Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie sub semnul Dragobetelui. Și în jurul focului ne adunăm, băieți și fete, să gătim cu gândul la primăvară și dragoste.

Vom folosi ingredientele pe care le iubim cel mai mult, alese după sprânceană. Punem accentul pe frumusețe, prospețime și origine controlată.

Iar pe 24 februarie, de la orele 17 vă invităm să împărtășim gusturi proaspete capturate din toate colțurile lumii, pentru a celebra printr-o degustare de mâncare și vin DRAGOSTEA în toate formele ei de exprimare.

Savurăm bule rose fine din colecția noastră de spumante, turnăm în pahare vin rose, tot din partea casei, și încheiem cu ciocolată. Poftiți, dacă nu (vă) iubiți încă, vă veți îndrăgosti la Sardin!

Meniul de degustare Sardin este format din următoarele preparate:

#1 CARPACCIO DI CAPESANTE E TARTUFO – 50g
Scoici St. Jacques, trufe negre, mix de salate verzi
#WinePairing – un pahar de vin (100ml) din partea casei Elisabetta Abrami – Franciacorta, Biologico Rose

#2 RAVIOLO DI PESCE – 150g
Pastă proaspătă artizanală, somon, lup de mare, calamari, creveți, parmezan, unt

#3 PESCE SALVAGGIO CON CAPONATA – 200g
File de pește de captură, caponata de legume
#WinePairing – un pahar de vin (100ml) din partea casei Marchesi Mazzei – Castello di Fonterutoli, Belguardo Rose 2017, Toscana IGT

#4 CROSTATA AL CIOCCOLATO – 120g
Tartă artizanală cu ciocolată

Preț meniu de degustare: 145 lei/persoană

Meniul de degustare include 4 farfurii, 2 dintre ele sunt asociate fiecare cu 1 pahar de vin din partea casei. Pe tot parcursul sesiunii de degustare puteți alege (contra cost) oricare din etichetele de vin din selecția noastră de vinuri italienești. Serverii noștri vor fi deosebit de încântați să vă ofere sugestii de pairing.

Pentru rezervări: +4 0729 520 111
REZERVAREA nu este obligatorie, dar este recomandată. (Comunicat de presa – februarie 2020)

Degustare cu dragoste la Sardin (24 februarie 2020)

Data actualizarii: 12/02/2020