Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

6568 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

9011 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

6823 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

3962 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

8423 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4429 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2156 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

9281 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

14133 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

2086 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

4517 vizite

NIDO, un restaurant aristocrat Am fost uimit sa aflu ca e un re...

3076 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

2602 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2344 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2588 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

15179 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

757 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

1939 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1843 vizite

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

5144 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1530 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1123 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3083 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

2982 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1120 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

7342 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2739 vizite

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

5088 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1955 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1738 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1559 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1734 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

1266 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

5025 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

3019 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

1736 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

1201 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

773 vizite

Situat pe Calea Floreasca 70-72, restaurantul Ora Experience are o cap...

206 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

9 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

832 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

1865 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

3153 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

5964 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75...  La ultima vizita la Gargantu...

1048 vizite

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

869 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

2344 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

3650 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

7830 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

987 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

555 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

967 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

1050 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

1028 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

532 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

1245 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

1071 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

1500 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

838 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

2019 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

2180 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

721 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

635 vizite

The Gallery din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaurant dis...

469 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1348 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

994 vizite

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

3200 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

2015 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

3197 vizite

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

1363 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

1251 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

1747 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

585 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1792 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

1236 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

981 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

1509 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

1992 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

1297 vizite
Afiseaza
vizualizari

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?

Cred ca nota de la mancare e putin supraevaluata, fiindca, de regula, pun note de 9 si 10 restaurantelor care au bucatarii fine. Totusi, am apucat sa pun note mari catorva restaurante care nu au mancare fina, asa ca nu am vrut sa-i nedreptatesc, mai ales ca Uptown se apropie chiar mai mult decat altii de acesta “finete”. Si e si foarte constant, pe deasupra.

Ca sa fiu ceva mai explicit: mai multe restaurante care cocheteaza cu statutul de bucatarie fina (fine dining) au in meniu o parte dintre mancaruri care s-ar incadra in aceasta categorie, iar restul nu. Mai sus am vrut sa spun ca la Uptown sunt mai multe mancaruri care pot sa fie considerate “fine”, din numarul total, decat la altii.

Ultima data am luat la ei un piept de pui cu sos de mustar (recomandarea lor) si cu ceva legume alaturi, legume bune si bine facute. Si pieptul de pui a fost destul de bun – atat cat poate sa fie o astfel de bucata de carne simpla, fara altceva alaturi. Surpriza a fost la “sos”, insa… Ei mi-au spus, intr-adevar, ca e “piept de pui cu mustar de Dijon”, dar nu mi-a dat prin cap ca e chiar cu mustar, mi-am zis ca nu am inteles eu bine si ca e un sos cu mustar, chiar eram curios sa vad ce sosuri mai fac ei la Uptown. Insa a fost chiar mustar, nu sos! Asa ca am mancat pui cu mustar la Uptown, pentru ca imi era foame si nu voiam sa mai astept altceva, insa tare m-am mirat sa gasesc asa ceva in meniul unui restaurant caruia ii merge atat de bine precum lui Uptown.

In rest, toate bune, asa cum au fost intotdeauna: serviciul foarte bun, curat si frumos inauntru, au scos foliile de plastic de pe terasa, in sfarsit, si au pus plante.

Uptown va ramane, presupun, acelasi restaurant bun, serios si previzibil (constant, adica) multa vreme de acum inainte. Dar poate ca intr-o zi vor decide sa faca pasul catre adevarata bucatarie fina, cine stie… (GB – octombrie 2018)

Cel mai constant restaurant

Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa gasesc vreo schimbare, si nici nu am observat vreuna. Acum am luat chiftelute de dovleac, bune, cu un sos de iaurt asa si asa; pestele bun, orezul bunicel, o salata cam batrana, fara gust.

Serviciul foarte bun la Uptown, rapizi, amabili, chiar zambitori. Nu ne-au adus tacamuri ca sa impartim mancarea, desigur, desi stiau ca vom manca doi oameni din ea. (GB – noiembrie 2017)

Restaurantul fara nume.

Uptown e unul dintre restaurantele vechi ale Bucurestiului, aproape de Statuia Aviatorilor, in una dintre cele mai frumoase si mai scumpe zone ale orasului, unde aproape totul e curat si elegant.

A fost intr-o casa mica la inceput, in jurul careia au injghebat o terasa acoperita, care pana la urma a devenit o incinta complet functionala in tot timpul anului. Uptown e frumos amenajat, ingrijit, functional, fara un lux ostentativ.

Au un meniu din bucataria internationala la Uptown, nu prea lung, exact atat cat sa inspire incredere. Cel mai important este ca… (citeste tot)

Restaurantul Uptown cu ceva vreme in urma

Restaurantul Uptown cu ceva vreme in urma

Nido

NIDO, un restaurant aristocrat Am fost uimit sa aflu ca e un restaurant deschis de jumatate de an la cativa pasi de biroul meu, si inca unul foarte bine amenajat, calm, si, inainte de orice alt...

Muzica din restaurante

Va rog sa fiti atenti la ambianta sonora din restaurante, acolo se poate face diferenta referitor la cat de autentici si priceputi sunt managerii respectivi cand se gandesc la satisfactia clientilor. ...

Data actualizarii: 13/10/2018

Uptown

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.