Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

Boema viu colorata de pe Polona Acuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Coborarea

Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum aproape un an, si am spus ca mancarea surprinzator de buna i-o datoreaza unui chef foarte talentat pe care l-au aduc, inca de la deschidere, Radu Nedelcu. Acesta a plecat de la ei in martie 2018 (pozele din salon sunt cand inca era el) si am vrut sa vad daca au reusit sa ramana la acelasi nivel de bucatarie fina, sau aproape de asa ceva, oricum.

Nu au reusit. E un meniu mai cuminte acum la Sardin, mai spre bucataria italiana traditionala, cu o sectiune importanta de grill. Acum am mancat niste fasiute de dovlecel cu branza de capra, nimic deosebit; apoi sardine pe gratar, bunicele, dar sardine pe gratar, nu aveau cum sa fie altceva, si un orez cu creveti si sofran, destul de bun acesta. Painea foarte bune.

Serviciul a fost mai lent de data aceasta, desi erau mai putini clienti. A trecut si aproape jumatate de ceas fara sa mai treaca pe acolo chelnerul. Preturile cam mari pentru nivelul acesta al mancarii. (GB – mai 2018)

Bucatarie fina la Timpuri Noi (de cartier vorbesc)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpriza a fost cu atat mai mare sa-l gasesc undeva spre Timpuri Noi, Vitan sau ce cartier o fi acolo, pe Bulevardul Mircea Voda, in partea dinspre Splaiul Unirii si Nerva Traian.

Asadar, am gasit la parterul unui bloc de pe Bulevardul Mircea Voda un restaurant cu nume sirian, Sardin. Apoi ne-am lamurit ca e un restaurant cu bucatarie italieneasca, numele avand legatura cu Sardinia, presupun. L-au deschis in ianuarie 2017.

Sardin e un restaurant mare, ocupa un spatiu comercial deschis de parter de bloc, cu putini stalpi de sustinere. Au un singur salon, in forma de L, iar afara au o terasa destul de mare si ea, tot in L, pe doua laturi ale galbenei cladiri. E foarte bine amenajat, fara… (GB – august 2017) (citeste tot)

 

Terasa Sardin

 

Bulevardul Mircea Voda

Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti, pe la restaurantul Sardin

 

Data actualizarii: 05/08/2025

Sardin, mai 2018  - Bd. Mircea Voda, nr. 39H

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close