Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Cel mai bun restaurant din Bucuresti la momentul la care scriu Sunt...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Trattoria Buongiorno Primaverii, dovada ca si ilogicul are logica lui ...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Te simti bine primit si bine hranit la Dami, chiar daca nu esti coreea...

SushiRoom pariaza pe apetitul pentru contraste al oamenilor cu bani ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

O pozitionare corecta Osteria Bella Toscana s-a deschis in ianuarie...

Taupe Bistro Caffe, un loc din care nu iti ramane mai nimic in minte ...

Unicorn Coffee & more: cafenea child-friendly, cafenea pentru copi...

YASOU, sau cum arata o taverna a zilelor noastre YASOU e primul res...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoria Eu stiu de do...

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers Ma...

Un restaurant libanez fost celebru Four Seasons de pe Vasile Lascar...

La Piovra pizza & pasta & more, un deja vu La Piovra e ...

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai vec...

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ajun...

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

Industrializarea boemei Am fost vara la Clubul Taranului (MTR), de ...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot ...

Afiseaza

“După ce a venit primul nostru espressor, probabilitatea ca visul să se adeverească devenea din ce în ce mai mare. Pe lângă asta, s-au întâmplat lucruri și mai bune! Am devenit și eu pasionat de cafea. Și la vreo 2 luni după, a devenit și fratele meu Vlad interesat în această artă. Părinții mei, văzând cât de fericiți suntem atunci când facem cafea, sau atunci când (o să mă laud puțin) gustul ei ar putea câștiga un premiu, au hotărât să deschidă o cafenea, cu toate că știau că va fi greu.” spune Dragos Prundeanu despre visul părinților lui.

Data actualizarii: 02/10/2018

S Point  - Str. Tudor Stefan, nr. 25