Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané – New Romanian Cuisine s-a redeschis, mai bun ca niciodată!

Kane dish

Experiența ultimelor luni, în care Kané s-a transformat în bucătărie comunitară și a gătit și donat către medici și persoane vulnerabile, ne-a impulsionat să gândim un nou sezon curajos și să redeschidem porțile pentru experiențe de fine dining de calitate într-un context de grijă maximă față de colegi și oaspeți.

Nu uităm însă de cei care au în continuare cea mai mare nevoie de ajutor. Campania comunitară #Acum, derulată în lunile martie-mai, continuă cu programul “Marți este despre Bine”, prin care 20% din veniturile generate în fiecare marți vor fi donate către o selecție de ONG-uri dedicate. În prima lună de proiect sumele vor fi donate către ARCEN, pentru proiectul Antiseismic District.

Dăm, așadar, startul la CURAJ! 

Prin această inițiativă, Kané-New Romanian Cuisine marchează o revenire la activitatea sa principală – experiența de fine dining în jurul ingredientelor exclusiv românești.

Kane dish“Trecem prin cea mai dificilă perioadă pentru industria ospitalității însă, în tot acest context, este esențial să găsim o formă de a merge mai departe. Restaurantele au făcut mereu parte din viața orașului și, la Kané, ne-am propus să găsim echilibrul între măsurile de precauție, nevoia de socializare precum și importanța impactului pozitiv în comunitate. Kané a fost gândit ca un restaurant de fine dining cu un număr mic de locuri și o atenție extrem de mare pentru calitatea experienței, iar prin acest al doilea sezon dorim să arătăm că în București se pot crea experiențe de fine dining precum cele din restul lumii”, Răzvan Crișan, co-fondator Kané Group.

Amplasat într-o clădire de patrimoniu categoria A, construită în 1910 pe strada Dianei, la numărul 9, Kané s-a redeschis în septembrie 2019 în urma unei investiții de 500.000 euro ce a vizat atât amenajarea spațiului, achiziționarea de echipamente de ultimă generație, mobilier și trainingul inițial al echipei, cât mai ales crearea de experiențe de ospitalitate memorabile.

La câteva luni de la redeschidere, în luna martie 2020, echipa Kané – New Romanian Cuisine a demarat, alături de partenerii săi comerciali, proiectul comunitar #Acum, în cadrul căruia a pregătit și a donat către medicii din prima linie și persoane din medii vulnerabile 45.300 porții de mâncare, cu o valoare totală de peste 100.000 euro.

Adaptându-ne activitatea conform noilor reguli pentru prevenirea răspândirii COVID-19, Kané își așteaptă oaspeții, într-o primă etapă, pe o terasă cu 30 de locuri unde, de marți până sâmbătă inclusiv, începând cu ora 18.30, suntem pregătiți să îi purtăm într-o călătorie culinară de fine dining surprinzătoare.

Noul meniu Kané, #AcumCURAJ, în regia lui Chef Cătălin Bejenariu, vorbește despre determinarea necesară de a merge mai departe, nevoia de evoluție dar și de autenticitate. Explorările noastre în direcția Noii Bucătării Românești ne împing în direcția unui gust profund și memorabil care să arate că un ingredient poate ascunde multe surprize dacă știi cum să îl abordezi într-un mod curajos.

Rezervările se pot face via kane.dinesuperb.com, pentru orice detalii suplimentare sau cereri speciale suntem la dispoziția oaspeților noștri  la hello@groupkane.com.

Despre Kané Group

Grupul Kané este co-fondat de Răzvan Crișan, David Maguet și Ciprian Morar și din el fac parte Kané – New Romanian Cuisine, Cafeneaua M60, Mamizza – NeoNeapolitan Pizza, Mercato Comunale – Outdoor Food & Drinks Market, Project Copenhagen Coffee & Gastrobar.

(comunicat de presă)

Kane dish

Data actualizarii: 15/07/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close