Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

1530 vizite

Pizza Mamizza...Când au deschis prima dată pe strada Tunari, a a...

1651 vizite

Ce și cum mănâncă oamenii bogațiS-a deschis de câteva zile u...

3376 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OKAm revenit la Casa d...

29705 vizite 3 comentarii

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta...

11932 vizite 3 comentarii

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

9901 vizite

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

7891 vizite

Raionul Floreasca, restaurantul cu cea mai adorabilă proprietăreasă...

22175 vizite 8 comentarii

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

23169 vizite 5 comentarii

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

7364 vizite

Reîntoarcerea lui Prime Steaks & SeafoodPrimul Prime (ὠ...

13350 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

13642 vizite 1 comentarii

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

10687 vizite 6 comentarii

Cau, surpriza plăcută a sfârșitului de an în BucureștiEu cre...

10323 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare...B...

5652 vizite

Ferma Baciu, o steak-house pe măsura așteptărilor bogaților locata...

3648 vizite 1 comentarii

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitiiAm reven...

3824 vizite

Draft Pub Tankeria Ursus, una dintre marile berării ale Bucureștiulu...

15861 vizite 14 comentarii

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din BucurestiA...

12021 vizite 1 comentarii

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătatePrimu...

7057 vizite

La Brasserie, un restaurant conservatorLa Brasserie e neschimbat, ...

14223 vizite 3 comentarii

Champagne & More Lounge este un restaurant cu specific internațio...

219 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este loculMie mi se pare ca ...

28567 vizite 12 comentarii

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

9821 vizite

POT și inovațiile sale... :(Ambianța plăcută, aerisită, foar...

12644 vizite 2 comentarii

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

7302 vizite

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il num...

10215 vizite

Cină la Savart cu femei frumoase, care mănâncă și beau mult... ...

10801 vizite 2 comentarii

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

20894 vizite

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac...Dar nici nu...

7571 vizite 3 comentarii

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesuluiEvreii acestia au mai m...

8642 vizite 1 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

49789 vizite

Chocolat Dorobanți revine în Beller, de unde a plecatChocola...

3015 vizite 3 comentarii

Totul bine și frumos la Studio 80. Bani destui să ai...Am fost ...

6867 vizite 1 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

46808 vizite 4 comentarii

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

2538 vizite

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul HerastrauCom...

8731 vizite 1 comentarii

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

7836 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

19825 vizite 2 comentarii

Chocolat - Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bu...

6620 vizite 2 comentarii

Bone pentru oameni instaritiBone nu inseamna dădace, guvernan...

5267 vizite 1 comentarii

Fratellini Bistro, un restaurant retro-conservator, ca și clădirea ...

3414 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

34042 vizite 5 comentarii

White Horse e la fel de când îi știu eu, adică de mulți ani.C...

6226 vizite

Aubergine - Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? ...

6234 vizite 7 comentarii

Telefonul chelnerului de la Tasting Room Am revenit la Tasting Room d...

3662 vizite

Social 1 - Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky ...

5368 vizite 1 comentarii

Gargantua KSLF - Cred ca ar merita un chef mai talentatAm revenit ...

6320 vizite 3 comentarii

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul VechiThe Ace, pe ...

3294 vizite

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai BravuDa...

3758 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Gargantua KSLF – Cred ca ar merita un chef mai talentat

Am revenit la Gargantua KSLF fara tragere de inima, pentru ca ultima data au fost extrem de lenti, am avut divergente majore de opinii cu chelnerii si nici mancarea nu mi s-a parut cine stie ce. Acum a fost o diferenta majora la serviciu, mi-a placut de chelneri, au fost atenti si politicosi, ba chiar ne-au intrebat daca sa ne duca hainele la garderoba – ceva nemaivazut in restaurantele bucurestene.

La Gargantua KSLF am stat in salon de data aceasta, foarte frumos amenajat. In rest, parca si mai lenti decat data trecuta, am asteptat mancarea aproape un ceas, ceea ce pentru un pranz e greu de acceptat, fiindca oamenii mai si lucreaza in timpul zilei, nu stau cate doua ceasuri la restaurant. Mancarea obisnuita, desi in meniu e prezentata frumos si ai crede ca primesti ceva deosebit in farfurie. Noi am luat spanac, piure, lup de mare, rata, sos de portocale, legume, orez – toate bunicele, frumos asezate pe farfurie; corecte, s-ar putea spune, insa fara talnt facute.

Oamenii acestia de la Gargantua KSLF s-au straduit sa faca un lucru bun, au amenajat frumos restaurantul, au avansat destul de mult si cu serviciile, chelnerii se straduiesc si ei sa faca ce trebuie, si chiar reusesc destul de bine. Doar cheful pare sa fi ramas putin in urma cu talentul si cu imaginatia, cred ca Gargantua KSLF ar merita ceva mai mult decat atat. Oricum, sunt un restaurant bun si serios, pe ansamblu, o optiune buna pentru cei care locuiesc sau lucreaza la Piata Victoriei. (GB – ianuarie 2019)

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi

E clar, cei cu restaurantele Gargantua (eu stiu trei: Gargantua Park, Gargantual d’Oro si acesta, Gargantua KSLF), oamenii aceia, deci, isi recruteaza personalul de sala intr-un anumit fel, si acest fel e chiar pe dos fata de cum l-am face eu si cei cu care am fost acolo.

I-am vazut de departe, de pe trotuar, inca nu intrasem in frumoasa terasa. Stateau in usa care dadea spre salonul interior si sporovaiau de-ale lor, aparent foarte adanciti in subiect. Unul statea intr-o rana, cu umarul sprijinit de usa si cu bratele incrucisate. Pe vreo doua mese, soarele tinea la cald resturile de mancare de la clientii plecati.

Am intrat. S-au uitat cu coada ochiului, dupa care si-au continuat discutia, asteptand, probabil, sa mai castige putin timp de sporovait pana ne asezam noi la o masa. Dar le-am stricat planurile… M-am dus pana aproape si m-am asezat in fata lor, ostentativ. Au tacut brusc, uitandu-se mirati la mine, gandindu-se, poate, ca sunt de la sanepid sau de la vreo aprovizionare, ceva, fiindca toti clientii care veneau se asezau singuri la masa, fara sa-i deranjeze. Unul dintre ei a plecat. Cel care statea intr-o rana s-a inderptat de sale, insa tot cu mainile incrucisate a ramas sa vorbeasca cu noi. Si, desigur, ca orice alt chelner din Bucuresti care se respecta, m-a somat cu un “Spuneti!”, scurt si apasat. “Ce doriti sa spun?” Aici nu a mai stiut el ce sa spuna si se holba din ce in ce mai intrigat la mine…

Evident, nu avea chef de vorba. Ne-a pus meniurile in fata si s-a carat instantaneu, ca nu cumva sa-l intrebam ceva. Dar l-am intrebat, cu toata impotrivirea lui si cu recomandarea insistenta sa citim singuri in meniul de la Gargantua KSLF si sa nu-l mai deranjam. A castigat el pana la urma.

Am asteptat…  (citeste tot)

Data actualizarii: 23/04/2020

Gargantua KSLF  - Str. Monetariei, nr. 14 (Piata Victoriei)

  • Alex :

    Eu mai comand pt acasa de la astia, pana acum mancarea a fost ok, prezentarea ok, fara probleme de sanatate. Chiar as fi curios care e treaba cu bucataria

  • Un bucatar :

    Dacă ați fi putut intra in bucatarie , nu ați mai fi scris articolul .

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close