Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Chef Giovanni Gilliberto

Chef Giovanni Gilliberto

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate excesele posibile, la invitatia lui Sorin Stoian. A fost pregatita de noul lor chef sicilian, Giovanni Gilliberto, cel din poza.

Am numarat vreo 20 de feluri in total, daca socotim cu tot cu deserturile pentru care Oana Plesan a primit niste laude cum rar mi se intampla sa fac in restaurante. Chef Giovanni Gilliberto era cat pe ce sa ne mai dea si o a doua serie de mancaruri, cu cateva feluri cu vita, porc iberic, rata si alte carnuri – ce vedeti mai jos sunt doar din partea de peste si fructe de mare a meniului. Noroc ca l-am oprit la timp…

  • Involtini de vinete cu branza feta: vinete, branza feta, smantana, sos de rosii, parmezan
  • Salata de caracatita cu morcovi si apio: caracatita, morcovi, apio, ulei masline, paine crocanta
  • Anghinare crocanta cu fondue si pesmet de parmezan: anghinare, pesmet panko, parmezan, smantana
  • Carpaccio de ton cu salata siciliana: ton, portocala, rucola, fenicul, ulei de masline
  • Risotto cu porcini si salsiccia fresca: orez, hribi, unt, salsiccia, parmezan
  • Dorada rosie cu dovlecei si crema de cartofi: file de dorada rosie, dovlecel, cartofi, ulei de masline
  • Oul de creveti: creveti rosii de Sicilia, burrata cu busuioc, ierburi aromatice
  • Penne cu creveti si pesto de fistic: penne, creveti rosii de Argentina, rosii cherry, fistic pudra, ulei de masline
  • Scoici Saint Jacques cu piure de broccoli si rosii cherry
  • Tortino de croissant cu ricotta si ciocolata: croissant, ciocolata 66%, ricotta, scortisoara, capsuni
  • Moelleux au chocolat
  • Tiramisu
  • Inghetata artizanala si sorbeto de multe feluri.
  • Cafea Fior di latte, blend produs in regim private-label pentru ei.

Si cu mult vin, Domaine Ceptura Blanc de la Davino si Feteasca Neagra Galicea Mare…

Cina pregatita de Chef Giovanni Gilliberto la Fior di Latte
Oamenii de la Fior di Latte

La cina la Fior di Latte

Data actualizarii: 15/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close