Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Tracia ar trebui sa fie restaurantul microbistilor de fotbal Tracia...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Afiseaza

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului…

Gallo Nero Dorobantilor, restaurant italian la Piata Charles de Gaulle in BucurestiNimic nou de spus despre Gallo Nero Dorobanti, din Piata Charles de Gaulle, fata de ce am spus si mai inainte. Poate ca de data aceasta am mancat mai prost, ceva cu carne de porc si ciuperci si cu un sos care nu prea ar avea ce cauta intr-un restaurant din centru. Piureul a fost mai bun, desertul cu mere banal, nimic de spus despre el.

Salonul neingrijit, fetele de masa neschimbate, patate, ca sa ajungi in al doilea salon treci printr-o perdea groasa de fum de la cei care fumeaza in prima sala. Chelnerii din acelasi peisaj, de data aceasta, mult diferiti fata de ce am scris in urma cu ceva vreme… (GB – octombrie 2018)

Alt restaurant de la care pleci cu hainele imputite de fum!

Am vrut sa merg mai demult la Gallo Nero sa vad ce mai e nou la ei, mai ales ca sunt aproape de mine. Mai fusesem acolo, am si scris despre ei. Cand sa intru, un fum de nedescris, toata lumea fuma pe terasa inchisa ermetic, si ca sa intri in salon, in care presupuneam ca nu se fumeaza, totusi, trebuia sa treci pe acolo si sa-ti vina sa vomiti pana ajungeai la masa, si cu hainele imputite deja. Am sunat la politie, au venit, s-au uitat, si au facut proces verbal ca nu se fumeaza la Gallo Nero!!!

Am jurat ca nu mai calc pe acolo, dar pana la urma m-am dus, ca sa scriu si despre ei, totusi…

Gallo Nero sunt la parterul unei mari cladiri de birouri de pe Calea Dorobantilor, pe colt, au doua intrari, si pe Grigore Mora una. Macar daca af folosi cealalta usa, sa nu te mai oblige sa treci prin cloaca din fata…

Interiorul e destul de banal amenajat, fara vreun concept anume, nu e nimic de spus despre asta. Au fete de masa, un lucru din ce in ce mai rar intalnit in restaurantele din Capitala.

Meniul e foarte lung la Gallo Nero (Dorobantilor), conservator, bucatarie italiana traditionala, populara, felurile arhicunoscute de-acum bucurestenilor.

Am luat spaghete (cerusem tagliattelle, de fapt, dar a uitat), asa si asa, vinete cu parmezan, destul de bune, risotto cu ciuperci, destul de mediocru, la fel si cafeaua; vinul rosu cald si rasuflat; focaccia buna. Portiile mari, preturile la fel.

Serviciul a fost bun, destul de rapid, iar chelnerita foarte placuta, naturala, cu replica, si din categoria celor care arunca firimiturile de pe masa direct pe jos, de fata cu clientul.

Lume era destula la pranz, la fumatori era plin, probabil ca Gallo Nero (Dorobantilor) e printre putinele restaurante din zona care perimite o asemenea magarie pe fata. Si in salon erau cativa, dar mai putini. (GB – septembrie 2017)

Gallo Nero Dorobantilor, restaurant italian la Piata Charles de Gaulle in Bucuresti

Gallo Nero, restaurant cu specific italian clasic la Piata Charles de Gaulle

Restaurante in care se fumeaza

Restaurante din Bucuresti in care se fumeaaza in mod grobian, in dispret total fata de legile in vigoare si fata de ceilalti clienti, cu permisiunea, sau chiar cu incurajare din partea personalului: ...

Data actualizarii: 21/08/2019

Gallo Nero (Dorobantilor)  - Calea Dorobantilor, nr. 239 (Piata Charles de Gaulle)

  • Razvan :

    cum asa? ai chemat politia locala? i-ar fi amendat pe loc

    • George Butunoiu :

      I-am chemat, desigur. Dar politia nu amendeaza pe nimeni pentru fumat, au considerat ca „fapta nu exista”, ca primul salon, fiind spre intrare, ar putea sa fie „interpretat” ca „terasa”… GB

  • gallo-nero-dorobantilor-restaurant-plin-cu-fum-evaluare-restocracy