Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Afiseaza

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta Jariștea!

Jariștea nu se pleacă nici acum în fața năpastei! De miercuri, 27 ale lui Ghenarie, reîncepe benchetuiala juruită condusă de Marea Doamnă a Ospeției – Kera Calița!

În premieră națională, la Jariștea Locantă, s-au rupt toate vrăjile pandemiei și s-a pritocit o deslănțuită meterhanea cu precunoscutul saxofonist Mieluță Bibescu, însoțit de baletul pe clape de ivoriu al lui Daniel Costache și de isonurile cu fior interbelic ale Miei Braia, Dorinei Drăghici, Ioanei Radu și Mariei Tănase interpretate de Cristina -„Zeița cântecului vechi”. Spectacolul are loc zilnic între orele 18:00 – 23:00, iar orarul restaurantului este de la orele 11:00 – 23:00.

Rezervări la numerele de telefon:

0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868

Se schimbă și rânduiala bucatelor! Pășitorii în Locantă se vor bucura – așișderea în premieră – de două noi Meniuri binecuvântate pe toată durata zilei!

 

Meniu gustos tradițional: „Ospăț domnesc pe Podul Caliței”

Platou de antreuricare-ți fac cu ochiul:

Ruladă de cașcaval cu struguri – 50 gr

Ruladă de brânză de burduf cu chimen – 50 gr

Fasole temeinic făcăluită – 100 gr

Zacuscă de vinete – 100 gr

Felul doi sățios și savuros:

Pulpă de purcel cu cartofi săsești – 300/200 gr

Sau

Jumătate de pui copt cu cartofi țărănești – 500/200 gr

Zaharicale cu dichis:

Placintă Dobrogeană cu baton de vanilie

 

Comilitoniivorscoatefiecare din pungă 90 de galbeni sunători!

Belșug de băuturi, ape și cafele serviteàlacarte!

Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!

 

Meniu pescăresc de altădată: „Năvodul de aur al Jupânesei”

Platou de antreuri Porto-Franco:

Salată de icre de crap – 50 gr

Pastetă de anșoa – 50 gr

Ruladă de somon cu spanac – 100 gr

Zacuscă lipovenească cu pește – 100 gr

Felul doi cu ighemonicon:

File de doradă cu orez sălbatic – 200/200 gr

Sau

Potcoavă de crap prăjită cu mămăligă și usturoi –200/200 gr

Zaharicale dintr-un vechi manuscript:

Ștrudel de dovleac cu scorțișoară

Desfătareaesteprețăluită la 120 de icusari pe stilnoupentrufiecaredistinsmesean!

Belșug de băuturi, ape și cafele serviteàlacarte!

Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!

Să se umple cu vârf tipsiile, să vie carafele brumateși să-nceapă numaidecât cântările!

Temenele din partea Kerei Calița, care vă așteaptă să-i treceți pragul cu aprig chef de viață nouă! (Stire de presa – februarie 2020)

Locanta Jaristea

Locanta Jaristea are cea mai buna mancare traditionala romaneasca din Bucuresti! Acum vad ca nu am mai scris despre Locanta Jaristea de fix trei ani, desi am fost de multe ori acolo, intre timp. Am...

Kera Calita

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transmise din veac in veac de Hanul lui kir Nicola; descarcau aici rachierii si podgorenii butiile pline aduse sub pulpana noptii, ocol...

Data actualizarii: 01/02/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close