Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Tracia ar trebui sa fie restaurantul microbistilor de fotbal Tracia...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Afiseaza

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originala

Kane s-a redeschis dupa cateva luni in care aproape toata lumea credea ca s-a dus de tot. S-au despartit de Philippe Le Quilliec, cheful francez cu care incepusera nu cu mult timp in urma. Acum au adus alt chef, au refacut meniul, e tot o bucatarie internationala, insa mai moderna, spre bucatarie urbana, creativa. Au putine feluri, insa bine gandite si facute.

A trecut ceva timp de la ultima vizita la Kane, nu imi mai aduc aminte cu detalii ce am mancat, insa in notite scrie ca un salau file a fost bun, cartofii, sfecla si terina la fel, painea excelenta. Mancare frumos prezentata, dupa cum se vede si din poze. I-am pus si pe ei in lista cu restaurante cu bucatarii fine de aici, pe site.

Serviciul a fost bun, cu un chelner care se straduia sa faca lucrurile bine, insa care nu a inteles nici a treia oara ca atunci cand in spunem extrem de explicit ca vom imparti fiecare fel de mancare, asta inseamna ca asteptam niste tacamuri cu care sa facem aceasta imparteala, ca nu ne bagam fiecare furculitele in farfuria comuna. Dar nu si nu… La a treia atentionare chelnerul cu pricina s-a enervat si a raspuns obraznic. (GB – iunie 2018 & noiembrie 2017)

Il ajunge pe Philippe Le Quilliec the mid-life crisis din urma?

Restaurantul Kane, sau Kane World Food Studio, cu tot cu subtitlu, a fost surpriza sezonului, mi-a placut la ei, dar, mai ales, de ei. Si de mancare mi-a placut, dar nu inainte de celelalte doua.

Amenajarea si ambianta sunt punctele forte de la Kane. Pe Internet scrie ca e un design de inspiratie nordica. Nu am fost niciodata in Scandinavia, insa daca asa fac nordicii lucrurile acolo, ma bucur pentru ei, imi place. E design industrial, oarecum minimalist, evident. E luminos la Kane, au pereti de sticla peste tot pe unde se poate. E colorat, e vesel, e tineresc, au maimute si papagali pe pereti, palmieri, mobilier foarte interesant si original, multe plante. Cred ca multi bani s-au bagat acolo, insa a iesit ceva surprinzator. Bine ca m-au lasat sa fac poze, m-au scutit astfel de o descriere obositoare, din care oricum nu s-ar fi putut deduce mai nimic din ce poti vedea la Kane. Cred ca li s-au terminat banii la amenajarea gradinii, sau or fi schimbat arhitectul acolo, ca nu prea seamana ce e afara cu ce e inauntru.

Sa mergem la meniu, fiindca de aceea m-am dus la Kane, totusi, sa mananc. Pe Internet scrie ca vom manca funky food, si cateva randuri mai jos ca il au ca chef pe… citeste tot

 

Data actualizarii: 18/11/2019

Kane Seasonal Bistro  - Str. Tunari, nr. 60 (Stefan cel Mare Building)

  • Rudy :

    S-a deschis dupa cateva luni si acum
    Este inchis cu folii in geamuri de aproximativ 2 luni.

  • ion :

    pe catel o cheama Lumi, de la Luminita. 🙂

    • George Butunoiu :

      🙂 Cred ca Oskar al meu ar fi foarte incantat de cunostinta… 🙂 GB

  • kane-seasonal-bistro-local-cu-bucatarie-creativa-evaluare-restocracy