Alte restaurante, cafenele, si alte localuri vizitate, care nu au fost incluse in Lista Restocracy

Ord. dupa

Să nu uitați să salutați primii când intrați la Maison des Crepe...

66 vizite

Mon Paris este un restaurant & lounge cu meniu multicuisine, situa...

15 vizite

Le Blanc pentru petrecăreții din Drumul Taberei Mi-am propus să ...

809 vizite 2 comentarii

Situat pe cursul afluentului Mostistei, pe teritoriul administrativ al...

745 vizite

Cantina Rare House pentru corporatiștii civilizați și dedicați job...

140 vizite

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant... Exist...

27 vizite

Gram Bistro, cantina de care corporatiștii aveau nevoie Gram B...

1224 vizite

Restaurant Elisa este un local cu bucatarie internationala, situat in ...

22 vizite

Galletto a rămas singurul restaurant deschis în pandemie în zona lo...

142 vizite

Bella Santiago e cheia corectă de lectură Santiago Kitchen nu...

477 vizite 1 comentarii

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

1639 vizite

Neoane, betoane și un chef distrat la Game On Game On e unul d...

607 vizite

Rekolta continuă boema cuminte și precaută a lui Rendez-Vous A f...

981 vizite

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asa Au fost ...

5871 vizite 1 comentarii

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

3254 vizite 3 comentarii

AltFel la a o noua incercare Nu e usor sa faci un local de succes i...

2633 vizite 1 comentarii

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

5936 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

3264 vizite

Colonial Lounge, o intalnire disgratioasa Colonial Lounge e cel...

1601 vizite 2 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita ever A...

1391 vizite

Graffiti Urban Food Cotroceni, cantina cu acvariu M-am uitat si pe ...

1067 vizite 2 comentarii

Naneti e un mic bistrou de pizza, supe si paste, iar de curand au adau...

444 vizite

Beijing Garden, o cantina chinezeasca in Pipera Plaza Iar am mers p...

2776 vizite

Le Boutique, Food Concept Store-ul lui omu cu ochi albastri De ...

1268 vizite

Sushi Time, ceva cu care Hotel Lafayette nu se poate mandri defel... ...

346 vizite

Oare de ce i-or fi spus Passione Ristorante? Passione e un mic rest...

2740 vizite

Casa Myt te duce intr-o calatorie nostalgica inapoi in timp Am ...

1596 vizite 3 comentarii

La Souk au modernizat deocamdata doar preturile. Mancarea mai asteapta...

4912 vizite 4 comentarii

Lucruri cinstite la Winestone Victoriei 37 Am revenit la Winest...

2171 vizite

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

2157 vizite

E bine la Trattoria della Nonna daca iti setezi asteptarile corect ...

995 vizite

Shocul kelnerului de la Copper’s Pub Am trecut de la multe ori pe...

2407 vizite 2 comentarii

Pippo, tatal frumoasei brunete de la Pippo’s... Pippo’s ins...

3109 vizite 6 comentarii

Chelnerita de la Cent’anni, singurul subiect de scris despre acest r...

1103 vizite

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinel...

4336 vizite 1 comentarii

Politica si Delicateturi, un restaurant care-si selecteaza clientii ...

13519 vizite 3 comentarii

Mezzaluna, pentru cei care au destul timp ca sa o traga pe pisica Luna...

2461 vizite

Enjoy, sau cum sa fii fraierit fara sa te superi prea tare Enjo...

1006 vizite

CAU promoveaza vita si porcul din Spania CAU  o mica macelarie...

3461 vizite

Unde o fi exceptia de la Trattoria Lugo Cucina Italiana? Chiar in ziu...

2188 vizite

Sa mancam la Frudisiac pentru a nu muri de foame! Liniste de data a...

7380 vizite

Forever Young pare sa fie mai cuminte decat e cazul Forever Young e...

762 vizite

Nu intelegi mare lucru din Energiea daca nu esti in target Iata, do...

3643 vizite 1 comentarii

Va reusi La Mama Clubul Taranului imposibilul? S-a redeschis la inc...

2022 vizite 4 comentarii

Trattoria Adagio CCIR e pe la mijoc din orice directie ai privi-o S...

141 vizite

Potcoava din Giulesti, mandria cartierului Au doua restaurante Potc...

1141 vizite

Amenajarea in stilul Bunica cu Disposofobie de la Mantuleasa 40 Mâ...

2061 vizite

Coclinta Brasserie se ia la tranta cu pizzeriile Bucurestene Co...

2838 vizite 1 comentarii

The Old Sibiu, o chestiune de rationament si de calcul The Old Sibiu ...

2115 vizite 1 comentarii

PengYou si frumoasa lui terasa Nu e mare lucru de spus diferit despre...

3137 vizite 7 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Mamizza, noul star pe aglomerata deja piata bucuresteana pizza & pasta

Mamizza, restaurant de pizza si paste in strada Tunari din BucurestiMamizza e o pizzerie deschisa in decembrie 2018 pe strada Tunari, aproape de Stefan cel Mare, in locul lui Kane Seasonal Bistro, care se muta in centru. Ocupa partea dinspre strada a unei cladiri noi de birouri, un spatiu larg si inalt.

