Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Recunoaștere internațională pentru cofetăria românească: „C...

Sun Plaza organizează Sun Beer Fest, festival de bere artizanală, î...

Domeniul Aristiței este situat în Valea Călugărească, satul Nicov...

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie ...

Bookingham, platformă de rezervări și programări online, se lansea...

Afiseaza

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta Jariștea!

Jariștea nu se pleacă nici acum în fața năpastei! De miercuri, 27 ale lui Ghenarie, reîncepe benchetuiala juruită condusă de Marea Doamnă a Ospeției – Kera Calița!

În premieră națională, la Jariștea Locantă, s-au rupt toate vrăjile pandemiei și s-a pritocit o deslănțuită meterhanea cu precunoscutul saxofonist Mieluță Bibescu, însoțit de baletul pe clape de ivoriu al lui Daniel Costache și de isonurile cu fior interbelic ale Miei Braia, Dorinei Drăghici, Ioanei Radu și Mariei Tănase interpretate de Cristina -„Zeița cântecului vechi”. Spectacolul are loc zilnic între orele 18:00 – 23:00, iar orarul restaurantului este de la orele 11:00 – 23:00.

Rezervări la numerele de telefon:

0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868

Se schimbă și rânduiala bucatelor! Pășitorii în Locantă se vor bucura – așișderea în premieră – de două noi Meniuri binecuvântate pe toată durata zilei!

 

Meniu gustos tradițional: „Ospăț domnesc pe Podul Caliței”

Platou de antreuricare-ți fac cu ochiul:

Ruladă de cașcaval cu struguri – 50 gr

Ruladă de brânză de burduf cu chimen – 50 gr

Fasole temeinic făcăluită – 100 gr

Zacuscă de vinete – 100 gr

Felul doi sățios și savuros:

Pulpă de purcel cu cartofi săsești – 300/200 gr

Sau

Jumătate de pui copt cu cartofi țărănești – 500/200 gr

Zaharicale cu dichis:

Placintă Dobrogeană cu baton de vanilie

 

Comilitoniivorscoatefiecare din pungă 90 de galbeni sunători!

Belșug de băuturi, ape și cafele serviteàlacarte!

Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!

 

Meniu pescăresc de altădată: „Năvodul de aur al Jupânesei”

Platou de antreuri Porto-Franco:

Salată de icre de crap – 50 gr

Pastetă de anșoa – 50 gr

Ruladă de somon cu spanac – 100 gr

Zacuscă lipovenească cu pește – 100 gr

Felul doi cu ighemonicon:

File de doradă cu orez sălbatic – 200/200 gr

Sau

Potcoavă de crap prăjită cu mămăligă și usturoi –200/200 gr

Zaharicale dintr-un vechi manuscript:

Ștrudel de dovleac cu scorțișoară

Desfătareaesteprețăluită la 120 de icusari pe stilnoupentrufiecaredistinsmesean!

Belșug de băuturi, ape și cafele serviteàlacarte!

Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!

Să se umple cu vârf tipsiile, să vie carafele brumateși să-nceapă numaidecât cântările!

Temenele din partea Kerei Calița, care vă așteaptă să-i treceți pragul cu aprig chef de viață nouă! (Stire de presa – februarie 2020)

Locanta Jaristea

Locanta Jaristea are cea mai buna mancare traditionala romaneasca din Bucuresti! Acum vad ca nu am mai scris despre Locanta Jaristea de fix trei ani, desi am fost de multe ori acolo, intre timp. Am...

Kera Calita

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transmise din veac in veac de Hanul lui kir Nicola; descarcau aici rachierii si podgorenii butiile pline aduse sub pulpana noptii, ocol...

Data actualizarii: 01/02/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close