Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne treaca mai usor pandemia:

  • Amuse bouche cu roșii confiate
  • Pâine cu mucegai și unt din coji de cartofi
  • Beignet umplut cu mangold și smântâna fermentată, “clătită” din pilaf cu carne uscată de oaie, churro din brânza de Horezu
  • Cartof, cașcavea de pe Valea Doftanei, măduvă afumată și castraveți fermentați
  • Conopidă timpurie
  • Cambula maturată trei zile cu sos de midii afumate
  • “Ciulama” de porumbel
  • Urdă, castravete, înghețată din flori de soc, piper alb
  • Vin Furmint de la Bella Geza, cafea

Summer Tasting Menu, adica meniul de degustare pe care Chef Daniel Palici il serveste la MAIZE doar pe terasa de pe acoperis pentru 2-6 persoane, la pretul de 280 de lei; vinul fiind separat, desigur. Si rezervarea cu cel putin doua zile inainte…

Toate au fost foarte bune si prezentate sofisticat, cu o mentiune cu totul speciala pentru porumbel si sosul de midii afumate.

Bucataria lui Chef Daniel Palici la MAIZE

Data actualizarii: 07/10/2020