Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Bookingham, platformă de rezervări și programări online, se lansea...

Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group și estimează afaceri de ...

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Afiseaza

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta Jariștea!

Jariștea nu se pleacă nici acum în fața năpastei! De miercuri, 27 ale lui Ghenarie, reîncepe benchetuiala juruită condusă de Marea Doamnă a Ospeției – Kera Calița!

În premieră națională, la Jariștea Locantă, s-au rupt toate vrăjile pandemiei și s-a pritocit o deslănțuită meterhanea cu precunoscutul saxofonist Mieluță Bibescu, însoțit de baletul pe clape de ivoriu al lui Daniel Costache și de isonurile cu fior interbelic ale Miei Braia, Dorinei Drăghici, Ioanei Radu și Mariei Tănase interpretate de Cristina -„Zeița cântecului vechi”. Spectacolul are loc zilnic între orele 18:00 – 23:00, iar orarul restaurantului este de la orele 11:00 – 23:00.

Rezervări la numerele de telefon:

0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868

Se schimbă și rânduiala bucatelor! Pășitorii în Locantă se vor bucura – așișderea în premieră – de două noi Meniuri binecuvântate pe toată durata zilei!

 

Meniu gustos tradițional: „Ospăț domnesc pe Podul Caliței”

Platou de antreuricare-ți fac cu ochiul:

Ruladă de cașcaval cu struguri – 50 gr

Ruladă de brânză de burduf cu chimen – 50 gr

Fasole temeinic făcăluită – 100 gr

Zacuscă de vinete – 100 gr

Felul doi sățios și savuros:

Pulpă de purcel cu cartofi săsești – 300/200 gr

Sau

Jumătate de pui copt cu cartofi țărănești – 500/200 gr

Zaharicale cu dichis:

Placintă Dobrogeană cu baton de vanilie

 

Comilitoniivorscoatefiecare din pungă 90 de galbeni sunători!

Belșug de băuturi, ape și cafele serviteàlacarte!

Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!

 

Meniu pescăresc de altădată: „Năvodul de aur al Jupânesei”

Platou de antreuri Porto-Franco:

Salată de icre de crap – 50 gr

Pastetă de anșoa – 50 gr

Ruladă de somon cu spanac – 100 gr

Zacuscă lipovenească cu pește – 100 gr

Felul doi cu ighemonicon:

File de doradă cu orez sălbatic – 200/200 gr

Sau

Potcoavă de crap prăjită cu mămăligă și usturoi –200/200 gr

Zaharicale dintr-un vechi manuscript:

Ștrudel de dovleac cu scorțișoară

Desfătareaesteprețăluită la 120 de icusari pe stilnoupentrufiecaredistinsmesean!

Belșug de băuturi, ape și cafele serviteàlacarte!

Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!

Să se umple cu vârf tipsiile, să vie carafele brumateși să-nceapă numaidecât cântările!

Temenele din partea Kerei Calița, care vă așteaptă să-i treceți pragul cu aprig chef de viață nouă! (Stire de presa – februarie 2020)

Locanta Jaristea

Locanta Jaristea are cea mai buna mancare traditionala romaneasca din Bucuresti! Acum vad ca nu am mai scris despre Locanta Jaristea de fix trei ani, desi am fost de multe ori acolo, intre timp. Am...

Kera Calita

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transmise din veac in veac de Hanul lui kir Nicola; descarcau aici rachierii si podgorenii butiile pline aduse sub pulpana noptii, ocol...

Data actualizarii: 01/02/2021