Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

Boema viu colorata de pe PolonaAcuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef!Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

1 comentarii

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai multA treia ...

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

Cherhanaua Ancora, restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de ...

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti?A fost primul restaurant ...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoareCopper's Pub...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

O frumoasa gradina ascunsa a centrului BucurestiuluiEu ma duse...

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligentCat sunt eu de int...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara?Am revenit l...

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiA...

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75...La ultima vizita la Gargantua,...

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

Cam ca si celelalte doua restaurante GargantuaGargantua KSLF e un ...

1 comentarii

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidereToa...

Golden Blitz: nume mare, casa mare, imaginatie micaGolden Blitz a ...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

Green Hours, un local iconic al BucurestiuluiGreen Hours este unul...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

4 comentarii

Un model pentru restaurantele populare cu specific romanesc, pentru cl...

Il Destino in Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silve...

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta...E greu ...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Militari…

Auzisem despre restaurantul La Cave de Bucarest de aproape cinci ani, de cand s-a deschis in Militari, am si fost acolo mai demult, insa nu am stiut ca si-au pus in minte sa-l faca unul dintre cele mai bune din Bucuresti, aducand aici un chef francez de mare clasa.

Nu stiu ce calcule si-a facut domnul Focsa (asa am dedus ca-l cheama pe patron) de a inceput o astfel de investitie in Militari, si nici macar in partea cartierului plina de lume, ci pe o strada laturalnica si aproape de marginea orasului, unde te pierzi chiar si cu GPS-ul daca nu esti pe faza.

E un bloc nou de locuinte acolo, printre niste garaje darapanate, niste blocuri cumuniste si ce o mai fi pe strada Margelelor, spre capatul orasului. Iar la demisol, sau aproape un subsol, cred ca pe toata suprafata cladirii, au facut acest restaurant cu nume frantuzesc, La Cave de Bucarest – „la cave” insemnand pivnita in frantuzeste.

La Cave de Bucarest e destul de bine amenajat – atat cat se poate amenaja un subsol – asa cum se vede si in poze. Dupa ce ca e la subsol, demisol, sau ce o fi acolo, adica fara lumina, au mai facut si peretii maro inchis si stacojiu, nu stiu de ce. Au multe… (citeste tot)

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Thomas Parnaud, chef la La Cave de Bucarest

 

O cina de 2* Michelin la Bucuresti

Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Franta. A fost cel mai tanar chef care a obtinut o steluta Michelin, si cel mai tanar care a obtinut doua stelute Michelin.Claude...

Ei, poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Militari…

Auzisem despre restaurantul La Cave de Bucarest de aproape cinci ani, de cand s-a deschis in Militari, am si fost acolo mai demult, insa nu am stiut ca si-au pus in minte sa-l faca unul dintre cele ma...

Data actualizarii: 27/10/2018

La Cave de Bucarest, ianuarie 2018  - Str. Margelelor, nr. 139-143 (Militari)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close