Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Să sărbătorim acasă Floriile cu bucate blagoslovite de la Locanta ...

SĂNĂTATEA ÎN BUCATE: Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase p...

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Incepand cu 30 martie restaurantul Argentine (Herastrau) se alatura li...

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Afiseaza

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie sub semnul Dragobetelui. Și în jurul focului ne adunăm, băieți și fete, să gătim cu gândul la primăvară și dragoste.

Vom folosi ingredientele pe care le iubim cel mai mult, alese după sprânceană. Punem accentul pe frumusețe, prospețime și origine controlată.

Iar pe 24 februarie, de la orele 17 vă invităm să împărtășim gusturi proaspete capturate din toate colțurile lumii, pentru a celebra printr-o degustare de mâncare și vin DRAGOSTEA în toate formele ei de exprimare.

Savurăm bule rose fine din colecția noastră de spumante, turnăm în pahare vin rose, tot din partea casei, și încheiem cu ciocolată. Poftiți, dacă nu (vă) iubiți încă, vă veți îndrăgosti la Sardin!

Meniul de degustare Sardin este format din următoarele preparate:

#1 CARPACCIO DI CAPESANTE E TARTUFO – 50g
Scoici St. Jacques, trufe negre, mix de salate verzi
#WinePairing – un pahar de vin (100ml) din partea casei Elisabetta Abrami – Franciacorta, Biologico Rose

#2 RAVIOLO DI PESCE – 150g
Pastă proaspătă artizanală, somon, lup de mare, calamari, creveți, parmezan, unt

#3 PESCE SALVAGGIO CON CAPONATA – 200g
File de pește de captură, caponata de legume
#WinePairing – un pahar de vin (100ml) din partea casei Marchesi Mazzei – Castello di Fonterutoli, Belguardo Rose 2017, Toscana IGT

#4 CROSTATA AL CIOCCOLATO – 120g
Tartă artizanală cu ciocolată

Preț meniu de degustare: 145 lei/persoană

Meniul de degustare include 4 farfurii, 2 dintre ele sunt asociate fiecare cu 1 pahar de vin din partea casei. Pe tot parcursul sesiunii de degustare puteți alege (contra cost) oricare din etichetele de vin din selecția noastră de vinuri italienești. Serverii noștri vor fi deosebit de încântați să vă ofere sugestii de pairing.

Pentru rezervări: +4 0729 520 111
REZERVAREA nu este obligatorie, dar este recomandată. (Comunicat de presa – februarie 2020)

Degustare cu dragoste la Sardin (24 februarie 2020)

Data actualizarii: 12/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.