Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de început de an al lui Chef Ionuț Gheorghe:

  • Supă cremă de porumb cu lobster, caviar din trufe și ulei aromatizat
  • Supă cremă de păstârnac cu chips din păstârnac
  • Dumplings din ridichi Daikon umplute cu lobster tartare și strawberry caviar
  • Saint Jaques cu spumă de Yuzu, pudra de Chorizo, caviar din Yuzu și cartofi mov
  • Nigiri Foie Gras, cu cremă de mango și unagi
  • Sushi Roll cu creveți tempura, tartare de ton și caviar de sturion
  • Tuna tataki cu king crab și reducție de spicy sake
  • Vrăbioară Wagyu Japonia din zona Kagoshima cu caviar de sturion
  • Mousse de alune de pădure cu trufe în foiță de aur
  • Mousse de ciocolată cu sos de zmeură, fistic și cireșe Maraschino
  • Serena Prosecco Extra Dry
  • Neptunus Shiraz 2018 de la The Iconic Estate, Murfatlar
  • Chardonnay de la Cramele Halewood.
YouTube Video
Nowa

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului Nowa a fost deschis acum aproape un an de zile la parterul unui bloc nou de pe Șoseaua Nordului. Vizavi de a doua mare int...

Data actualizarii: 22/01/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close