Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Afiseaza

Chef Giovanni Gilliberto

Chef Giovanni Gilliberto

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate excesele posibile, la invitatia lui Sorin Stoian. A fost pregatita de noul lor chef sicilian, Giovanni Gilliberto, cel din poza.

Am numarat vreo 20 de feluri in total, daca socotim cu tot cu deserturile pentru care Oana Plesan a primit niste laude cum rar mi se intampla sa fac in restaurante. Chef Giovanni Gilliberto era cat pe ce sa ne mai dea si o a doua serie de mancaruri, cu cateva feluri cu vita, porc iberic, rata si alte carnuri – ce vedeti mai jos sunt doar din partea de peste si fructe de mare a meniului. Noroc ca l-am oprit la timp…

  • Involtini de vinete cu branza feta: vinete, branza feta, smantana, sos de rosii, parmezan
  • Salata de caracatita cu morcovi si apio: caracatita, morcovi, apio, ulei masline, paine crocanta
  • Anghinare crocanta cu fondue si pesmet de parmezan: anghinare, pesmet panko, parmezan, smantana
  • Carpaccio de ton cu salata siciliana: ton, portocala, rucola, fenicul, ulei de masline
  • Risotto cu porcini si salsiccia fresca: orez, hribi, unt, salsiccia, parmezan
  • Dorada rosie cu dovlecei si crema de cartofi: file de dorada rosie, dovlecel, cartofi, ulei de masline
  • Oul de creveti: creveti rosii de Sicilia, burrata cu busuioc, ierburi aromatice
  • Penne cu creveti si pesto de fistic: penne, creveti rosii de Argentina, rosii cherry, fistic pudra, ulei de masline
  • Scoici Saint Jacques cu piure de broccoli si rosii cherry
  • Tortino de croissant cu ricotta si ciocolata: croissant, ciocolata 66%, ricotta, scortisoara, capsuni
  • Moelleux au chocolat
  • Tiramisu
  • Inghetata artizanala si sorbeto de multe feluri.
  • Cafea Fior di latte, blend produs in regim private-label pentru ei.

Si cu mult vin, Domaine Ceptura Blanc de la Davino si Feteasca Neagra Galicea Mare…

Cina pregatita de Chef Giovanni Gilliberto la Fior di Latte
Oamenii de la Fior di Latte

La cina la Fior di Latte

Data actualizarii: 15/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.