Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

Chef Giovanni Gilliberto

Chef Giovanni Gilliberto

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate excesele posibile, la invitatia lui Sorin Stoian. A fost pregatita de noul lor chef sicilian, Giovanni Gilliberto, cel din poza.

Am numarat vreo 20 de feluri in total, daca socotim cu tot cu deserturile pentru care Oana Plesan a primit niste laude cum rar mi se intampla sa fac in restaurante. Chef Giovanni Gilliberto era cat pe ce sa ne mai dea si o a doua serie de mancaruri, cu cateva feluri cu vita, porc iberic, rata si alte carnuri – ce vedeti mai jos sunt doar din partea de peste si fructe de mare a meniului. Noroc ca l-am oprit la timp…

  • Involtini de vinete cu branza feta: vinete, branza feta, smantana, sos de rosii, parmezan
  • Salata de caracatita cu morcovi si apio: caracatita, morcovi, apio, ulei masline, paine crocanta
  • Anghinare crocanta cu fondue si pesmet de parmezan: anghinare, pesmet panko, parmezan, smantana
  • Carpaccio de ton cu salata siciliana: ton, portocala, rucola, fenicul, ulei de masline
  • Risotto cu porcini si salsiccia fresca: orez, hribi, unt, salsiccia, parmezan
  • Dorada rosie cu dovlecei si crema de cartofi: file de dorada rosie, dovlecel, cartofi, ulei de masline
  • Oul de creveti: creveti rosii de Sicilia, burrata cu busuioc, ierburi aromatice
  • Penne cu creveti si pesto de fistic: penne, creveti rosii de Argentina, rosii cherry, fistic pudra, ulei de masline
  • Scoici Saint Jacques cu piure de broccoli si rosii cherry
  • Tortino de croissant cu ricotta si ciocolata: croissant, ciocolata 66%, ricotta, scortisoara, capsuni
  • Moelleux au chocolat
  • Tiramisu
  • Inghetata artizanala si sorbeto de multe feluri.
  • Cafea Fior di latte, blend produs in regim private-label pentru ei.

Si cu mult vin, Domaine Ceptura Blanc de la Davino si Feteasca Neagra Galicea Mare…

Cina pregatita de Chef Giovanni Gilliberto la Fior di Latte
Oamenii de la Fior di Latte

La cina la Fior di Latte

Data actualizarii: 15/02/2020