Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta

Quattro Stagioni. trattoria in Parcul Hearstrau la Piata Charles de Gaulle

Am revenit la restaurantul italienesc Quattro Stagioni din Parcul Herastrau. Nu imi dau seama daca au reamenajat ei interiorul in ultima vreme, sau daca e la fel, insa data trecuta l-am vazut doar prin geam si nu l-am gasit cine stie ce, dar acum mi se pare ca arata foarte bine. Terasa la fel, foarte placuta datorita frumusetii parcului, inainte de orice altceva.

Meniul e si el la fel: imens, conservator, cuminte, feluri de mancare relativ simple, comune, fara surprize, nici deosebit de gustoase, dar nici proaste. Acum am luat o supa de smantana cu putin sparanghel in ea, paste cu somon la cuptor, destul de bune, un piept de pui cu sos de branza gorgonzola, bun pentru ceea ce este, adica o mancare simpla, de pranz rapid.

Quattro Stagioni e un restaurant de ambianta, in primul rand, nu mergi acolo in mod special pentru mancare, fiindca mancare de trattoria gasesti peste tot in Bucuresti, si mult mai ieftin decat la ei, trebuie spus. (GB – septembrie 2018)

Cei de la Quattro Stagioni sa multumeasca de trei ori pe zi parcului Herastrau!

Quattro Stagioni din parcul Herastrau, in coltul de la Piata Charles de Gaulle, e un restaurant vechi al Bucurestiului, e acolo de multi ani. Si pare absolut nechimbat, cred ca si chelnerii sunt aceiasi de multa vreme. Merg rar la Quattro Stagioni pentru ca nu imi place mancarea lor. Ajung acolo cand ma mai intalnesc cu cate cineva care vrea sa stea sub copacii Herastraului, indiferent de are in farfurie.

Si presupun ca aproape toti cei care se duc acolo pentru aceiasi copaci merg. Terasa e foarte frumoasa, e umbrita in parte de parc, pentru restul au umbrele simple, sub care e greu de stat, totusi, cand e canicula afara si soarele bate direct pe ele. Inauntru nu am fost niciodata, daca stau sa ma gandesc. vazut de afara, de pe terasa, salonul pare placut, desi nu e nimic deosebit de spus despre el din punctul de vedere al amenajarii. E interesant pentru ca are pereti de sticla, in primul rand.

Meniul de la Quattro Stagioni e dn bucataria italiana clasica, cea obisnuita, populara, mancare relativ simpla, pe care si-o fac multi dintre italienii de rand acasa, cand le e foame. Au si pizza la Quattro Stagioni, evident. Mancarea e destul de banala, comuna, sunt felurile cunoscute bucurestenilor de ani de zile, pe care le gasesti in sute de alte restaurante cu specific italienesc. Nu mai tin minte ce am mancat, am notat doar ca in loc de sos terityaki au pus un sos dulce din borcan, iar sparanghelul a fost oribil, nu se punea problema sa mananci ceva din el.

Preturile nu sunt mici la Quattro Stagioni, dar nici mari, sunt pe la mijloc, insa te prind pe picior gresit cand vezi ca garniturile iti sunt puse separat. Serviciul e lent, astepti mult la toate, si pana sa vina la masa, si ca sa iti aduca nota. Si au niste chelneri nu la proma tinerete, rezista mai greu la canicula, par toropiti si suparati.

Terasa e mereu plina vara la Quattro Stagioni, asa ca nu au vreun motiv sa schimbe meniul, sa faca mancare mai buna. Si eu am pus Quattro Stagioni in Lista Restocracy exclusiv din cauza gradinii, altfel nu ar fi ajuns aici. Dar sa vedem daca ramane, pentru ca am pus o limita, sa nu fie mai mult de 200 de restaurante in aceasta lista. Pentru moment nu am reusit sa evaluam multe dintre restaurantele bune ale Bucurestiului, dar pana in toamna e foarte posibil ca unele noi sa impinga Quattro Stagioni in jos, pana sa-l scoata de tot din Lista Restocracy a celor mai bune restaurante din Bucuresti. (GB – iunie 2017)

Quattro Stagioni. trattoria in Parcul Hearstrau la Piata Charles de Gaulle

Quattro Stagioni. trattoria in Parcul Hearstrau la Piata Charles de Gaulle

Data actualizarii: 05/03/2021

Quattro Stagioni  - Parcul Herastrau (Piata Ch. de Gaulle)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close