Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

315 vizite

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

49 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

88 vizite

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

345 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

503 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca. Cas...

733 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

194 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilator Chefs Experience e un resta...

297 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima... Complexu...

177 vizite

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

294 vizite

O frumoasa gradina ascunsa a centrului Bucurestiului Eu ma duse...

145 vizite

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligent Cat sunt eu de int...

276 vizite

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

262 vizite

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

280 vizite

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1305 vizite 1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

60 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului... Sunt sigur ca mult...

233 vizite

Cam ca si celelalte doua restaurante Gargantua Gargantua KSLF e un ...

299 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

203 vizite

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toa...

18 vizite

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

23 vizite

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

209 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

14 vizite

Marea bucatarie frantuzeasca fina traditionala adaugita cu rosii crude...

367 vizite

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

462 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cel mai constant restaurant

Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa gasesc vreo schimbare, si nici nu am observat vreuna. Acum am luat chiftelute de dovleac, bune, cu un sos de iaurt asa si asa; pestele bun, orezul bunicel, o salata cam batrana, fara gust.

Serviciul foarte bun la Uptown, rapizi, amabili, chiar zambitori. Nu ne-au adus tacamuri ca sa impartim mancarea, desigur, desi stiau ca vom manca doi oameni din ea. (GB – noiembrie 2017)

Restaurantul fara nume.

Uptown e unul dintre restaurantele vechi ale Bucurestiului, aproape de Statuia Aviatorilor, in una dintre cele mai frumoase si mai scumpe zone ale orasului, unde aproape totul e curat si elegant.

A fost intr-o casa mica la inceput, in jurul careia au injghebat o terasa acoperita, care pana la urma a devenit o incinta complet functionala in tot timpul anului. Uptown e frumos amenajat, ingrijit, functional, fara un lux ostentativ.

Au un meniu din bucataria internationala la Uptown, nu prea lung, exact atat cat sa inspire incredere. Cel mai important este ca pun in meniu numai mancarurile pe care cheful stie sa le faca foarte bine, asa ca tot ce mamanci la Uptown e bun sau foarte bun, fara exceptie. Nu e nimic spectaculos, nu au pretentii de fine dining, insa e mancare foarte bine facuta, fara compromisuri, cu produse de calitate si, mai ales, de o constanta desavarsita – si aceasta cred ca e una dintre cheile succesului micului restaurant.

Fiindca Uptown e mereu plin la pranz, de ani si chiar zeci de ani. Si seara mai sunt mese ocupate, insa nu la fel.

Serviciul e si el bun la Uptown, cu chelneri rapizi si eficienti, dintre care vreo doi chiar zambesc. Preturile sunt rezonabile, tinute bine sub control; o masa in doi, cu un vin bun, poate sa coste sub 300 de lei, ceea ce e bine pentru Bucuresti.

Poate ca Uptown nu mai este un restaurant pentru care sa vii din alt colt al Bucurestiului doar pentru mancare buna, insa cand ai o intalnire de afaceri, sau cand esti in zona si iti este foame, Uptown e printre cele mai bune optiuni. (GB – martie 2017)

PS: sunt atat de increzatori in ei, incat nu si-au pus nicaieri un nume, nici nu stii ce e acolo daca nu te uiti cu atentie. Sunt convinsi ca vor avea tot timpul clienti doar cu rezervare. Ceea ce s-a si intamplat pana acum, atatia ani, de altfel…

Restaurantul Uptown cu ceva vreme in urma

Restaurantul Uptown in noiembrie 2017

Data actualizarii: 31/10/2018

Uptown, noiembrie 2017