Restaurantele Restocracy cu bucatarie libaneza, persana si alte arabesti din Orientul Mijlociu si Nordul Africii

Ord. dupa

Un restaurant libanez nu numai bun, ci si elegant. Four Seasons...

2961 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

3972 vizite

Restaurant libanez cu clientela mondena Zaitoone e un restaurant di...

1682 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

4614 vizite

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

2128 vizite

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani A fost o surpriza sa...

3508 vizite

Luxul oriental asa cum il puteti vedea in putine alte locuri Am fos...

901 vizite

Un restaurant libanez asezat Tulin e un restaurant libanez destul d...

603 vizite

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

1970 vizite
Afiseaza
vizualizari

Un restaurant libanez nu numai bun, ci si elegant.

Four Seasons Piata Dorobantilor, restaurant libanez cu ambianta eleganta

Four Seasons din Piata Dorobantilor e fratele mai mic al celebrului intr-o vreme Four Seasons de la Piata Gemeni. E de cativa ani intr-o vila frumoasa de pe Calea Dorobantilor, intre Piata Dorobantilor si Televiziune. Au mai fost restaurante acolo, dar nu au rezistat prea mult. Primul a fost unguresc, altul a fost cu specific italian, deschis cu mare pompa si cu multa cheltuiala, dupa ce au facut o renovare a casei si au amenajat-o foarte elegant.

Four Seasons ocupa toata casa, au cate doua sali la parter si la etaj. Tot la etaj au si un balcon acoperit, in care au incaput niste mese, e locul cel mai romantic din tot spatiul. E frumos amenajat, elegant, in culori deschise, calde. Mobilierul e clasic, la fel si decorurile, draperii groase.

Terasa e frumoasa, au o mica gradina in fata, prelungita pe o parte a casei, pe care au acoperit-o si in care se poate sta pana toamna tarziu. Vara o umplu de flori, muscatele lor rosii sunt cunoscute in cartier.

Four Seasons e un restaurant libanez, la fel ca si patronul lui, elegantul domn Alain Chami, care isi castiga banii din afaceri cu magazine de imbracaminte, restaurantul mai mult asa, sa-si invite prietenii. Meniul e cel arhicunoscut deja bucurestenilor, de cand avem atatea restaurante libaneze, insa Alain a tinut sa mai adauge si cate o nota personala mancarurilor, pe ici, pe colo, cu mici adaugiri mai putin obisnuite, dar nu foarte indraznete, totusi.

Serviciul e bun la Four Seasons, preturile sunt ceva mai mari decat la alte restaurante libaneze, insa e normal sa contribui putin la chiriile mari din zona Dorobantilor si sa la o ambianta curata, cu fete de masa impecabile.

Four Seasons este, deci, unul dintre cele mai bune si mai frumoase restaurante libaneze din Bucuresti, de luat in calcul ori de cate ori vreti sa mergeti sa mancati o astfel de mancare intr-un loc linistit si elegant. (GB – martie 2017)

Four Seasons, restaurant libanez elegant in Piata Dorobantilor din Bucuresti

Four Seasons (Vasile Lascar)

Un restaurant libanez fost celebru Four Seasons de pe Vasile Lascar, aproape de Piata Gemeni (Piata Galati) e unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute restaurante libaneze din Bucuresti. A avut ...

Data actualizarii: 02/12/2018

Four Seasons

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.