Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne treaca mai usor pandemia:

  • Amuse bouche cu roșii confiate
  • Pâine cu mucegai și unt din coji de cartofi
  • Beignet umplut cu mangold și smântâna fermentată, “clătită” din pilaf cu carne uscată de oaie, churro din brânza de Horezu
  • Cartof, cașcavea de pe Valea Doftanei, măduvă afumată și castraveți fermentați
  • Conopidă timpurie
  • Cambula maturată trei zile cu sos de midii afumate
  • “Ciulama” de porumbel
  • Urdă, castravete, înghețată din flori de soc, piper alb
  • Vin Furmint de la Bella Geza, cafea

Summer Tasting Menu, adica meniul de degustare pe care Chef Daniel Palici il serveste la MAIZE doar pe terasa de pe acoperis pentru 2-6 persoane, la pretul de 280 de lei; vinul fiind separat, desigur. Si rezervarea cu cel putin doua zile inainte…

Toate au fost foarte bune si prezentate sofisticat, cu o mentiune cu totul speciala pentru porumbel si sosul de midii afumate.

Bucataria lui Chef Daniel Palici la MAIZE

Data actualizarii: 07/10/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close