Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Maison des Chefs, casual bistro by Mega Image la Agora FloreascaBine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si pus numele. Si au mers chiar mai departe, cu un concept indraznet, au pus la un loc un bistrou cu un chef foarte bun, o bacanie cu branzeturi fine, o brutarie si un magazin de vinuri. I-au spus Maison des Chefs, sau, pe numele intreg, Maison des Chefs by Mega Image.

Maison des Chefs sunt al patrulea restaurant deschis in Agora Floreasca, si primul de la etaj, pana acum, deasupra lui Paul si Sara. Au un spatiu mare, amenajat industrial. Arata destul de bine, se vede mana unui arhitect bun acolo. E intunecos, stau numai cu lumina artificiala, geamul dinspre Calea Floreasca aproape ca e acoperit cu branza din bacanie.

Pe brutarie am vazut scris Arc, painea e adusa, ori facuta chiar acolo sau in apropiere de catre cei de la Arc Bakery, de la Arcul de Triumf, despre care am scris lucruri bune.

Au adus un chef tanar si talentat, pe Alexandru Iacob, care a fost inainte la Kane de pe Tunari, inchis acum. Am scris de bine despre el si despre Kane, si nu m-a mirat, deci, sa vad ca meniul de la Maison des Chefs e asemanator cu ce facuse inainte. Sigur ca am comparat mancarea lui Alexandru Iacob de aici cu ce-mi aminteam de la Kane, si Kane a iesit in avantaj. Mi s-a parut ca mancarea de la Maison des Chefs e facuta cu mai putin atentie.

A fost bun ce am mancat, insa nu surpriza de la Kane. Am luat o salata vegana cu quinoa, struguri, muguri de pin si alte cateva ingrediente, destul de buna, somon cu ceva legume, piept de pui si paste umplute cu urda. Pastele au fost foarte bune, celelalte bune si ele, insa nu ceva pentru care sa revin sau sa trimit pe cineva in mod special la Maison des Chefs.

Serviciul a fost bun, preturile rezonabile. Si e bine de stiut ca poti lua vinul de la raft, cu pretul de magazin la care adauga ei ceva, cred ca vreo 20 de lei pe o sticla. Oricum, platesti cam jumatate din cat ai da pe acelasi vin in alte restaurante. Ce nu a fost bine la Maison des Chefs a fost asteptarea mancarii, foarte lunga. Am fost de doua ori la ei, de fiecare data era destul de multa lume.

Rezumatul cu cuvintele lor ar fi asa: Un spațiu hibrid care îmbină în același loc mai multe experiențe și concepte culinare noi: casual dining în zona Casual Bistro și cornere concept din care pot fi cumpărate specialități direct pentru acasă. Fiecare spatiu vine cu noi povești și gusturi de descoperit: Fromagerie cu o selecție de 70 de tipuri de brânzeturi speciale, Wine Gallery cu o selecție de peste 200 de vinuri recunoscute în întreaga lume și Arc Bakery, un brand recunoscut pentru panificația artizanală și patiserie fină. Ceea ce e destul de corect spus, fata de descrierile fantasmagorice pe care le citesti pe multe dintre site-urile restaurantelor…

Maison des Chefs e, asadar, un bistrou cu bacanie si brutarie foarte bine facut, cu mancare buna, care poate fi si mai buna, daca vor. Sunt sigur ca vor avea succes, si il si merita. (GB – martie 2019)

Maison des Chefs, casual bistro by Mega Image la Agora Floreasca

Data actualizarii: 14/03/2019

  • Cristian Gheorghe :

    Am mers a treia oara acolo, ne place foarte mult. Servirea e foarte bună, oamenii zâmbesc și se poartă natural, iar mâncarea e și ea foarte bună. Iar acum, când e vară și foarte cald de stat pe terasă, locul e răcoros și plăcut. Unde mai pui că îți poți face siesta la librăria deschisâ de Cărturești lăngă ei, un concept nou, Verso.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close