Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă numit Pădurea Mociar al mai mult decât talentatului lor chef, Cătălin Bejenariu, de curând întors dintr-un lung stagiu de documentare la Geranium, al doilea cel mai bun restaurant din lume, după cel mai recent clasament.

Ce am mâncat noi din Pădurea Mociar:

SNACKS

  • Tartă cu midii și ferment
  • Obraz de vită și hrean
  • Scoică comestibilă
  • Pâine și unt

STARTER

  • Steak de morcov, sos de slănină afumată, ferment
  • Sfecla, pudră de hamsie, semințe murate
  • Perle de pește, sos din vin spumant
  • Varză coaptă, supă de brânza, murături

MAIN

  • Piept de pui, brânza, ciuperci, varza kale
  • Calcan, țelină semi-murată, sos de lapte acru
  • Tacos de rață, fructe fermentate, sos

DESSERTS

  • Explozie de sfeclă
  • Cremă de pâine, bere neagra, rubarbă; înghețată de vanilie
  • Ciocolată albă, coriandru, agrișe fermentate
  • Miere de albine, înghețată de ceară de albine, gel de miere, spumă de lapte
  • Bomboane

Și doar vinuri românești, desigur: Carassia spumant, Bauer Sauvignonasse, Ion Vlădoi Riesling…

Cu cuvintele lui Răzvan Crișan, charismaticul patron, „Cel mai nou meniu Kane – New Romanian Cuisine, Padurea Mociar, este o metaforă a identității noastre în aceste vremuri tulburi. Purtând numele unuia dintre cele mai importante bunuri naturale autohtone, Pădurea Mociar, meniul de toamnă este un demers de explorare a rezilienței contemporane a formelor de viață antice, folosind ingrediente simple, tradiționale, dar veșnic verzi, aduse la zi prin tehnici moderne de preparare.

Situată în inima Transilvaniei, lângă Reghin, la o altitudine de 400 m și pe o suprafață de 569 ha, această pădure specială este unanim recunoscută de biologi ca fiind cea mai veche din țara noastră. Aproximativ 300 de copaci au vârste cuprinse între 650 și 720 de ani, ceea ce îi face contemporani cu cele mai importante momente ale mileniului trecut, la fel cum și noi suntem acum martori ai unor momente atipice. Jumătate dintre stejari s-au uscat deja și, practic, supraviețuiesc „în picioare”, susținuți de intervenția antropică, așa cum ar trebui și noi, să ne încăpățânam să mergem înainte în astfel de momente” (George Butunoiu – octombrie 2021)

Meniul de toamna la Kane

Meniul de toamna la Kane

Copiii talentați și frumoși de la Kane

Data actualizarii: 07/11/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close