Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevaratNu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizzaE unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de BucurestiAm m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Mozzafiato - Cred ca e unul dintre restaurantele cu cel mai debalansat...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii...

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsăAm ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra!P...

Loft: cina in hala tipografieiAm aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum...Pe cat ...

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua ZexeZahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomieAm mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatiiArata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare...Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining...Am revenit la ...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi aniA fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit...M-...

BoemetruCand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabileAm reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listeiAm promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Afiseaza
comentarii

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite

Gradina cu vita de vie de la AltFelLa sfarsitul lui iunie a inceput alta incercare de restaurant in casa aceea ascunsa de pe Tudor Stefan, intre benzinaria de la Piata Dorobantilor si Piata Floreasca. Au fost multe localuri acolo, ultimele fiind o cafenea, S Point, si un bistrou asiatic, Hiro Sushi. Acestuia i-au spus AltFel, gandindu-se, poate, ca ii va ajuta sa aiba alta soarta.

AltFel e genul de mic restaurant ascuns, dupa cum am spus. Treci pe langa el ani de-a randul fara sa banuiesti ce e acolo. Au o casa ce pare mica din afara, pentru ca intrarea e ingusta si curtea miniaturala din fata, acoperita complet cu vita de vie, nu te lasa sa vezi si sa ghicesti ce e dupa ele. La parter au bucataria, barul si un mic salon, la etaj (mansarda, daca imi aduc bine aminte) e un open space ceva mai marisor.

Pentru un bistrou e destul de bine amenajat, e cald si intim. Pacat, doar, ca e foarte cald si cu primul sens din DEX al termenului. Inauntru nu aveau aer conditionat, iar afara, pe terasa, cu greu puteai sta in canicula fara un ventilator sau o stropitoare, ceva.

Meniul e simplu la AltFel. Sunt un bistrou cu breakfast all-day, supe, hamburgeri si clatite – acestea din urma in numar mare. Supa de cartofi a fost foarte buna, clatitele cu porumb si pui asa si asa, la fel si mancarea de fasole, ardei si un ou deasupra. Nici cafeaua nu a fost prea buna.

Eu am ajuns la AltFel a doua zi de la deschidere. Imi vor spune ca inca mai au multe de facut, de reglat, de testat. Da, evident, doar ca transmiterea unui astfel de mesaj se face intr-un fel anume, nu te porti ca si cum totul ar fi perfect, si doar daca clientul incepe sa fie deranjat de una sau de alta, aduci si tu abia-deschidera ca pe o scuza, la final, in ultima instanta. Dar sa vedem ce va fi AltFel la ei peste cateva saptamani sau luni… (GB – iunie 2019)

Data actualizarii: 03/04/2020

AltFel, iunie 2019  - Str. Tudor Stefan, nr. 25 (Piata Dorobantilor)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close