Cei mai cunoscuti patroni de restaurante, cafenele si alte localuri din oras, nu neaparat pentru ca acele localuri ar...

Ord. dupa

Alexandru Sautner are 49 de ani si lucreaza de peste 27 de ani in dom...

Cu o experienta de peste 15 ani in industriile retail si horeca, Andre...

  Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul cu Lemne, ...

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaz...

Trattoria Il Calcio este de 17 ani pe piata gastronomica din Romania. ...

Daniel Michie, CEO al grupului City Grill, are 42 de ani. Daniel Misch...

Daniela Chiriac are 36 de ani, a absolvit Universitatea Romano-America...

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucur...

30 de milioane de Euro din Blue Ocean, nu-i rau deloc... Dragos Pet...

Eugen Tudosie are 38 de ani si este managerul restaurantului Mesogios ...

Georgios Malideros are de 29 ani si s-a nascut in Grecia, dar in preze...

Pizza PPH exista pe piata de delivery din Bucuresti inca din anul 2008...

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Econo...

Chef Joseph Hadad around The World “I breath flavors. The mag...

Kana Hashimoto este manager, dar si actionar al locatiilor Japanos, da...

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transm...

Dupa numele de botez se numeste Aurora Leventis, dupa casatorie Nicola...

Se numeste Marcelus Lucian Suciu, are 41 de ani si e CEO-ul grupului M...

Marius Baban, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti, si-a inceput c...

Marius Sucala-Cuc e in industria hoteliera de mai bine de 4 ani, de ca...

Nicu Avram are 29 de ani si este managerul restaurantului Vatra Neamul...

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentu...

Razvan Crisan este co-fondator si CEO al Grupului M60 (M60 Cafe, Kane ...

Un om fericit Romica, poreclit si Romeo Oprea, nu are cel mai bun r...

Sorin Barbu este proprietarului restaurantelor Alioli si La Finca by A...

Afiseaza

30 de milioane de Euro din Blue Ocean, nu-i rau deloc…

Dragos PetrescuDragos Petrescu este „self-made entrepreneur” in domeniul Ospitalitatii. A fondat lantul de restaurante City Grill-City Cafe, Buongiorno si Hanul Berarilor branduri proprii, si opereaza Caru’ cu Bere, Pescarus si Hanul lui Manuc branduri istorice. A fost co-fondator al lantului de restaurante La Mama, din care a iesit in 2004.

Astazi lantul de restaurante pe care il detine cuprinde 20 unitati in care activeaza 1500 de angajati. In 2016 cifra de afaceri a grupului depaseste 30 milioane de Euro, fiind al treilea grup la nivel national, in functie de cifra de afaceri, dupa McDonalds si KFC Pizza Hut.

Dragos Petrescu crede in 6 valori simple pe care le-a aliniat echipei sale: Etica impecabila, Munca sustinuta, Educatie permanenta, Loialitate in echipa, Respect in orice interactiune personala, Incredere-atitudine pozitiva.

Dragos Petrescu a intrat in industria ospitalitatii in 1999 folosind o strategie Blue Ocean intr-o piata deschisa principiului „portie generoasa la pret decent”.

Dragos Petrescu, fondatorul City Grill, afirma despre viata ca este o succesiune de scoli: unele dintre scoli cu profesori si amfiteatre, dar cele mai multe – de viata.

Dragos Petrescu este astazi Presedintele al Young Presidents Organisation in Romania, Presedintele al HORA (Asociatia Patronala din Industria Restaurantelor), Vicepresedinte in Boardul RBL (Romanian Business Leaders), Leaderul Task Force pentru Antreprenoriat în cadrul CDR (Coalitiei Pentru Dezvoltarea Romaniei)

Dragos Petrescu a inceput pregatirea din industria ospitalitatii ca francizat McDonald’s si este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, in 1995, al McDonald’s University, Oak Brook Illinois, in 2000, Executive MBA la ASEBUSS & Kennesaw State University in 2005 si al London Business School, MBA in 2016.

Data actualizarii: 28/11/2017