Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează peste 8.400 de meniuri cadrelor medicale aflate în prima linie

Prin proiectul “Împreună, împotriva COVID-19”, lansat pe 26 martie, restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse a livrat, în cele 22 de zile de program, 6.440 de meniuri de prânz profesioniștilor medicali din cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, precum și Spitalelor Clinice Colentina și “Dr. Victor Babeș”. Numărul total de meniuri contractate până în prezent a depășit 8.400, ceea ce asigură necesarul celor 3 instituții sanitare, până pe 24 aprilie. Reprezentanții localului își propun să ducă mai departe programul și să îl prelungească și în luna mai, prin identificarea de noi parteneri.

Costurile aferente produselor livrate a fost acoperit de către Red Angus Steakhouse, care a suportat din surse proprii primele 600 de meniuri, precum și de cele peste 25 de companii și 50 de persoane fizice, care s-au alăturat proiectului și au venit în susținerea cadrelor medicale aflate în linia întâi, în lupta împotriva COVID-19.

“Am pornit această campanie, gândindu-ne că vom aborda exclusiv companiile. Am fost, însă, surprinși să descoperim foarte multe persoane fizice, care ne-au contactat din proprie inițiativă, pentru a achiziționa unul sau mai multe meniuri, pentru angajații spitalelor. Pe lângă cei din București și din țară, au existat români din Elveția și Franța, care au dorit să se implice, iar acest lucru ne-a bucurat și ne-a motivat să continuăm.”, declară Ionuț Ivan, director Red Angus Steakhouse.

La începutul lunii aprilie, prin intermediul parteneriatului cu Expressoft, furnizorul de soluții software, echipamente și sisteme POS, #prânzulpentrumedici a fost adăugat pe platforma de livrări LOKOFOOD. Utilizatorii au acum opțiunea să comande online meniul de 17 Lei, format din supă și fel principal și să realizeze plata direct pe site. “Suntem impresionați de deschiderea partenerilor de la Expressoft, care au venit în întâmpinarea noastră cu această soluție rapidă și sigură de plată, dar și cu propunerea de a suporta ei comisioanele aferente tranzacțiilor, pentru ca întreaga sumă achitată de utilizatori să fie direcționată către asigurarea mesei cadrelor medicale.”, completează Ionuț Ivan.

Printre cei peste 25 de parteneri ai inițiativei “Împreună, împotriva COVID-19”, se numără: Kellogg’s România, Fundația Mea, EVO Horeca, Vulpoi & Toader Management, Mazda România, BNI Romania, Fairvalue, Brennan Group, Volvo Car România, Rotary Club Pipera, Central Moreni, Aristo Property, Risk Over, ATU 4 Biz, Toneli, Euro Survey, Hollowman, Fly Insurance, BNP Lidia Drăgan și Laura Badiu, MBB PR Boutique, ZMB Flowers, IT Embassy, Asfarom Construcții, LOKOFOOD, Expressoft, Deliro, Teamfresh Horeca, Comunitatea Nu Mai Port – A Green Fashion.

LOKOFOODReprezentanții Red Angus Steakhouse sunt în continuare în căutare de parteneri care să se alăture campaniei “Împreună, împotriva COVID-19”. Cei interesați să achiziționeze meniuri pentru cadrele medicare aflate în lupta împotriva coronavirusului pot contacta reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000, pe adresa de email contact@redangus.ro sau accesa https://lokofood.ro/products/pranzulpentrumedici. (Comunicat de presa – aprilie 2020)

Red Angus Steakhouse

 

Data actualizarii: 16/04/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close