Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Noul restaurant vedeta al Bucurestiului, o constructie geniala de mark...

17 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

160 vizite

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

72 vizite

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

260 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

39 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare fina dintre foarte multele...

45 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

178 vizite

Comunismul trece, Majesticul ramane... Majestic era un restaurant...

62 vizite

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

287 vizite

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

156 vizite

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar... Prietenul me...

30 vizite

Cel mai bun restaurant spaniol din Bucuresti Pata Negra e un restau...

205 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

65 vizite

Pe elegantul si bogatul bulevard Aviatorilor nu sunt doar stomacuri fi...

268 vizite

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

419 vizite

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

265 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilator Chefs Experience e un resta...

257 vizite

Pentru ca Mircea Dinescu are imaginatie si altii nu au Lacrimi ...

884 vizite

Cam ca si celelalte doua restaurante Gargantua Gargantua KSLF e un ...

279 vizite

Cel mai constant restaurant Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

108 vizite

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

228 vizite

Alt restaurant cu totul la vedere Acesta este genul de restaurante ...

233 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului... Sunt sigur ca mult...

186 vizite

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

48 vizite

O frumoasa gradina ascunsa a centrului Bucurestiului Eu ma duse...

122 vizite

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

146 vizite

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligent Cat sunt eu de int...

209 vizite

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

209 vizite

Poti face din aproape orice o delicatesa, cand iti pui capul la contri...

296 vizite

Mai bine decat un simplu steakhouse La Estancia e un restaurant nou...

50 vizite

Un restaurant care ar merita un meniu ceva mai original, mai creativ.....

128 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima... Complexu...

143 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

170 vizite

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura The G...

415 vizite

Pentru turistii care spun ca e fabulos tot ce baga in gura in Romania ...

136 vizite

(fostul aranjament si concept al Plated, pe care l-au avut la vizita d...

135 vizite

Marea bucatarie frantuzeasca fina traditionala adaugita cu rosii crude...

297 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

451 vizite

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

262 vizite

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

237 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca. Cas...

603 vizite

Noul val al micilor localuri boeme, cu bucatarie creativa MA e unul...

410 vizite

Bucatarie inovativa The Artist s-a redeschis de curand, dupa ce au ...

247 vizite

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucur...

334 vizite

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1235 vizite 1 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75…

La ultima vizita la Gargantua, acum un an, am avut o experienta foarte neplacuta cu chelnerii de acolo si eram convins ca nu le voi mai calca vreodata pragul. Totusi, fiind acum mai batran si mai intelept, mi-a mai trecut si m-am dus din nou.

Gargantua d’Oro, sau Gargantua Pantagruel, dupa cum am inteles ca-si mai spun, e la fel cum il lasasem. Doar mocheta de pe terasa mult mai uzata si mai murdara, nu stiu cat, si mai ales de ce o tin acolo. Nu au garderoba, asa toata lumea isi tine haonele pe unde apuca. I-am intrebat, au zis ca nu au spatiu pentru asa ceva. Am facut roata cu privirea inauntru si m-am gandit apoi ca a zis doar asa, ca nu avea chef de vorba. In rest, arata foarte bine Gargantua d’Oro, dupa cum am spus si data trecuta.

Acum am luat un peste, destul de mediocru, si paste, care au fost chiar bune. Si serviciul a fost bun, chiar daca nu era chelnerul prea atent la detalii. Sau, cred, mai degraba, ca nici nu ar fi inteles prea bine, chiar daca s-ar fi straduit sa observe.

Preturile mari la Gargantua d’Oro; o sticla de apa de 0.75 costa 26 de lei, bruschetele din poza 19. Clienti destui, totusi, dintre cei care misuna prin Beller, dupa cum aratau. Sa le fie de bine… (GB – martie 2018)

Chelner: Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri…

Dialog cu chelnerul la Gargantua d’Oro (sau Pantagruel – inca nu m-am lamurit cum se cheama restaurantul acesta): „Ce e cel mai bun de mancare aici, la Gargantua?” „Uitati-va in meniu!” „Da, pot sa ma uit, insa acolo nu scrie care e cel mai bun fel de aici.” „Doar nu o sa stau eu acuma sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri…” … dupa care a intors spatele si a plecat!

Nu e prima oara cand am astfel de conversatii cu chelnerii de la Gargantua d’Oro (sau Pantagruel – inca nu m-am lamurit cum se cheama restaurantul acesta). Nu stiu daca o fi fost acelasi chelner, sau altul. E drept, eu nu… (GB – martie 2017) (citeste tot

 

Data actualizarii: 01/03/2019

Gargantua d’Oro (Pantagruel), martie 2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.