Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de procesare, prelucrare şi maturare, folosite de măcelari şi artizani care lucrează cu carne, echipa de la Raionul Floreasca a lansat de sărbători o serie de produse unicat, „charcuterie din pește”:

  • Prosciutto de ton, în două variante de maturare, de tip dry aging, timp de 4 luni sau de 6 luni.
  • Somon maturat şi aromatizat în 4 variante: cu gin & tonic şi ierburi aromatice, cu sfeclă, portocale şi coriandru, cu sfeclă, lemn dulce şi ienupăr și cu whiskey şi fum
  • Cârnaţi din peşte, în 3 variante: regular, picanţi şi afumaţi
  • Steak de biban de mare sălbatic
  • Pastramă afumată la rece, cu fum din lemn de cireş, din Black Cod de Alaska în două stiluri: cu ierburi aromate și cu berbere şi jalapeno
  • Pastramă afumată la rece, cu fum din lemn de măr, din Dorada Sălbatică cu cimbru, usturoi şi ardei iute
  • 4 amestecuri de condimente, potrivite pentru tipul de peşte şi modalitatea de gătire.

Cantităţile sunt limitate şi toate produsele se vând pe bază de precomandă.

Charcuterie de peste la Raionul Floreasca

Data actualizarii: 24/12/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close