Restaurantele Restocracy cu bucatarii fine care nu sunt asociate unei anumite tari sau culturi, altele decat “...

Ord. dupa

Noul restaurant vedeta al Bucurestiului, o constructie geniala de mark...

16141 vizite

Paul, mai multa atentie la gust! M-am tot uitat pe site-ul si pe Fa...

4366 vizite

Daca tai sparanghelul de-a lungul, nu cred ca are gust mai bun Micu...

463 vizite

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originala Kane s-a r...

1739 vizite
Afiseaza
vizualizari

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originala

Kane s-a redeschis dupa cateva luni in care aproape toata lumea credea ca s-a dus de tot. S-au despartit de Philippe Le Quilliec, cheful francez cu care incepusera nu cu mult timp in urma. Acum au adus alt chef, au refacut meniul, e tot o bucatarie internationala, insa mai moderna, spre bucatarie urbana, creativa. Au putine feluri, insa bine gandite si facute.

A trecut ceva timp de la ultima vizita la Kane, nu imi mai aduc aminte cu detalii ce am mancat, insa in notite scrie ca un salau file a fost bun, cartofii, sfecla si terina la fel, painea excelenta. Mancare frumos prezentata, dupa cum se vede si din poze. I-am pus si pe ei in lista cu restaurante cu bucatarii fine de aici, pe site.

Serviciul a fost bun, cu un chelner care se straduia sa faca lucrurile bine, insa care nu a inteles nici a treia oara ca atunci cand in spunem extrem de explicit ca vom imparti fiecare fel de mancare, asta inseamna ca asteptam niste tacamuri cu care sa facem aceasta imparteala, ca nu ne bagam fiecare furculitele in farfuria comuna. Dar nu si nu… La a treia atentionare chelnerul cu pricina s-a enervat si a raspuns obraznic. (GB – iunie 2018 & noiembrie 2017)

Il ajunge pe Philippe Le Quilliec the mid-life crisis din urma?

Restaurantul Kane, sau Kane World Food Studio, cu tot cu subtitlu, a fost surpriza sezonului, mi-a placut la ei, dar, mai ales, de ei. Si de mancare mi-a placut, dar nu inainte de celelalte doua.

Amenajarea si ambianta sunt punctele forte de la Kane. Pe Internet scrie ca e un design de inspiratie nordica. Nu am fost niciodata in Scandinavia, insa daca asa fac nordicii lucrurile acolo, ma bucur pentru ei, imi place. E design industrial, oarecum minimalist, evident. E luminos la Kane, au pereti de sticla peste tot pe unde se poate. E colorat, e vesel, e tineresc, au maimute si papagali pe pereti, palmieri, mobilier foarte interesant si original, multe plante. Cred ca multi bani s-au bagat acolo, insa a iesit ceva surprinzator. Bine ca m-au lasat sa fac poze, m-au scutit astfel de o descriere obositoare, din care oricum nu s-ar fi putut deduce mai nimic din ce poti vedea la Kane. Cred ca li s-au terminat banii la amenajarea gradinii, sau or fi schimbat arhitectul acolo, ca nu prea seamana ce e afara cu ce e inauntru.

Sa mergem la meniu, fiindca de aceea m-am dus la Kane, totusi, sa mananc. Pe Internet scrie ca vom manca funky food, si cateva randuri mai jos ca il au ca chef pe… citeste tot

 


Kane Seasonal Bistro

  • ion :

    pe catel o cheama Lumi, de la Luminita. 🙂

    • George Butunoiu :

      🙂 Cred ca Oskar al meu ar fi foarte incantat de cunostinta… 🙂 GB

  • Leave a Reply to George Butunoiu Cancel reply

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.