Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Mamizza, noul star pe aglomerata deja piata bucuresteana pizza & pasta

Mamizza, restaurant de pizza si paste in strada Tunari din BucurestiMamizza e o pizzerie deschisa in decembrie 2018 pe strada Tunari, aproape de Stefan cel Mare, in locul lui Kane Seasonal Bistro, care se muta in centru. Ocupa partea dinspre strada a unei cladiri noi de birouri, un spatiu larg si inalt.

Au reamenajat complet locul, tot cu tavan industrial, cu toate tubulaturile pe post de decor. Peretii de sticla pe doua laturi fac pizzeria foarte luminoasa. Bucataria deschisa e in spate, cu un monumental si decorativ cuptor de pizza in mijloc, barul e pe tot peretele din dreapta. Muzica stridenta, agresiva, deranjanta pentru mine.

Meniul e simplu si fara echivoc la Mamizza: pizza, desigur, paste, cateva aperitive, deserturi. Eu am o pizza cu sunca si anghinare, foarte buna; pastele cu trufe foarte bune, de asemenea, mai putin balta mare de ulei in care pluteau. Si salata a fost buna. Portiile mici.

Serviciul a fost foarte bun, chiar am recunoscut un chelner de la fostul Kane, despre care am mai scris. Si ceilalti mi-au placut, am fost chiar intrebat daca sa-mi puna paltonul la cuier, ceea ce nu am mai pomenit intr-un restaurant bucurestean! Se vede ca Razvan Crisan, tanarul proprietar al M60-urilor, Mamizza si Kane, i-a ales dupa anumite criterii, nu la intamplare. Nu degeaba are el atata succes cu localurile lui…

Clienti destui pentru un restaurant deschis de o saptamana, si nu a fost de mirare. Toti tineri, cu profiluri unitare, apropiate de clientela deja recurenta a lui Razvan Crisan.

Preturile marisoare pentru o pizzerie normala. Insa Mamizza nu e una obisnuita, are pretentii mari, obiective precise de a deveni rapid un nume de referinta pe piata acestui tip de restaurante, cel de pizza & pasta, si pe buna dreptate. Au facut totul cum trebuie, fara compromisuri. Le doresc sa le mearga foarte bine, merita asta mai mult decat altii… (GB – ianuarie 2019)

Kane Seasonal Bistro

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originalaKane s-a redeschis dupa cateva luni in care aproape toata lumea credea ca s-a dus de tot. S-au despartit de Philippe Le Quilliec, cheful fra...

Data actualizarii: 23/08/2021

Mamizza  - Str. Tunari, nr. 60A (Stefan cel Mare)

  • Dragos :

    Această locație nu are nimic de a face cu ceea ce se vrea a fi,anume una de top sau măcar peste medie.
    Amenajarea interioara este una de baza care te duce cu gândul la un club sărăcăcios de cartier,nici devin la un restaurant.
    Terasa este un platou de beton cu câteva ghivece cu arbuști, insuficienți pentru a o deosebii de o parcare de supermarket.
    Vara pe zi cred că e imposibil să mănânci la acea terasa.
    Revenim la pizza că după ea ne-am dus, mediocră,cunosc cel puțin 10-15 pizzerie unde fac o pizza net superioară,deci nu are nimic de a face cu niciun top al unor bloggeri,dar se știe că mulți dintre ei fac recenziile la comanda contra cost.
    Combinațiile de pizze sunt destul de ciudate,parca ai manca pizza americană sau oricare alta mai puțin italiană,dar sa zicem că e chestie de gustul fiecăruia.
    Nici măcar cele 4-5 pizze clasice nu respecta rețetele tradiționale.
    Deși ingredientele sunt într-adevăr de calitate un blat insuficient copt le-a anulat calitatea.
    Nu era aglomerat și nu înțeleg dece pizzaiolo sa grăbit să le scoată din cuptor.
    La desert deluzia a fist completată,era bucuros când am văzut în meniu baba au rhum,nu mai.mancasem de ani buni,ceea ce mi-a fost servit nu are nici o treabă cu acest desert,era vorba de o banala brioșă înmuiată într-un sirop și el mediocru iar crema chantilly era doar o banala frișcă, cheesecakeul era o arsură seacă necrescuta pe care practic nu o puteai manca,iar le trecce cu reductie de portocale și crema de ricotta era de fapt ce rămâne demla freshul.de portocale dat printr-o strecurătoare iar crema de ricotta o alta frișcă care de ricotta nu îți aducea aminte.
    Per total experiența noastră nu a fost la nivelul a ceea ce se vrea a fi aceasta locație mai ales la preturile mari pe care le are.
    Am platit 300 lei pentru 3 pizze,3 deserturi,2beri la draft,1 limonadă și 2 espresso.

  • Gigi Marga :

    Andrei a descris perfect cam ce e pe acolo. Dezamagire maxima. La inghesuiala aia mai adauga si un caine de talie mare si distractia este garantata. Nu am nimic cu restaurantele „pet friendly” dar la aglomeratia aia si un hamster e prea mult.

  • Stradivarius :

    Aglomerat (am asteptat 10 minute sa se elibereze o masa), inghesuit, pizza ok (peste medie), servire foarte buna avand in vedere aglomeratia, preturi mari (in special la bauturi)..

  • Anonim :

    Mancare fooarte Buna!! Servire fara repros!!
    Cu siguranta voi reveni !!

    • Andrei :

      ce mancare dom’le…. cateva feluri de pizza si alea inventate dupa ureche , 4 sortimente de paste , 2 feluri de carne ( chiftele si porchetta ) si 4 deserturi , toate servite aproape in poala vecinului de masa din cauza inghesuielii, iar preturile…..Interior saracacios si foarte mult zgomot

  • Dă-i un răspuns lui Anonim Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close