Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentulAd hoc Bistro par...

Stil contemporan la Agape, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatiiCei doi copii din poza ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

Zestrea de la Amalgam a Domnului Consulea pentru cele doua fete ale sa...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de...Ambiance...

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobraAperitivo e o te...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece?De la Aqua am pastrat o a...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Traditional grecesc de la ambianta la mancareAthos e un restaurant...

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!M-am intors la A...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

Avido, locul in care te simti bine primitM-am intors la fetele de ...

Bistrou cantina corporatistaBacania Veche din cartierul de afaceri...

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

Bake a Coffee e o cafenea mica pe strada Polona, aproape de intersecti...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

S-a redeschis cu acelasi nume Bel Mondo, dupa ce s-a mutat cateva sute...

Cantina pentru corporatistiBenedict Bistro e un restaurant destul ...

Una din marile berarii ale BucurestiuluiBeraria Germana Bucuresti ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bunBiBO Restaura...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca.Bistro Ateli...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat!Am ajun...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa GalleronNoul Bistro Ateneu insea...

Bistrou cu motociclisti frumosiPutini stiu acum cine a fost Mobra,...

Bistro Mangerie este un bistrou cu bucatarie frantuzeasca, situat pe s...

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de capMi-a pla...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Boema austera scandinava in MatasariBITE e un restaurant constru...

Blid – locanta romaneasca experiment de gastronomie etnica al lui Co...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autenticBlue Margar...

Una dintre marile curti din spate ale BucurestiuluiBlueberry Garde...

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartierMarea casa din celeb...

Secvente dintr-un film de artaNu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

Afiseaza

Pasterra & La Bottega del Tartufo se muta in Eugen Botez

Le merge bine

Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe acestea le fac bine… (GB – ianuarie 2018)

Boema cu paste si trufe

La Bottega del Tartufo, Pasterra, cainele Bosco, mancand paste si band vinChiar unde Tudor Stefan se taie cu Banu Antonache, la Piata Floreasca, sunt mai multe case mici, cu gradini mari, ca la tara. erau saracacioase toate pana de curand, cand zona a devenit din ce in ce mai scumpa si au inceput sa fie inchiriate sau cumparate, rand pe rand, renovare si date spre diverse comerturi, cele mai multe dintre ele.

Un a dintre acestea are o curte lunga si ingusta, care incepe din Banu Antonache, insa are o iesire si in Tudor Stefan, chiar in usa lui Rue du Pain, asa ca poti intra pe o strada si iesi pe cealalta. Acolo si-au facut mai intai o mica bacanie cei care vand trufele romanesti, acum vreo doi sau trei ani, La Bottega del Tartufo. Si dupa modelul occidental, poti lua si o felie de cascaval sau alte maruntisuri, langa un pahar cu vin, cat stai sa te odihnesti pe o banca, gandindu-te ce sa cumperi de la ei.

Tot acolo, in curte, mai e o casa mica, probabil o fosta magazie, ceva dependinte sau poate chiar a locuit cineva si acolo. In urma cu putin timp a aparut Pasterra in camera aceea, un pasta bar, adica un mic bistrou de paste, cu retete italienesti. Mi-au spus ca sunt businessuri diferite, dar se considera frati, s-ar putea sa fie chiar asociati cu cei de la La Bottega del Tartufo, asa ca voi vorbi despre ei ca fiind unul de acum inainte.

Terasa e comuna, si pentru Pasterra si pentru La Bottega del Tartufo, poti sa-ti iei o farfurie cu paste de la unul si o maslina si un pahar de vin de la ceilalti. Si e frumoasa terasa, e romantica, boema, cu priza la straini, la hipsteri si la corporatisti. Au trei terase mici, de fapt, una in mijloc si cate una spre fiecare strada.

Pasterra &La Bottega del Tartufo e/ sunt, asadar, o terasa placuta si linistita pentru cand sunteti in trecere si vreti sa faceti o pauza de masa simpla si rapida. (GB – august 2017)

Piata Floreasca

Chefs Round Table Romania, editia 22

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega del Tartufo, a fost gazda editiei a 22-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment ce reuneste profesionisti din domeniul Horeca (...

Degustare vinuri Crama Lechburg si surprize culinare

Vineri, 9 martie 2018, incepand cu orele 16.00 La Bottega del Tartufo (str. Banul Antonache, nr. 29) organizeaza o degustare de vinuri de la Crama Lechburg, care vor fi acompaniate de o serie de prep...

Radu Rughinis, patronul La Bottega del Tartufo si Pasterra

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...

Data actualizarii: 15/11/2019

Pasterra & La Bottega del Tartufo  - Str. Banul Antonache, nr. 29 (Piata Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close