Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

Head Chef Ionut Gheorghe - Chucky

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a arătat acum cu adevărat cum știe să gătească. Am fost la ei la puțin timp de la deschidere, când am mâncat și bine și mediocru. Mi-au spus că sunt încă în faza de tatonare, de reglaje, și că mâncarea lor va fi altfel peste câteva săptămâni. Nu am luat prea mult în serios această „promisiune”, fiindcă mulți spun la fel, însă rareori chiar vezi o diferență.

Dar Ionuț Gheorghe (Chucky, cum îi spun prietenii) chiar a reușit să ne surprindă și să depășească toate așteptările. Iată cu ce meniu a adăugat altă cină memorabilă în portofoliul Restocracy:

  • Foie gras with mango (foie gras, chutney mango, gel de mango)
  • Beef carpaccio with truffles (lipie tostadas, rosii cherry honey, trufe)
  • Neo roll sushi maki (creveti tempura, tartar de ton la aburi, sos de mango)
  • Beef tartare (clasic)
  • Antricot (origine SUA, sos bernez, sare cu trufe)
  • Chilean seabass with yuzu miso glazed (cod patagonian glazurat în miso și pak choy)
  • Miso Chicken Grill  (pulpe pui bio în miso)
  • Mashed potatoes (piure de cartofi cu cremă de yuzu)
  • Sparanghel
  • Cucumber apple salad (salata de măr și castravete cu migdale).
  • Gold black truffles (mousse de alune de pădure cu cremă de vanilie și trufe)
  • Parfait (parafit de cocos cu fructul pasiuni)
  • Teppanyaki Salmon for kids (somon cu piure de cartofi)
  • Vin Solo Quinta

Foie gras la tigaie a fost cu adevărat excelent. La fel Neo roll sushi maki, excelente – și am recunoscut imediat școala lui Cătălin Petrescu, maestrul lui Ionuț, lângă care a învățat multe dintre secretele cele mai ascunse ale bucătăriei fine. Excelent și puiul bio, unul dintre cei mai buni de care îmi aduc aminte să fi mâncat în vreun restaurant, românesc sau neromânesc fie el. Vita și codul foarte bune, și la fel salata de mere cu castraveți, surprinzătoare, inedită. Cât pe ce să mai cer una… Deserturile elegante, fine, deosebite, muncite… (George Butunoiu – noiembrie 2021)

Bucătăria lui Ionuț Gheorghe
Data actualizarii: 20/11/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close