Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

Să sărbătorim acasă Floriile cu bucate blagoslovite de la Locanta ...

SĂNĂTATEA ÎN BUCATE: Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase p...

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Afiseaza

Doar ca nu vor mai fi calde… 🙁 Pentru cei care isi doresc si isi permit mancaruri sofisticate in aceste zile, Florin Cojocariu, marele bucatar-filosof retras in mijlocul naturii la Gurbanesti, gateste in cuptorul de caramida de la el la tara, cu legumele si dobitoacele din batatura, si vi le aduce cu masina pana acasa. Am scris de multe ori despre bucataria fina de la Gurbanesti, nu mai reiau informatiile aici. Pun mai jos o scurta descriere a modului de lucru. Mai multe detalii despre mancarea slow food a lui Florin cititi pe site-ul lui (athanor.ro), pe site-ul noastru si prin multe alte locuri in care s-a tot scris despre el.

*

In fiecare sâmbata primiti un meniu de 4 feluri (antreu, supa, fel principal, desert) din ingrediente locale sau premium, gatite lent (cel mai des la cuptorul cu lemne) dupa retete verificate ale unor mari chefs. Aceeasi poveste ca pâna acum la Gurbanesti sau Gastrolab.

Livrarile le voi face eu si pentru a avea eficienta si predictibilitate imi doresc sa incurajez plata in avans a 4 livrari (o luna de zile), pentru minim 2 persoane, caz in care pretul pe persoana si meniu va fi 75 de lei. Exista posibilitatea de a comanda si o singura data, putin mai scump, la 90 de lei pe persoana si meniu.

In magazin aveti 3 produse, cu 3 variante de livrare (2-4 persoane, 1-4 livrari). Plata se face in avans cu OP sau card. Pentru plata cu card veti primi o factura care are un link de plata (un buton „Plateste cu cardul”). Numarul de meniuri e limitat pentru ca nu voi gati in niciun weekend mai mult de 36 de portii.

Meniul pentru 28 martie si pentru 4 aprilie e deja afisat, daca va tenteaza, comandati! In poze e o ceafa de porc coapta vreo 14 ore in lapte, cu varza la cuptor, in meniu pe 28 martie.

 

Data actualizarii: 23/03/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.