Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

4291 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

9671 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

7030 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

7071 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

8847 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4627 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2317 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

9640 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

15221 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

4784 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3516 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

2839 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2444 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

2220 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2721 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

16452 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

831 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2013 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1944 vizite

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

5350 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1638 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1184 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3239 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

3097 vizite

Mega Image si-au deschis Maison des Chefs, si bine au facut! Bine a...

2030 vizite

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

5493 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1194 vizite

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers ...

8323 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2857 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

2081 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1689 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1829 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

1403 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

3134 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

5242 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

1809 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

840 vizite

Un bucatar grec foarte talentat la Ora Experience Ora Experience se...

881 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75...  La ultima vizita la Gargantu...

1083 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

945 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

2031 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

3553 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

6500 vizite

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

918 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

2586 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

8554 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

3906 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1838 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

1050 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

614 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

1083 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

1001 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

564 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

1636 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

1411 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

1189 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

937 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

1287 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

1176 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

2217 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

2345 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

764 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

704 vizite

The Gallery din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaurant dis...

492 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

1130 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1422 vizite

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

3382 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

2164 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

3586 vizite

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

1439 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

1449 vizite

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat Am revenit la...

2193 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

644 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1932 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

1338 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

1127 vizite

Minunea inmultirii pestilor la Lido’s Brasserie... S-a redesc...

973 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

2124 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

1386 vizite
Afiseaza
vizualizari

Mega Image si-au deschis Maison des Chefs, si bine au facut!

Mega Image si-au deschis Maison des Chefs, si bine au facut!Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si pus numele. Si au mers chiar mai departe, cu un concept indraznet, au pus la un loc un bistrou cu un chef foarte bun, o bacanie cu branzeturi fine, o brutarie si un magazin de vinuri. I-au spus Maison des Chefs, sau, pe numele intreg, Maison des Chefs by Mega Image.

Maison des Chefs sunt al patrulea restaurant deschis in Agora Floreasca, si primul de la etaj, pana acum, deasupra lui Paul si Sara. Au un spatiu mare, amenajat industrial. Arata destul de bine, se vede mana unui arhitect bun acolo. E intunecos, stau numai cu lumina artificiala, geamul dinspre Calea Floreasca aproape ca e acoperit cu branza din bacanie.

Pe brutarie am vazut scris Arc, painea e adusa, ori facuta chiar acolo sau in apropiere de catre cei de la Arc Bakery, de la Arcul de Triumf, despre care am scris lucruri bune.

Au adus un chef tanar si talentat, pe Alexandru Iacob, care a fost inainte la Kane de pe Tunari, inchis acum. Am scris de bine despre el si despre Kane, si nu m-a mirat, deci, sa vad ca meniul de la Maison des Chefs e asemanator cu ce facuse inainte. Sigur ca am comparat mancarea lui Alexandru Iacob de aici cu ce-mi aminteam de la Kane, si Kane a iesit in avantaj. Mi s-a parut ca mancarea de la Maison des Chefs e … (citeste tot)

Maison des Chefs, casual bistro by Mega Image la Agora Floreasca

Kane Seasonal Bistro

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originala Kane s-a redeschis dupa cateva luni in care aproape toata lumea credea ca s-a dus de tot. S-au despartit de Philippe Le Quilliec, cheful fra...

Data actualizarii: 14/03/2019

Maison des Chefs by Mega Image

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.