Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Să nu uitați să salutați primii când intrați la Maison des Crepes!

Casa aceea de pe Tudor Ștefan, pe la mijloc între Piața Dorobanților și Piața Floreasca, pare foarte mică dacă te uiți la ea din stradă, însă nu e chiar așa. Grădinița din față e mititică, salonul de la parter e și el foarte mic, însă etajul (cred că supraînălțat) e surprinzător de încăpător.

Primul bistrou care s-a deschis acolo a fost Hiro Sushi, cu un sushi neașteptat de bun, mai ales la cât de ieftin era. Apoi a fost o cafenea, S Point, care nu a avut viață lungă.

Maison des Crepes au deschis în timpul pandemiei, probabil ca o franciză. Au reamenajat puțin, au făcut spațiul ceva mai luminos, ceea ce pare o idee bună. Mica terasă acoperită cu viță de vie e frumoasă, cred că e una dintre atracțiile principale.

Au clătite, desigur, „sărate” și „dulci”, adică pe care le mănânci de foame, respectiv ca desert. Eu am luat una „sărată”, cu somon și cu clătita din făină integrala. A fost o surpriză cam neplăcută. Era o tartină, de fapt, cu clătita împăturită pe post de felie de pâine. Cred că era unsă cu ceva, probabil că brânză, însă într-un strat atât de invizibil încât nu am simțit alt gust în afara celui de grâu dur. Eu eram obișnuit cu clătitele umplute cu ceva mai consistent, sau în straturi, așa că nu am apreciat prea mult această inovație minimalistă.

Cu barmanul-chelner, sau cine o fi fost el, ne-am cam antipatizat încă din primul moment, pornind de la întrebarea filosofică oare cine trebuie să salute primul când intri într-un local, clientul sau chelnerul? Mi-a răspuns foarte categoric și tăios că e treaba clientului să zică bună ziua, așa că problema a fost tranșată definitiv.

În rest, cele știute și așteptate de la un bistrou de clătite, mai ales dacă ai mai fost și în alte Maison des Crepes din București. Să vedem, așadar, cine va avea câștiga această întrecere, clătite vs sushi… (George Butunoiu – iunie 2021)

Bistrou de clatite in Tudor Stefan

Data actualizarii: 05/04/2022

Maison des Crepes (Dorobanti)  - Str. Tudor Stefan. nr. 25 (Piata Dorobanti)

  • Marian Miron :

    Buna ziua,

    Locatia mentionata a devenit prima franciza Maison des Crepes din Bucuresti incepand cu luna Octombrie 2021, iar lucrurile sau imbunatatit considerabil, atat ca ambient cat si ca personal!

    Va asteptam cu mare drag!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close