Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Afiseaza

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané – New Romanian Cuisine s-a redeschis, mai bun ca niciodată!

Kane dish

Experiența ultimelor luni, în care Kané s-a transformat în bucătărie comunitară și a gătit și donat către medici și persoane vulnerabile, ne-a impulsionat să gândim un nou sezon curajos și să redeschidem porțile pentru experiențe de fine dining de calitate într-un context de grijă maximă față de colegi și oaspeți.

Nu uităm însă de cei care au în continuare cea mai mare nevoie de ajutor. Campania comunitară #Acum, derulată în lunile martie-mai, continuă cu programul “Marți este despre Bine”, prin care 20% din veniturile generate în fiecare marți vor fi donate către o selecție de ONG-uri dedicate. În prima lună de proiect sumele vor fi donate către ARCEN, pentru proiectul Antiseismic District.

Dăm, așadar, startul la CURAJ! 

Prin această inițiativă, Kané-New Romanian Cuisine marchează o revenire la activitatea sa principală – experiența de fine dining în jurul ingredientelor exclusiv românești.

Kane dish“Trecem prin cea mai dificilă perioadă pentru industria ospitalității însă, în tot acest context, este esențial să găsim o formă de a merge mai departe. Restaurantele au făcut mereu parte din viața orașului și, la Kané, ne-am propus să găsim echilibrul între măsurile de precauție, nevoia de socializare precum și importanța impactului pozitiv în comunitate. Kané a fost gândit ca un restaurant de fine dining cu un număr mic de locuri și o atenție extrem de mare pentru calitatea experienței, iar prin acest al doilea sezon dorim să arătăm că în București se pot crea experiențe de fine dining precum cele din restul lumii”, Răzvan Crișan, co-fondator Kané Group.

Amplasat într-o clădire de patrimoniu categoria A, construită în 1910 pe strada Dianei, la numărul 9, Kané s-a redeschis în septembrie 2019 în urma unei investiții de 500.000 euro ce a vizat atât amenajarea spațiului, achiziționarea de echipamente de ultimă generație, mobilier și trainingul inițial al echipei, cât mai ales crearea de experiențe de ospitalitate memorabile.

La câteva luni de la redeschidere, în luna martie 2020, echipa Kané – New Romanian Cuisine a demarat, alături de partenerii săi comerciali, proiectul comunitar #Acum, în cadrul căruia a pregătit și a donat către medicii din prima linie și persoane din medii vulnerabile 45.300 porții de mâncare, cu o valoare totală de peste 100.000 euro.

Adaptându-ne activitatea conform noilor reguli pentru prevenirea răspândirii COVID-19, Kané își așteaptă oaspeții, într-o primă etapă, pe o terasă cu 30 de locuri unde, de marți până sâmbătă inclusiv, începând cu ora 18.30, suntem pregătiți să îi purtăm într-o călătorie culinară de fine dining surprinzătoare.

Noul meniu Kané, #AcumCURAJ, în regia lui Chef Cătălin Bejenariu, vorbește despre determinarea necesară de a merge mai departe, nevoia de evoluție dar și de autenticitate. Explorările noastre în direcția Noii Bucătării Românești ne împing în direcția unui gust profund și memorabil care să arate că un ingredient poate ascunde multe surprize dacă știi cum să îl abordezi într-un mod curajos.

Rezervările se pot face via kane.dinesuperb.com, pentru orice detalii suplimentare sau cereri speciale suntem la dispoziția oaspeților noștri  la hello@groupkane.com.

Despre Kané Group

Grupul Kané este co-fondat de Răzvan Crișan, David Maguet și Ciprian Morar și din el fac parte Kané – New Romanian Cuisine, Cafeneaua M60, Mamizza – NeoNeapolitan Pizza, Mercato Comunale – Outdoor Food & Drinks Market, Project Copenhagen Coffee & Gastrobar.

(comunicat de presă)

Kane dish

Data actualizarii: 15/07/2020