Resstaurante si alte localuri cu servicii care au lasat o amintire placuta

Ord. dupa

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

1 comentarii

KANE, restaurantul cu cele mai mici portii de mancare din Bucuresti ...

Norocul cu copiii buni pentru Angelica Ilie de la Pata Negra Am...

1 comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipster CPWHF inseamna Coffe...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

1 comentarii

Decadance: restaurant, cafenea, bar si evenimente facute bine in...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

1 comentarii

Cap, talent, munca, antropologie... A auzit multa lume despre KAIAM...

9 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

1 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

13 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

1 comentarii

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

1 comentarii

Trag nadejdea ca doamnele de la Zen Garden vor reda intr-o zi frumuset...

1 comentarii

Trofic: a bohemian eatery, une mangerie boeme, cum s-ar spune... Am...

1 comentarii

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film italian cu sicilieni...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido

Kitchen & WineAceeasi ambianta, desigur, pentru ca a fost foarte bine facut de la inceput si nu ar mai avea ceva semnificativ de schimbat pentru o buna bucata de vreme. Mancarea in acelasi stil de bucatarie urbana timid-creativa. Ce am luat acum mi-a placut ceva mai putin decat data trecuta. Un piure (terci, mai degraba) de telina nu a putut sa fie mancat. Vita asa si asa, nimic special cu ea, insa o supa de dovlecei a fost excelenta. O surpriza oarecum neplacuta a fost sa dau 45 de lei pe un pahar de vin Lacerta, chiar daca e una dintre casele cunoscute de vinuri. De obicei e invers, in bistrouruile de vin, winebars, cum e Nido, te astepti sa te coste ceva mai putin decat la marile restaurante, tocmai ca sa te incurajeze sa testezi cat mai multe vinuri. (GB – mai 2019)

Nido, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii

Nido, restaurant linistit in Bucurestiul aristocraticAm mai revenit la Nido de cateva ori intre timp, fiindca e foarte aproape de mine. Ultima data am luat o supa crema de radacinoase, buna dar condimentata ceva mai mult decat ar fi fost cazul, o salata cu creveti, buna si aceea, si un curcan cu sos de bere neagra atat de iute, incat nu am mai simtit alt gust. Ambianta si serviciile la fel de bune si ele, asa cum am scris si inainte, nimic nou de spus. Sunt sigur ca il voi regasi in aceeasi formula si peste multe alte luni, sau chiar ani, fiindca Nido e un restaurant serios, asezat, care se respecta si care respecta clientii, un lucru bine facut care merita toata aprecierea noastra. (GB – ianuarie 2019)

Nido, un restaurant aristocrat

Am fost uimit sa aflu ca e un restaurant deschis de jumatate de an la cativa pasi de biroul meu, si inca unul foarte bine amenajat, calm, si, inainte de orice altceva, cu mancare chiar buna.

Se cheama Nido, sau Nido Kitchen & Wine, ca sa-i spunem pe numele intreg cu care se prezinta, si au deschis in decembrie 2017 pe Aleea Alexandru, chiar vizavi de batranul Uptown. E o cladire eleganta acolo, bine renovata, in care sunt cateva firme. Nido sunt la demisol si au in spate, in curtea interioara, o mica terasa.

Nido e un restaurant foarte bine amenajat, cu dare de mana, cu lucruri si mobilier de cea mai buna calitate, se simt mana si capul unui bun arhitect acolo, pe de o parte, si a unui investitor, pe de alta. Au multe lumini, de diverse feluri, compenseaza bine pozitionarea de “rangul al doilea”, de demisol a localului. Pe terasa au cateva mese, un copac batran si elegantele cladiri din jur fac o atmosfera de bunastare.

Bucatar(easa) e o doamna la Nido, si daca a facut ea singura meniul, inseamna ca se pricepe foarte bine la bucatarie, chiar foarte, foarte bine. Sunt putine feluri, bucatarie internationala, denumiri scurte, insa clare si atractive. Eu am luat … (citeste tot)

Bucataria Nido

Nido, restaurant linistit in Bucurestiul aristocratic

Salonul de la demisol

Terasa Nido Secret Garden

Nido Secret Garden & Winebar, restaurant in Aleea Alexandru

Uptown

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca nota de la mancare e putin supraevaluata, fiindca, de regula, pun note de 9 si 10 restaurantelor care au bucatarii fine. Totusi, am ...

Data actualizarii: 23/11/2019

Nido  - Aleea Alexandru, nr. 35

nido-kitchen-amp-wine-restaurant-in-aleea-alexandru-evaluare-restocracy