Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Doar ca nu vor mai fi calde… 🙁 Pentru cei care isi doresc si isi permit mancaruri sofisticate in aceste zile, Florin Cojocariu, marele bucatar-filosof retras in mijlocul naturii la Gurbanesti, gateste in cuptorul de caramida de la el la tara, cu legumele si dobitoacele din batatura, si vi le aduce cu masina pana acasa. Am scris de multe ori despre bucataria fina de la Gurbanesti, nu mai reiau informatiile aici. Pun mai jos o scurta descriere a modului de lucru. Mai multe detalii despre mancarea slow food a lui Florin cititi pe site-ul lui (athanor.ro), pe site-ul noastru si prin multe alte locuri in care s-a tot scris despre el.

*

In fiecare sâmbata primiti un meniu de 4 feluri (antreu, supa, fel principal, desert) din ingrediente locale sau premium, gatite lent (cel mai des la cuptorul cu lemne) dupa retete verificate ale unor mari chefs. Aceeasi poveste ca pâna acum la Gurbanesti sau Gastrolab.

Livrarile le voi face eu si pentru a avea eficienta si predictibilitate imi doresc sa incurajez plata in avans a 4 livrari (o luna de zile), pentru minim 2 persoane, caz in care pretul pe persoana si meniu va fi 75 de lei. Exista posibilitatea de a comanda si o singura data, putin mai scump, la 90 de lei pe persoana si meniu.

In magazin aveti 3 produse, cu 3 variante de livrare (2-4 persoane, 1-4 livrari). Plata se face in avans cu OP sau card. Pentru plata cu card veti primi o factura care are un link de plata (un buton „Plateste cu cardul”). Numarul de meniuri e limitat pentru ca nu voi gati in niciun weekend mai mult de 36 de portii.

Meniul pentru 28 martie si pentru 4 aprilie e deja afisat, daca va tenteaza, comandati! In poze e o ceafa de porc coapta vreo 14 ore in lapte, cu varza la cuptor, in meniu pe 28 martie.

 

Data actualizarii: 23/03/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close