Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin jar!”:

Kera CalitaKera Calița anunță pe toți cei care au fost în ospeție la Jariștea că Locanta nu renunță să bucure lumea cu bucatele sale meșteșugite! Se reia serviciul de livrare la domiciliu, apar feluri noi de mâncare și se oferă porții sățioase și gustoase la prețuri de bun simț!

Jariștea vine la voi acasă!
Comenzile se iau de luni până sâmbătă în intervalul orar 10.00-18.00 la numerele de telefon:
 0721 961 936 / 0775 609 233 /0770 948 868

Orice comandă se preia telefonic cu 90 minute înainte, împreună cu complimentele Kerei Calița.
Curierul este inclus în preț pentru o comandă minimă de una suta lei!

Nou la Locanta Jariștea!

*Festivalul pastelor:Penne, Spaghete sau Tagliatele
în diferite formule culinare*
Siciliene gratinate la cuptor – 300 gr / 28 lei
Carbonara – 300 gr / 28 lei
Arabbiata – 300 gr / 21 lei
Bolognese – 300 gr / 35 lei
Paste cu somon – 300 gr / 39 lei

*Burger din curcan cu arpagic și cartofi prăjiți patenta locanta Jariștea* 30 lei

Caleidoscop de salate – antreu
Salată Caesar – 350 gr / 30 lei
Salată bulgărească – 350 gr / 27 lei
Salată de ton – 350 gr / 27 lei

*I Gustare Rece „Podul Caliței”*
Plăcintă de carne cu chimen – 200 gr / 19 lei
Zacuscă lipovenească cu șalău – 200 gr / 27 lei
Ruladă de brânza ardelenească cu slănină afumată – 200 gr /21 lei
Salată de icre de crap – 150 gr / 19 lei
Salată de vinete 150 gr / 18 lei

*II Gustare caldă „La botul calului” *
Cașcaval pane – 150 gr /15 lei
Ficăței de pui lyonezi – 200 gr / 17 lei
Creier măcelăresc gratinat – 200 gr / 22 lei
Creier pane – 200 gr / 22 lei

*III Ciorbele grenadierilor de demult*
Ciorbă de pui a la grec – 350 gr / 18 lei
Ciorbă de perișoare – 350 gr / 16 lei
Ciorbă de văcuță cu os – 350 gr / 16 lei
Ciorbă de burtă – 350 gr / 18 lei
Supă-cremă de ciuperci – 350 gr / 17 lei

IV Pescărie dichisită*
Jumări de șalău cu usturoi – 200 gr / 29 lei
Păstrăv întreg la grătar cu limone – 250 gr / 27 lei
File de păstrăv la cuptor cu sos olandez – 250 gr/- 33 lei
Una potcoava de crap prăjit – 200 gr / 29 lei
Una potcoavă saramură de crap cu zama și legume–200/100 gr/ 32 lei
File de doradă cu sos de lămâie și unt – 200 gr / 49 lei
Salau meuniere – 250 gr / 33 lei

*V  Mâncare gătită după învățăturile lui Bacalbașa*
Sarmale în foi de varză-4 bucăți-200 gr+mămăligă+ardei iute/23 lei
Chiftele românești cu piureu – 3 bucăți – 200 gr/150gr/24 lei
Chiftele marinate cu piureu – 3 bucăți – 270 gr/150gr 27 lei
Cârnati cu iahnie de fasole – 200 gr + 200 gr / 26 lei
Ciolan cu varză calită – 200 gr + 200 gr / 27 lei
Una pulpă de rață cu mămăligă și varză călită 150/150/150gr / 39 lei

*VI Minunății din carne de pui*
Aripioare de pui crocante și picante – 6 bucăți – 300 gr / 22 lei
Aripioare de pui în stil barbeque – 6 bucăți – 300 gr/22 lei
Pulpe de pui fără os la grătar cu ierburi aromate–2 bucăți 200gr/22 lei
Saramură din pulpe de pui fără os cu mămăligă–200gr+100gr/ 34 lei
Piept de pui la grătar cu condimente – 200 gr / 23 lei
Jumătate de pui copt cu usturoi și afumătură – 750 gr/33 lei
Piept de pui cu ciuperci și usturoi în sos alb–250g/150g/34 lei
Ostropel de pui – 250 gr / 27 lei
Șnițel crocant de pui – 300 gr / 23 lei     Cocoșel de munte întreg copt în foietaj – 1 bucată / 59 lei
*VII Porcul nostru cel de toate zilele*

