Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentulAd hoc Bistro par...

Stil contemporan la Agape, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatiiCei doi copii din poza ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

Zestrea de la Amalgam a Domnului Consulea pentru cele doua fete ale sa...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de...Ambiance...

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobraAperitivo e o te...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece?De la Aqua am pastrat o a...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Traditional grecesc de la ambianta la mancareAthos e un restaurant...

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!M-am intors la A...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

Avido, locul in care te simti bine primitM-am intors la fetele de ...

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

S-a redeschis cu acelasi nume Bel Mondo, dupa ce s-a mutat cateva sute...

Cantina pentru corporatistiBenedict Bistro e un restaurant destul ...

Una din marile berarii ale BucurestiuluiBeraria Germana Bucuresti ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bunBiBO Restaura...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca.Bistro Ateli...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat!Am ajun...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa GalleronNoul Bistro Ateneu insea...

Bistrou cu motociclisti frumosiPutini stiu acum cine a fost Mobra,...

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de capMi-a pla...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Blid – locanta romaneasca experiment de gastronomie etnica al lui Co...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autenticBlue Margar...

Una dintre marile curti din spate ale BucurestiuluiBlueberry Garde...

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartierMarea casa din celeb...

Una dintre cele mai frunoase si mai spectaculoase terase din Bucuresti...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoriaEu stiu de do...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Cafe DeKo este locul inventat de Dan Chisu in anul 2003 si care scrie ...

Caffe Citta, mai mult restaurant decat caffeAm revenit la Caffe Ci...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Afiseaza

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta

Quattro Stagioni. trattoria in Parcul Hearstrau la Piata Charles de Gaulle

Am revenit la restaurantul italienesc Quattro Stagioni din Parcul Herastrau. Nu imi dau seama daca au reamenajat ei interiorul in ultima vreme, sau daca e la fel, insa data trecuta l-am vazut doar prin geam si nu l-am gasit cine stie ce, dar acum mi se pare ca arata foarte bine. Terasa la fel, foarte placuta datorita frumusetii parcului, inainte de orice altceva.

Meniul e si el la fel: imens, conservator, cuminte, feluri de mancare relativ simple, comune, fara surprize, nici deosebit de gustoase, dar nici proaste. Acum am luat o supa de smantana cu putin sparanghel in ea, paste cu somon la cuptor, destul de bune, un piept de pui cu sos de branza gorgonzola, bun pentru ceea ce este, adica o mancare simpla, de pranz rapid.

Quattro Stagioni e un restaurant de ambianta, in primul rand, nu mergi acolo in mod special pentru mancare, fiindca mancare de trattoria gasesti peste tot in Bucuresti, si mult mai ieftin decat la ei, trebuie spus. (GB – septembrie 2018)

Cei de la Quattro Stagioni sa multumeasca de trei ori pe zi parcului Herastrau!

Quattro Stagioni din parcul Herastrau, in coltul de la Piata Charles de Gaulle, e un restaurant vechi al Bucurestiului, e acolo de multi ani. Si pare absolut nechimbat, cred ca si chelnerii sunt aceiasi de multa vreme. Merg rar la Quattro Stagioni pentru ca nu imi place mancarea lor. Ajung acolo cand ma mai intalnesc cu cate cineva care vrea sa stea sub copacii Herastraului, indiferent de are in farfurie.

Si presupun ca aproape toti cei care se duc acolo pentru aceiasi copaci merg. Terasa e foarte frumoasa, e umbrita in parte de parc, pentru restul au umbrele simple, sub care e greu de stat, totusi, cand e canicula afara si soarele bate direct pe ele. Inauntru nu am fost niciodata, daca stau sa ma gandesc. vazut de afara, de pe terasa, salonul pare placut, desi nu e nimic deosebit de spus despre el din punctul de vedere al amenajarii. E interesant pentru ca are pereti de sticla, in primul rand.

Meniul de la Quattro Stagioni e dn bucataria italiana clasica, cea obisnuita, populara, mancare relativ simpla, pe care si-o fac multi dintre italienii de rand acasa, cand le e foame. Au si pizza la Quattro Stagioni, evident. Mancarea e destul de banala, comuna, sunt felurile cunoscute bucurestenilor de ani de zile, pe care le gasesti in sute de alte restaurante cu specific italienesc. Nu mai tin minte ce am mancat, am notat doar ca in loc de sos terityaki au pus un sos dulce din borcan, iar sparanghelul a fost oribil, nu se punea problema sa mananci ceva din el.

Preturile nu sunt mici la Quattro Stagioni, dar nici mari, sunt pe la mijloc, insa te prind pe picior gresit cand vezi ca garniturile iti sunt puse separat. Serviciul e lent, astepti mult la toate, si pana sa vina la masa, si ca sa iti aduca nota. Si au niste chelneri nu la proma tinerete, rezista mai greu la canicula, par toropiti si suparati.

Terasa e mereu plina vara la Quattro Stagioni, asa ca nu au vreun motiv sa schimbe meniul, sa faca mancare mai buna. Si eu am pus Quattro Stagioni in Lista Restocracy exclusiv din cauza gradinii, altfel nu ar fi ajuns aici. Dar sa vedem daca ramane, pentru ca am pus o limita, sa nu fie mai mult de 200 de restaurante in aceasta lista. Pentru moment nu am reusit sa evaluam multe dintre restaurantele bune ale Bucurestiului, dar pana in toamna e foarte posibil ca unele noi sa impinga Quattro Stagioni in jos, pana sa-l scoata de tot din Lista Restocracy a celor mai bune restaurante din Bucuresti. (GB – iunie 2017)

Quattro Stagioni. trattoria in Parcul Hearstrau la Piata Charles de Gaulle

Quattro Stagioni. trattoria in Parcul Hearstrau la Piata Charles de Gaulle

Data actualizarii: 05/03/2021

Quattro Stagioni  - Parcul Herastrau (Piata Ch. de Gaulle)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close