Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by Marriott e, fara indoiala, cel mai bun restaurant din zona aceea de birouri din Pipera. Sper sa ramana asa si chiar sa evolueze, sa nu devina in timp o cantina corporatista. Si sunt sigur ca vom mai auzi multe despre Chef Alin Berba… (GB – octombrie 2019)

Chefs la restaurantul hotelului Courtyard Floreasca by Marriott

Saloanele Solt Dining, restaurantul hotelului Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott
Hotelul Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott din Pipera

Hotelul Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott

 

Data actualizarii: 12/07/2020

Solt Dining (Courtyard Floreasca by Marriott), octombrie 2019  - Str. Dimitrie Pompeiu, nr. 2A (Pipera)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close