File de porc înăbușit cu bănuți de usturoi – 200 gr / 29 lei
Șnițel parizian – 2 bucăți – 250 gr / 24 lei
Coaste de porc picante la cuptor – 250 gr / 39 lei
Ceafă de porc la grătar cu damf de usturoi – 200 gr / 25 lei
Tocăniță cu tarhon din ceafă de porc – 300 gr / 29 lei
Scăricică condimentată la grătar – 250 gr / 29 lei
Scăricică la tigaie cu multe mirodenii – 250 gr / 29 lei
Mititei mai mari – 3 bucăți – 240 gr / 18 lei

*VIII  Specialități din carne de vițel  ademenitoare*
Șnițel vienez – 2 bucăți – 250 gr / 43 lei
Boeuf Stroganoff – 300 gr / 48 lei
Antricot de mânzat la cuptor cu sos de roșii și cimbru–300 gr/48 lei

*IX Bunătăți mioritice*
Pastramă fragedă de berbec – 200 gr / 38 lei
Patru cotlete de berbecuț la cuptor în sos taranesc– 350 gr / 39 lei

*X „Pseudo-kynegetikos”: preparate din vânat*
Mușchiuleț de cerb cu sos de fructe de pădure – 250 gr / 100 lei
File de căprioară cu sos de struguri – 250 gr /100 lei
Piept de rață la tigaie cu cepșoară murată și caramelizată–300gr/68lei
Prepeliță la ceaun cu roșii coapte și usturoi–3 bucăți-450gr/53 lei
Foie gras in cognac si mere caramelizate / 350 gr / 120lei

*XI Mâncăruri de post*
Praz cu măsline – 350 gr / 22 lei
Tocăniță de ciuperci – 350 gr / 21 lei
Paste pommodoro – 350 gr / 21 le

XII  Garnituri fără de care nu se poate*
Varză călită – 150 gr / 9 lei
Fasole iahnie – 150 gr / 9 lei
Orez cu legume – 150 gr / 9 lei
Orez chinezesc – 150 gr / 9 lei
Sote de ciuperci – 150 gr / 9 lei
Cartofi întregi copți cu rozmarin și sare de Himalaya-3bucați/11 lei
Cartofi țărănești – 150 gr / 9 lei
Piureu de cartofi – 150 gr / 9 lei
Cartofi prăjiți – 150 gr / 9 lei
Sote de broccoli cu usturoi – 150 gr / 9 lei
Sote mexican de legume (picant) – 150 gr / 9 lei
Mamaliga – 50 grame – 9 lei

*XIII Salate colorate de tot neamul*
Murături felurite – 150 gr / 9lei
Salată de vară cu roșii și castraveți – 150 gr / 9lei
Salată de varză crudă cu mărar – 150 gr / 9lei
Salata de varză crudă cu morcov și maioneză – 150 gr / 12lei
Salate verde cu marar si lamaie – 150 gr / 9 lei

*XIV Dulciuri care îți fac cu ochiul*
Plăcintă cu mere – 200 gr / 19 lei
Plăcintă cu brânză dulce și stafide – 200 gr / 21 lei
Plăcintă cu dovleac – 200 gr / 19 lei
Cremă de zahăr ars – 150 gr / 17 lei

*XV Sosuri și ajutătoare *
Ardei iute – 50 grame – 3 lei
Smântână – 50 grame – 3 lei
Muștar cu sau fără bobițe – 50 grame – 3 lei
Mujdei de usturoi – 50 grame – 3 lei
Hrean cu oțet – 50 grame – 3 lei
Hrean cu smântână – 50 grame – 3 lei
Pastă de tomate dulce/picantă – 50 grame – 3 lei
Maioneză– 50 grame – 3 lei

Cine vine personal să ridice comanda la locanta Jariștea primește o plăcintă de mere din partea Kerei Calița!
*Pâineturile trebuincioase sunt oferite cu drag din partea Casei!*
* Sănătate și spor în toate *
* de la KERA CALIȚA!* (Informare de presa – noiembrie 2020)

Locanta Jaristea

Locanta Jaristea are cea mai buna mancare traditionala romaneasca din Bucuresti! Acum vad ca nu am mai scris despre Locanta Jaristea de fix trei ani, desi am fost de multe ori acolo, intre timp. Am...

Data actualizarii: 26/11/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close