Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie sub semnul Dragobetelui. Și în jurul focului ne adunăm, băieți și fete, să gătim cu gândul la primăvară și dragoste.

Vom folosi ingredientele pe care le iubim cel mai mult, alese după sprânceană. Punem accentul pe frumusețe, prospețime și origine controlată.

Iar pe 24 februarie, de la orele 17 vă invităm să împărtășim gusturi proaspete capturate din toate colțurile lumii, pentru a celebra printr-o degustare de mâncare și vin DRAGOSTEA în toate formele ei de exprimare.

Savurăm bule rose fine din colecția noastră de spumante, turnăm în pahare vin rose, tot din partea casei, și încheiem cu ciocolată. Poftiți, dacă nu (vă) iubiți încă, vă veți îndrăgosti la Sardin!

Meniul de degustare Sardin este format din următoarele preparate:

#1 CARPACCIO DI CAPESANTE E TARTUFO – 50g
Scoici St. Jacques, trufe negre, mix de salate verzi
#WinePairing – un pahar de vin (100ml) din partea casei Elisabetta Abrami – Franciacorta, Biologico Rose

#2 RAVIOLO DI PESCE – 150g
Pastă proaspătă artizanală, somon, lup de mare, calamari, creveți, parmezan, unt

#3 PESCE SALVAGGIO CON CAPONATA – 200g
File de pește de captură, caponata de legume
#WinePairing – un pahar de vin (100ml) din partea casei Marchesi Mazzei – Castello di Fonterutoli, Belguardo Rose 2017, Toscana IGT

#4 CROSTATA AL CIOCCOLATO – 120g
Tartă artizanală cu ciocolată

Preț meniu de degustare: 145 lei/persoană

Meniul de degustare include 4 farfurii, 2 dintre ele sunt asociate fiecare cu 1 pahar de vin din partea casei. Pe tot parcursul sesiunii de degustare puteți alege (contra cost) oricare din etichetele de vin din selecția noastră de vinuri italienești. Serverii noștri vor fi deosebit de încântați să vă ofere sugestii de pairing.

Pentru rezervări: +4 0729 520 111
REZERVAREA nu este obligatorie, dar este recomandată. (Comunicat de presa – februarie 2020)

Degustare cu dragoste la Sardin (24 februarie 2020)

Data actualizarii: 12/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close