Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Raionul de Peste a ajuns acum chiar ceea ce-i spune numele! Lucruri...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Afiseaza

YASOU, sau cum arata o taverna a zilelor noastre

YASOU, restaurant cu bucatarie greceasca in foodcourt Piata FloreascaYASOU e primul restaurant deschis in Agora Floreasca, food-court-ul asteptat ani de zile in complexul-fantoma din frumosul cartier al Bucurestiului – sau orice altceva in locul lui, numai sa se faca ceva! Construit pe vremea comunistilor, a fost mai tot timpul gol, zeci de ani. Acum, in sfarsit, a reusit cineva sa il readuca la viata, si se spune ca va fi plin doar cu restaurante.

Lucrarile sunt departe de a fi terminate, insa primele restaurante au prins deja contur. Cele din fata, de pe partea cu Calea Floreasca. Si unul chiar s-a deschis, in mijlocul santierului, cu schele si muncitori in jur. Al doilea, SARA, e si el aproape gata.

YASOU e un restaurant grecesc, al celor care au si Osho. E mijlociu ca marime, cu perete de sticla spre Calea Floreasca. Conceput si amenajat modern, occidental, stilul fast-food, cu mobilier simplu, dar de calitate, banchete, bucatarie deschisa, tavan industrial. Presupun ca terasa din fata, surprinzator de larga, va fi al lor, are toate sansele sa devina o atractie pe timul verii, dupa cum sugereaza lucrarile inca neterminate.

Prima vizita a fost la sfarsitul lui decembrie, dar au deschis YASOU cu toate puse la punct in ianuarie, insa au luat si clientii care au venit pana atunci. Din curiozitate, ca mine, infometati sau cine stie din ce alte motive. Am primit o portie imensa de salata de vinete si masline, ca amuse bouche, cu maslinele intr-adevar excelente. La fel si pita, facuta de ei, acolo. Am mai luat dovlecei pane si carnati cu cartofi prajiti, destul de bune, insa nu ceva foarte special. Dar portiile mari, si acestea. Am revenit in ianuarie, am luat calamari pane foarte buni, o vanata decojita la cuptor cu bucatele de branza si rosii deasupra, foarte buna si aceasta, niste paste destul de bune, dar nu ceva deosebit, si o fasole greceasca facaluita cu niste bucatele de carne deasupra, bunicele si ele, dar, la fel, nu ceva de care as mai intreba data viitoare. Ne-au adus apa scumpa fara sa ne intrebe, ceea ce nu prea ne-a placut.

Serviciul a fost bun si atent, natural, fara gesturi ostentative si inutile. Preturile destul de mari pentru un restaurant intr-un (o?) foodcourt si care arata in acest fel. Vazand ambianta, in primul rand, dar si meniul, presupun ca YASOU se pozitioneaza ca restaurant de volum si de trafic intens, preponderent la pranz si in timpul zilei, insa mi-e greu sa cred ca vor fi prea multi care sa isi permita carnurile lor scumpe.

In acest moment, YASOU e unul dintre cele mai bune restaurante cu bucatarie traditionala greceasca din Bucuresti. Cred ca si-au asumat rescuri destul de mari incercand sa se pozitioneze simultan si ca restaurant de proximitate, de volum, si ca restaurant cu produse si ingrediente de calitate, deci scumpe. Nu cred ca bucurestenii au reflexul sa-si programeze o cina prelungita intr-un restaurant care arata astfel. Totusi, vecinii lor, Vacamuuu, au reusit, cu un concept asemanator, asa ca e posibil sa aiba si ei acelasi noroc. Dar vom mai vedea in curand…(GB – Ianuarie 2018)

Yasou restaurantul grecesc din Agora Floreasca

YASOU, restaurant cu bucatarie greceasca in foodcourt Piata Floreasca

Data actualizarii: 15/11/2019

YASOU  - Calea Floreasca, nr. 111-113 (Agora Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close