Au reamenajat complet locul, tot cu tavan industrial, cu toate tubulaturile pe post de decor. Peretii de sticla pe doua laturi fac pizzeria foarte luminoasa. Bucataria deschisa e in spate, cu un monumental si decorativ cuptor de pizza in mijloc, barul e pe tot peretele din dreapta. Muzica stridenta, agresiva, deranjanta pentru mine.

Meniul e simplu si fara echivoc la Mamizza: pizza, desigur, paste, cateva aperitive, deserturi. Eu am o pizza cu sunca si anghinare, foarte buna; pastele cu trufe foarte bune, de asemenea, mai putin balta mare de ulei in care pluteau. Si salata a fost buna. Portiile mici.

Serviciul a fost foarte bun, chiar am recunoscut un chelner de la fostul Kane, despre care am mai scris. Si ceilalti mi-au placut, am fost chiar intrebat daca sa-mi puna paltonul la cuier, ceea ce nu am mai pomenit intr-un restaurant bucurestean! Se vede ca Razvan Crisan, tanarul proprietar al M60-urilor, Mamizza si Kane, i-a ales dupa anumite criterii, nu la intamplare. Nu degeaba are el atata succes cu localurile lui…

Clienti destui pentru un restaurant deschis de o saptamana, si nu a fost de mirare. Toti tineri, cu profiluri unitare, apropiate de clientela deja recurenta a lui Razvan Crisan.

Preturile marisoare pentru o pizzerie normala. Insa Mamizza nu e una obisnuita, are pretentii mari, obiective precise de a deveni rapid un nume de referinta pe piata acestui tip de restaurante, cel de pizza & pasta, si pe buna dreptate. Au facut totul cum trebuie, fara compromisuri. Le doresc sa le mearga foarte bine, merita asta mai mult decat altii… (GB – ianuarie 2019)

Kane Seasonal Bistro

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originala Kane s-a redeschis dupa cateva luni in care aproape toata lumea credea ca s-a dus de tot. S-au despartit de Philippe Le Quilliec, cheful fra...

Data actualizarii: 30/08/2019

Mamizza  - Str. Tunari, nr. 60A (Stefan cel Mare)

  • Dragos :

    Această locație nu are nimic de a face cu ceea ce se vrea a fi,anume una de top sau măcar peste medie.
    Amenajarea interioara este una de baza care te duce cu gândul la un club sărăcăcios de cartier,nici devin la un restaurant.
    Terasa este un platou de beton cu câteva ghivece cu arbuști, insuficienți pentru a o deosebii de o parcare de supermarket.
    Vara pe zi cred că e imposibil să mănânci la acea terasa.
    Revenim la pizza că după ea ne-am dus, mediocră,cunosc cel puțin 10-15 pizzerie unde fac o pizza net superioară,deci nu are nimic de a face cu niciun top al unor bloggeri,dar se știe că mulți dintre ei fac recenziile la comanda contra cost.
    Combinațiile de pizze sunt destul de ciudate,parca ai manca pizza americană sau oricare alta mai puțin italiană,dar sa zicem că e chestie de gustul fiecăruia.
    Nici măcar cele 4-5 pizze clasice nu respecta rețetele tradiționale.
    Deși ingredientele sunt într-adevăr de calitate un blat insuficient copt le-a anulat calitatea.
    Nu era aglomerat și nu înțeleg dece pizzaiolo sa grăbit să le scoată din cuptor.
    La desert deluzia a fist completată,era bucuros când am văzut în meniu baba au rhum,nu mai.mancasem de ani buni,ceea ce mi-a fost servit nu are nici o treabă cu acest desert,era vorba de o banala brioșă înmuiată într-un sirop și el mediocru iar crema chantilly era doar o banala frișcă, cheesecakeul era o arsură seacă necrescuta pe care practic nu o puteai manca,iar le trecce cu reductie de portocale și crema de ricotta era de fapt ce rămâne demla freshul.de portocale dat printr-o strecurătoare iar crema de ricotta o alta frișcă care de ricotta nu îți aducea aminte.
    Per total experiența noastră nu a fost la nivelul a ceea ce se vrea a fi aceasta locație mai ales la preturile mari pe care le are.
    Am platit 300 lei pentru 3 pizze,3 deserturi,2beri la draft,1 limonadă și 2 espresso.

  • Gigi Marga :

    Andrei a descris perfect cam ce e pe acolo. Dezamagire maxima. La inghesuiala aia mai adauga si un caine de talie mare si distractia este garantata. Nu am nimic cu restaurantele „pet friendly” dar la aglomeratia aia si un hamster e prea mult.

  • Stradivarius :

    Aglomerat (am asteptat 10 minute sa se elibereze o masa), inghesuit, pizza ok (peste medie), servire foarte buna avand in vedere aglomeratia, preturi mari (in special la bauturi)..

  • Anonim :

    Mancare fooarte Buna!! Servire fara repros!!
    Cu siguranta voi reveni !!

    • Andrei :

      ce mancare dom’le…. cateva feluri de pizza si alea inventate dupa ureche , 4 sortimente de paste , 2 feluri de carne ( chiftele si porchetta ) si 4 deserturi , toate servite aproape in poala vecinului de masa din cauza inghesuielii, iar preturile…..Interior saracacios si foarte mult zgomot