Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Hiro Bay, jungla urbană din Parcul Herăstrău

Hiro Bay e un restaurant nou al Parcului Herăstrău, deschis în septembrie pe unul dintre pontoane. Foarte original și spectaculos amenajat, în stilul luxuriant urban jungle. Interesante sunt insulele pe care sunt așezate mesele, care se rotesc democratic cu tot cu scaune, în așa fel încât mesenii să-și aleagă cu fața către ce să stea: către lac, către bucătăria portughezului, să tragă cu ochiul către clienții macho și clientele senzuale, sau care cum vrea.

În bucătărie l-au adus pe Ricardo Deus, un fotogenic tânăr chef portughez, ca din reviste și telenovele, pe care l-am întâlnit prima dată la Dancing Lobster, apoi la Raionul de Pește, și am scris mereu de bine despre mâncarea lui. Aici a pregătit un meniu multicuisine, cu multe aperitive (tapas) cu influențe peruane, dar și cu câteva creații originale de-ale lui. Mâncare bună, cocktailuri nenumărate de la marele bar din mijloc – inima terasei, de fapt.

Chiar dacă are un meniu restrâns și nu prea complicat, Hiro Bay e, totuși, unul dintre marile restaurante ale Herăstrăului și ale Bucureștiului. O mare terasă-club, mai bine spus, făcută să rămână deschisă tot timpul anului. Pentru aceeași clientelă pentru care au făcut și Nuba, în urmă cu mai mulți ani, dar și nou deschisul Tuya, despre care am mai scris… (George Butunoiu – decembrie 2021)

Urban Jungle in Parcul Herastrau

Bucătăria lui Chef Ricardo Deus la Hiro Bay
Ricardo
Cocktailurile lui Alex, head barman

Barmani

Marea terasă urban jungle de la Hiro Bay

 

O cină peruană memorabilă cu Pisco Sour

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani una dintre cele mai premiate și mai faimoase în lume, e un subiect despre care voi scrie în alt articol.Dar în seara aceast...

Data actualizarii: 06/12/2022

Hiro Bay  - Sos. Nordului, nr. 1 (Parcul Herastrau)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close