Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Te simti bine primit si bine hranit la Dami, chiar daca nu esti coreean

Dami e un restaurant coreean vechi al Bucurestiului, cred ca de vreo 10 ani, daca nu si mai bine. Sunt langa Aeroportul Baneasa, unde era Romaero in vremurile bune. Au o bucata destul de mare de subsol, bine renovata si intretinuta. Au multe sali acolo, de o parte si de cealalta a unui hol lung. In dreapta au bucatariile si un fel de magazin sarac, cu cateva produse la vanzare aduse din Coreea, fara o logica aparenta in ceea ce priveste sortimentatia. In stanga au cel putin sase saloane, dintre care unul mare, cu o masa de consiliu, cu vreo 20 de scaune. Si in salile mai mici au cate o singura masa la care pot sta, si acolo, cate 6-8 persoane.

Sunt numai coreeni la Dami. Cand suni la telefon ti se raspunde direct in limba lor, si uneori trebuie sa-ti dea pe altcineva care stie romaneste ca sa vorbesti. Cand am ajuns noi erau mai multi coreeni, de diverse varste, care mancau la o masa ad-hoc din sala cu magazinul, in tinute lejere. Cred ca au fost foarte nedumeriti si incurcati sa vada pe cineva necoreean care sa le ceara de mancare. Presupun ca le-am stricat masa, pentru ca i-am vazut apoi ca s-au grabit sa termine si sa stranga. Mai era o familie de coreeni cu copii intr-unul dintre saloane.

Meniul e destul de lung la Dami, cu denumiri pe care nu ai cum sa le deslusesti daca nu esti de-al lor. Asa ca i-am rugat sa ne aduca ei ce cred ca au mai bun. Am primit niste coltunasi, pana la urma, un pui picant cu legume si taitei coreeni din orez, cu un sos consistent. Si o clatita coreeana la sfarsit, ca desert.

Mancarea a fost buna, in general, insa diferita de cele cateva – putine – pe care le-am mai mancat la restaurante coreene, in Bucuresti sau in alte parti. Cred ca cei de la Dami merg pe varianta retetelor de la ei din Coreea, spre diferenta de cele mai multe restaurante orientale care isi „europenizeaza” meniurile, spre a fi mai pe gusturile din aceasta parte de lume.

Serviciul a fost si el asiatic, cu niste coreence foarte amabile si serviabile, asa cum sunt mai toti in lumea lor, si cu o chelnerita unguroaica, ajunsa nu se stie cum in Bucuresti, cu care ne-a facut placere, de asemenea, sa stam de vorba.

Preturile nu sunt mici la Dami, insa portiile sunt mai mari decat ne asteptam sa primim d eobicei intr-un restaurant.

Dami e un restaurant ciudat, daca e sa-l masuram cu cele cu care suntem obisnuiti. Poate fiindca e facut mai mult pentru ei, pentru comunitatea lor. Nu mi-am dat seama daca vor sau nu sa le vina si necoreeni sau alti straini in restaurant, pentru ca nu si-l promoveaza si aproape nimeni dintre cei din jur nu a auzit de ei. Insa, fie ca l-au facut doar pentru ei sau nu, te simti bine primit si bine hranit la Dami. (GB – iulie 2018)

Dami Korean Restaurant and Market la Romaero in Bucuresti

Data actualizarii: 21/09/2019

Dami  - Bd. Ficusului, nr. 44A (Baneasa)

  • Anonim :

    S-a modificat numele restaurantului Dami in Kang Reastaurant si meniul s-a modificat continund retete noi traditionale iar preturile s-au micsorat….

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close