Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona Dorobantilor – Floreasca –...

Ord. dupa

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

AltFel la a o noua incercare Nu e usor sa faci un local de succes i...

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

Autoservire Dorobanti este o cantina cu un meniu multicuisine, situata...

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bun BiBO Restaura...

Bistro Dorobanti este un local cu autoservire, situat pe Calea Doroban...

Am plecat si nemancat si plin de grasime! Luna octombrie a ince...

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Cel mai prost pranz din memoria recenta Bolta Rece a fost un restau...

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

Bucataria Romaneasca e un fast-food cu autoservire in zona Calea Flore...

CAU promoveaza vita si porcul din Spania CAU  o mica macelarie...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare Cava Bistr...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Ciorbarie  este un foarte mic bistrou fast-food cu mai multe feluri d...

Ciorbe si Placinte basarabene pentru dorobantisti Am vazut pana acu...

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de Gaulle Nu sunt m...

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

Dabeef in timpul pandemiei Toti cei trei vecini ai lui Dabeef din A...

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

Das BOB Kaffeehub este o cafenea situata pe Calea Dorobantilor, nr. 32...

Die Deutsche Kneipe - Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva...

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesului Evreii acestia au mai m...

Due Amici isi fac o virtute din neschimbare Dupa aproape doi ani, am ...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

Enjoy, sau cum sa fii fraierit fara sa te superi prea tare Enjo...

Exclusive Zone Lounge este un  local high-class, cigar lounge elegant...

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de ...

Fico Gelato & More este o gelaterie si cafenea situata la Piata Fl...

A revenit gustul la Fior di Latte Am revenit la Fior di Latte p...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

Four Seasons de la Piata Dorobantilor, mereu intre primele cateva cele...

Fratellini Bistro - Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am aju...

Sa mancam la Frudisiac pentru a nu muri de foame! Liniste de data a...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180! Gabbiano e a...

Gargantua d’Oro, cred ca ar fi timpul sa reganditi meniul. Merg r...

GastroLab vine cu o contributie originala la constructia Noii Bucatari...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

60 de lei ravioli, 40 melcisorii... Am revenit la Grano pentru ...

Hambar - Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si ...

Japanos Victoriei - Cred ca asa arata bistrourile in Japonia in orasel...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

Kanpai Bistro, cele mai bune supe japoneze din oras Am fost la Kanp...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

Afiseaza

Mega Image si-au deschis Maison des Chefs, si bine au facut!

Mega Image si-au deschis Maison des Chefs, si bine au facut!

Am revenit la Maison des Chefs by Mega Image de mai multe ori, sunt aproape de mine. Da, e un restaurant foarte bun, cu bucatarie creativa, mancare buna, servicii bune, personal bine ales. Cred ca au subestimat mult ce inseamna ca ei sa fie la etaj, pe cand toate celelalte restaurante la parter, direct la strada. Sa vedem la iarna daca se mai echilibreaza traficul din Agora Floreasca si in favoarea lor… (GB – august 2019)

*

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si pus numele. Si au mers chiar mai departe, cu un concept indraznet, au pus la un loc un bistrou cu un chef foarte bun, o bacanie cu branzeturi fine, o brutarie si un magazin de vinuri. I-au spus Maison des Chefs, sau, pe numele intreg, Maison des Chefs by Mega Image.

Sunt al patrulea restaurant deschis in Agora Floreasca, si primul de la etaj, pana acum, deasupra lui Paul si Sara. Au un spatiu mare, amenajat industrial. Arata destul de bine, se vede mana unui arhitect bun acolo. E intunecos, stau numai cu lumina artificiala, geamul dinspre Calea Floreasca aproape ca e acoperit cu branza din bacanie.

Pe brutarie am vazut scris Arc, painea e adusa, ori facuta chiar acolo sau in apropiere de catre cei de la Arc Bakery, de la Arcul de Triumf, despre care am scris lucruri bune.

Au adus un chef tanar si talentat, pe Alexandru Iacob, care a fost inainte la Kane de pe Tunari, inchis acum. Am scris de bine despre el si despre Kane, si nu m-a mirat, deci, sa vad ca meniul de aici e asemanator cu ce facuse inainte. Sigur ca am comparat mancarea lui Alexandru Iacob de aici cu ce-mi aminteam de la Kane, si Kane a iesit in avantaj. Mi s-a parut ca mancarea de la Maison des Chefs e … (citeste tot)

Bucataria creativa finantata de Mega Image

Maison des Chefs, casual bistro by Mega Image la Agora Floreasca

Salonul de la etaj in Agora Floreasca

Kane Seasonal Bistro

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originala Kane s-a redeschis dupa cateva luni in care aproape toata lumea credea ca s-a dus de tot. S-au despartit de Philippe Le Quilliec, cheful fra...

Data actualizarii: 21/04/2020

Maison des Chefs by Mega Image  - Calea Floreasca, nr. 111-113 (Agora Floreasca)