Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Afiseaza

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza din Bucuresti

Sara Agora Piata Floreasca, bacanie si bistrou italian de paste si pizzaNu stiu cum vand la bacania din Popa Petre a celor de la Sara, insa restaurantul (bistroul, mai bine spus) pare sa le mearga din plin. Si asta i-a incurajat, fara indoiala, sa mai deschida un local identic, si presupun ca vor continua.

Al doilea Sara a fost deschis de doua saptamani in Agora Floreasca, si e al doilea restaurant deschis din cele multe anuntate acolo.

Sara sunt in partea din fata a complexului Agora Floreasca, spre strada, spre Calea Floreasca, singura zona in care lucrarile de constructie si de amenajare sunt cat de cat avansate. Sunt intre Yasou, primul deschis, despre care am scris deja, si ceva pe care scrie Paul, care se va deschide si el in urmatoarele saptamani, dupa cum se vede uitandu-te inauntru.

Sara din Agora Floreasca e aproape identica cu Sara Restaurant and More din Popa Petre, pana si ca forma a spatiului: lunga spre in spate si ingusta in fata, spre strada, cu bacania in stanga, chiar de la intrare, si cu un singur sir de mese, nu multe.

Meniul italienesc clasic e ca si dincolo: paste si pizza, ceva sandviciuri si salate, cosuletele lor gatite la abur, despre care am scris deja, deserturi. Eu am luat pizza si paste, desigur. Foarte bune, printre cele mai bune pe care le poti gasi in Bucuresti, si asta pentru ca sunt facute cu produse si ingrediente de calitate. Si mai scumpe decat in alta parte, dar e normal sa fie astfel. Si deserturile si cafeaua au fost bune.

Serviciul a fost bun, cu o chelnerita dezinvolta si bine dispusa, atenta si zambitoare. Clienti destui, unii vorbind italieneste – o nota buna pentru un restaurant abia deschis.

Sara din Agora Floreasca e, asadar, unul dintre cele mai bune restaurante italienesti traditionale de pizza si paste din Bucuresti. Si terasa din fata se profileaza a fi atragatoare, asa ca Sara Floreasca vor fi un bistrou – bacanie de succes, nu ma indoiesc de asta… (GB – februarie 2019)

Sara Agora Piata Floreasca, bacanie si bistrou italian de paste si pizza

Data actualizarii: 16/02/2019