Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează peste 8.400 de meniuri cadrelor medicale aflate în prima linie

Prin proiectul “Împreună, împotriva COVID-19”, lansat pe 26 martie, restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse a livrat, în cele 22 de zile de program, 6.440 de meniuri de prânz profesioniștilor medicali din cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, precum și Spitalelor Clinice Colentina și “Dr. Victor Babeș”. Numărul total de meniuri contractate până în prezent a depășit 8.400, ceea ce asigură necesarul celor 3 instituții sanitare, până pe 24 aprilie. Reprezentanții localului își propun să ducă mai departe programul și să îl prelungească și în luna mai, prin identificarea de noi parteneri.

Costurile aferente produselor livrate a fost acoperit de către Red Angus Steakhouse, care a suportat din surse proprii primele 600 de meniuri, precum și de cele peste 25 de companii și 50 de persoane fizice, care s-au alăturat proiectului și au venit în susținerea cadrelor medicale aflate în linia întâi, în lupta împotriva COVID-19.

“Am pornit această campanie, gândindu-ne că vom aborda exclusiv companiile. Am fost, însă, surprinși să descoperim foarte multe persoane fizice, care ne-au contactat din proprie inițiativă, pentru a achiziționa unul sau mai multe meniuri, pentru angajații spitalelor. Pe lângă cei din București și din țară, au existat români din Elveția și Franța, care au dorit să se implice, iar acest lucru ne-a bucurat și ne-a motivat să continuăm.”, declară Ionuț Ivan, director Red Angus Steakhouse.

La începutul lunii aprilie, prin intermediul parteneriatului cu Expressoft, furnizorul de soluții software, echipamente și sisteme POS, #prânzulpentrumedici a fost adăugat pe platforma de livrări LOKOFOOD. Utilizatorii au acum opțiunea să comande online meniul de 17 Lei, format din supă și fel principal și să realizeze plata direct pe site. “Suntem impresionați de deschiderea partenerilor de la Expressoft, care au venit în întâmpinarea noastră cu această soluție rapidă și sigură de plată, dar și cu propunerea de a suporta ei comisioanele aferente tranzacțiilor, pentru ca întreaga sumă achitată de utilizatori să fie direcționată către asigurarea mesei cadrelor medicale.”, completează Ionuț Ivan.

Printre cei peste 25 de parteneri ai inițiativei “Împreună, împotriva COVID-19”, se numără: Kellogg’s România, Fundația Mea, EVO Horeca, Vulpoi & Toader Management, Mazda România, BNI Romania, Fairvalue, Brennan Group, Volvo Car România, Rotary Club Pipera, Central Moreni, Aristo Property, Risk Over, ATU 4 Biz, Toneli, Euro Survey, Hollowman, Fly Insurance, BNP Lidia Drăgan și Laura Badiu, MBB PR Boutique, ZMB Flowers, IT Embassy, Asfarom Construcții, LOKOFOOD, Expressoft, Deliro, Teamfresh Horeca, Comunitatea Nu Mai Port – A Green Fashion.

LOKOFOODReprezentanții Red Angus Steakhouse sunt în continuare în căutare de parteneri care să se alăture campaniei “Împreună, împotriva COVID-19”. Cei interesați să achiziționeze meniuri pentru cadrele medicare aflate în lupta împotriva coronavirusului pot contacta reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000, pe adresa de email contact@redangus.ro sau accesa https://lokofood.ro/products/pranzulpentrumedici. (Comunicat de presa – aprilie 2020)

Red Angus Steakhouse

 

Data actualizarii: 16/04/2020