Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Fine Food, bistrou cu băcănie și o mare terasăFine Food gourme...

Momentul ridicării mesei la tavan la Raionul de PeșteRaionul de ...

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Cava Bistronomie, unul dintre puținele restaurante cu mâncare „de ...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Oare ce calcule și-or fi făcut cei de la Meat 2 Eat Steakhouse, de a...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Mă bucur să văd că SushiRoom au rămas conservatoriA fost ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație �...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

Gabbiano, un restaurant consecvent conservatorRestaurantul și-a c...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Afiseaza

Mă bucur să văd că SushiRoom au rămas conservatori

Restaurantul japonez

A fost închis SushiRoom o vreme destul de îndelungată, în timpul pandemiei, însă l-am găsit acum redeschis și la fel cum îl știam. Mi se pare că l-am recunoscut și pe japonezul care gătea la ei înainte. Restaurantul e la fel, adică arată foarte bine, serviciul e bun, mâncarea la fel – și nici nu mă așteptam la altceva. Singura diferență a fost că am așteptat foarte mult de data aceasta, de era să întârzii la concert. (George Butunoiu – septembrie 2021)

S-a intors unde ii este locul…

SushiRoom a fost unul dintre cele mai bune restaurante de sushi si ceva bucatarie asiatica din Bucuresti cand a aparut, in urma cu nu mult timp, in acelasi loc in care este si acum. Apoi s-a mutat in Piata Dorobantilor, pentru o vreme. Chiar in piata-piata, cea cu legume si cu maruntisuri. Si acolo mancarea a fost la fel de buna, chiar daca pe toata lumea a mirat ce cauta un restaurant sofisticat, totusi, intr-o astfel de piata. Sigur, Raionul de Peste a devenit celebru in acel loc, insa nu e tocmai ceva ce poate fi comparat.

Am scris despre micul local de pe Episcopiei in care a revenit acum SushiRoom. Si cand au deschis prima data aici, si cand a fost Bistro Ateneu. E foarte bine amenajat, cu greu poate fi imaginat ceva si mai elegant sau functional decat atat. E la fel, nu mai fac o alta descriere.

Serviciul, in mod special, a fost remarcabil, cu un chelner care si-a dat seama ca vremea teatrului in restaurante a cam trecut, chiar si in cele scumpe. Si ca tot am ajuns sa vorbim despre bani, SushiRoom are preturi destul de mari, insa parca ceva mai mici decat fusesera la primul lor sejur in aceasta casa.

Mancarea e la fel de buna ca intotdeauna si peste tot pe unde au mai umblat. Clar, SushiRoom e unul dintre restaurantele de top din Bucuresti nu numai in nisa lor, ci intre toate restaurantele. (GB – octombrie 2019)

SushiRoom: foarte bun, foarte scump

Sushi Room e restaurantul de sushi si bucatarie japoneza, in general, dupa cum sugereaza si numele, al celor care au si Le Bistrot Francais, La Vinuri si Comtesse du Barry, toate unul langa celalalt, in cladirile si blocurile acelea vechi de langa Atheneul Roman.

Acolo unde e acum Sushi Room, la parterul blocului (foarte) vechi de pe Episcopiei, vizavi de casa de bilete a Ateneului Roman, au mai fost restaurante, inca din primii ani de dupa Revolutie. A fost La Taifas, primul, cred, apoi Bistro Ateneu.

Sushi Room are un salon destul de mic chiar la strada, si mai au si ceva la subsol. La restaurantul de dinainte era si un salon mai mare in spate, dar nu cred ca Sushi Room il mai tine deschis.

Sushi Room e bine amenajat, destul de luminos, geamuri mari cu vedere directa catre Atheneu – foarte frumos, adica. Spatiul e mic, mesele mici si incomode si ele.

Meniul e bine facut la Sushi Room, nu e nici lung, nici scurt, au si vita (si japoneza, si nejaponeza), peste si alte mancaruri pe langa sushi. Ce am mancat noi a fost foarte bun: doua supe, una miso si una tom-yam si un platou cu sushi. Produse de calitate, totul bine facut, se vede ca au un bucatar de clasa acolo.

Cu serviciul nu ne-am inteles foarte bine … (citeste tot)

Salonul SushiRoom cu fereastra catre Atheneul Roman

SushiRoom, restaurant langa Atheneul Roman

Salonul de vinuri SushiRoom de la subsol
Compania romaneasca Le Manoir intra pe piata distributiei de vinuri

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...

Data actualizarii: 23/07/2025

SushiRoom  - Str. Episcopiei, nr. 3 (Atheneul Roman)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close