Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Topul Mancarurilor 2018, SushiRoom (Sushi) - 12.02.2018Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune restaurante de sushi din Bucuresti, finalist in competitia Topul Mancarurilor 2018 atat la sushi, cat si la vita japoneza. SushiRoom a apartinut lui Cristian Preotu, cel care are si restaurantele Le Bistrot Francais si La Vinuri, toate trei unul langa altul, in spatele Atheneului Roman; de asemenea, restaurantul Corto Maltese in Beller, nou deschis, magazinele de produse fine Comtesse du Barry si, poate, si alte afaceri.

In locul lui SushiRoom, Cristi Preotu va deschide un nou restaurant cu bucatarie creativa romaneasca la inceputul lunii octombrie.

Data actualizarii: 09/09/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close