Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLÄ‚ POVESTEA CELUI MAI ÃŽNDRÄ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima datÄ...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Chef Giovanni Gilliberto

Chef Giovanni Gilliberto

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate excesele posibile, la invitatia lui Sorin Stoian. A fost pregatita de noul lor chef sicilian, Giovanni Gilliberto, cel din poza.

Am numarat vreo 20 de feluri in total, daca socotim cu tot cu deserturile pentru care Oana Plesan a primit niste laude cum rar mi se intampla sa fac in restaurante. Chef Giovanni Gilliberto era cat pe ce sa ne mai dea si o a doua serie de mancaruri, cu cateva feluri cu vita, porc iberic, rata si alte carnuri – ce vedeti mai jos sunt doar din partea de peste si fructe de mare a meniului. Noroc ca l-am oprit la timp…

  • Involtini de vinete cu branza feta: vinete, branza feta, smantana, sos de rosii, parmezan
  • Salata de caracatita cu morcovi si apio: caracatita, morcovi, apio, ulei masline, paine crocanta
  • Anghinare crocanta cu fondue si pesmet de parmezan: anghinare, pesmet panko, parmezan, smantana
  • Carpaccio de ton cu salata siciliana: ton, portocala, rucola, fenicul, ulei de masline
  • Risotto cu porcini si salsiccia fresca: orez, hribi, unt, salsiccia, parmezan
  • Dorada rosie cu dovlecei si crema de cartofi: file de dorada rosie, dovlecel, cartofi, ulei de masline
  • Oul de creveti: creveti rosii de Sicilia, burrata cu busuioc, ierburi aromatice
  • Penne cu creveti si pesto de fistic: penne, creveti rosii de Argentina, rosii cherry, fistic pudra, ulei de masline
  • Scoici Saint Jacques cu piure de broccoli si rosii cherry
  • Tortino de croissant cu ricotta si ciocolata: croissant, ciocolata 66%, ricotta, scortisoara, capsuni
  • Moelleux au chocolat
  • Tiramisu
  • Inghetata artizanala si sorbeto de multe feluri.
  • Cafea Fior di latte, blend produs in regim private-label pentru ei.

Si cu mult vin, Domaine Ceptura Blanc de la Davino si Feteasca Neagra Galicea Mare…

Cina pregatita de Chef Giovanni Gilliberto la Fior di Latte
Oamenii de la Fior di Latte

La cina la Fior di Latte

Data actualizarii: 15/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close