Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentulAd hoc Bistro par...

Stil contemporan la Agape, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatiiCei doi copii din poza ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

Zestrea de la Amalgam a Domnului Consulea pentru cele doua fete ale sa...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de...Ambiance...

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobraAperitivo e o te...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece?De la Aqua am pastrat o a...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Traditional grecesc de la ambianta la mancareAthos e un restaurant...

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!M-am intors la A...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

Avido, locul in care te simti bine primitM-am intors la fetele de ...

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

S-a redeschis cu acelasi nume Bel Mondo, dupa ce s-a mutat cateva sute...

Cantina pentru corporatistiBenedict Bistro e un restaurant destul ...

Una din marile berarii ale BucurestiuluiBeraria Germana Bucuresti ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bunBiBO Restaura...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca.Bistro Ateli...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat!Am ajun...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa GalleronNoul Bistro Ateneu insea...

Bistrou cu motociclisti frumosiPutini stiu acum cine a fost Mobra,...

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de capMi-a pla...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Blid – locanta romaneasca experiment de gastronomie etnica al lui Co...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autenticBlue Margar...

Una dintre marile curti din spate ale BucurestiuluiBlueberry Garde...

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartierMarea casa din celeb...

Una dintre cele mai frunoase si mai spectaculoase terase din Bucuresti...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoriaEu stiu de do...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Cafe DeKo este locul inventat de Dan Chisu in anul 2003 si care scrie ...

Caffe Citta, mai mult restaurant decat caffeAm revenit la Caffe Ci...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Afiseaza

Costelaria fata cu corporatistii

Coastele de la CostelariaCei care au de mai multi ani Costelaria din Rahova, in Palatul Bragadiru, au deschis la inceputul lui iunie un nou restaurant ribs & grill, chiar unde Barbu Vacarescu se taie cu Lacul Tei. Sunt la parterul unei cladiri de birouri, unde mai multe restaurante au aparut, si apoi au disparut, de-a lungul vremurilor.

Au un salon surprinzator de mare, pe toata lungimea cladirii puse de-a curmezisul fata de marele bulevard. E bine amenajat, in general, insa cu putina lumina naturala. Terasa e si ea mica si intunecoasa, lunga si foarte ingusta. Spre strada mai au o bucatica de terasa, insa vara nu te poti adaposti de soare acolo.

Costelaria Ribs & Grill din Barbu Vacarescu e un steakhouse. Un restaurant de coaste, ca sa fim mai precisi. Ca si celalalt al lor, desigur. Coastele au fost bune, bine facute, portii mari. Cartofii nu mi-au placut, si nici pasta de usturoi, care era apa chioara. Foarte deranjant a fost ca platoul pe care au venit era prea mic si incomod, nu aveai unde sa pui oasele, toata mancarea a ajuns pe masa, oricat de atent am incercat eu sa fiu.

Chelnerita mi-a placut foarte mult, naturala si placuta fara efort, atenta si cu grija sa-si faca bine treaba. A fost si un chelner prin preajma, cam acru si distant, fara chef de munca, de clienti sau de amandoua. Preturi mici, mai ales daca vezi marimea portiilor. Clienti putini.

Costelaria din Barbu Vacarescu ar putea sa fie un restaurant de business, au niste cladiri de birouri imense deasupra capului si in jur, cu mii de burti goale la pranz si seara si cu multi bani pe card. De ce nu au reusit inca sa-i ademeneasca, nu-mi dau seama. Nu sunt Costelaria cei mai originali, si nici cei mai spectaculosi in design, insa nici cea mai mare parte a corporatistilor nu sunt mai sofisticati decat un hamburger sau o pizza, cand vine vorba despre mancare. Sa vedem, asadar, daca vom reusi sa ghicim logica evolutiei viitoare a Costelariei… (GB – iulie 2019)

Salonul si terasa Costelaria

Data actualizarii: 04/11/2020

Costelaria (Barbu Vacarescu)  - Bd. Barbu Vacarescu, nr. 42A (Lacul Tei)

  • Marcel :

    Aveau membrana de pe oase dezlipita/extrasa?

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close