Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Cand intai deschizi restaurantul si abia apoi incepi sa te gandesti la identitate

Megoo Social Gastrobar e un restaurant nou, deschis de vreo doua luni in blocul acela interesant de pe Barbu Vacarescu, unde face cruce cu Gheorghe Titeica, un bloc de birouri negru, cu un profil si un design care iese in evidenta, in bine, printre sutele de cladiri noi fara nicio identitate.

Au fost mai multe restaurante acolo, la parterul si la demisolul blocului, nu le mai tin minte pe toate. Cred ca Sofa a fost primul, apoi si-a incercat mana si unul thailandez, sau poate ca a fost invers. Acum au unul grecesc la demisol, Kuzina, al celor care au Divan si Meze din Centrul Vechi, si poate ca si altele.

Megoo isi spune si Social Gastrobar, dar in afara de numele care da bine, nu are o identitate clara. Daca intrebi pe cineva care a fost acolo ce fel de restaurant este acest Megoo Social Gastrobar, vei vedea ca are ceva dificultati sa-l descrie. E al celor care au si Tapo.

Interiorul e foarte frumos la Megoo, pacat ca nu mi-au dat voie sa fac poze, nu stiu ce secrete au de pastrat acolo. Nu e niciun secret, de fapt, pentru ca au pozele pe site. Dar, daca puteau sa spuna nu, de ce sa nu o faca… Au pereti de sticla, de jur imprejur, banchete de plus aproape peste tot, si in mijloc, scaune foarte confortabile, tot su plus, niste lumini si decoruri originale pe tavan. Terasa e mica, e un balcon ingust, spre Gheorghe Titeica, se vede frumos parcul Verdi de acolo.

Meniul e din bucataria internationala la Megoo Social Gastrobar, dar ma gandeam sa-l pun, mai degraba, la bucatarie urbana. E scurt, ceea ce e bine cand e un meniu cu adevarat original, ca chef responsabil nu poti face prea multe lucruri sofisticate deodata. Dar cand sunt mancaruri comune, mai degraba simple, scurtimea meniului nu mai inseamna neaparat acelasi lucru.

Mancarea a fost destul de buna la Megoo Social Gastrobar. Am luat o vita rece, asa si asa, ornata cu frunze de salata. Apoi o supa crema de telina, destul de buna si cu ceva inovatii in ea, fara frunze de salata ca decor. Si apoi tagliatelle cu somon, decorate cu frunze de rucola si ele, destul de bune, neinecate in sos, cum le primesti mai peste tot. Capuccino avea o frunzulita de decor, dar bine ca nu era si ea de rucola, era desenata din spuma…

Preturile sunt asa si asa la Megoo Social Gastrobar, nimic special de spus despre ele. Insa despre serviciu e de scris, au o chelnerita inimoasa, foarte doritoare sa iti dea ce trebuie si sa faca lucrurile bine si restaurantul sa mearga. Pacat ca nu tine doar de ea sa se intample asta. Ar fi trebuit sa o pun si pe ea in lista cu cei mai buni chelneri din oras, imi pare rau ca nu am fost pe faza.

Era trista chelnerita inimoasa fiindca Megoo Social Gastrobar a fost gol intr-o zi de lucru la pranz, cat e el de mare, si gol era si cand am trecut pe acolo, cu cateva zile inainte.

Sper sa gaseasca o formula de succes pana la urma la Megoo Social Gastrobar, e un restaurant frumos si au si o chelnerita inimoasa. Dar pentru asta cred ca vor trebui sa schimbe ceva si pe la meniu, si nu putin… (GB – iunie 2017)

Divan

Divan - Cel mai bun restaurant turcesc din BucurestiDivan a luat locul restaurantului grecesc Kuzina, care tot al lor era, de fapt. Nu stiu daca e o mutare temporara, dupa ce complexul de la Piata...

Cum a pierdut Armata Romana un pilot promitator

Iata cum a pierdut Armata Romana un pilot promitator, care a ales sa se faca chelner la Kuzina, in locul unei cariere aviatice si militare. Dar cred ca nu e totul pierdut, am vazut ca se antreneaza fa...

Kuzina

Unde chelnerul cel rau trage cu cocoloase in chelnerul cel bunKuzina e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis la sfarsitul lui 2016, cred, in Barbu Vacarescu, la parterul unui bloc nou de...

Tapo

A fost restaurant, acum se pare ca a ramas mai degraba un club, deschis doar vinerea si sambata seara, dupa ora 21.

Data actualizarii: 18/11/2019

Megoo Social Gastrobar  - Bd. Barbu Vacarescu, nr. 241A

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close