Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Tracia ar trebui sa fie restaurantul microbistilor de fotbal Tracia...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Afiseaza

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau

Nuba Herastrau, cele mai frumoase restauranteSunt mai multe localuri Nuba in Bucuresti, insa Nuba din Parcul Herastrau, cel despre care scriu acum, si Nuba din Grigore Gafencu, despre care am scris deja, sunt de fapt acelasi restaurant, care se muta dintr-un loc in altul dupa cum e vremea afara: iarna stau inauntru, la caldura, in marea cladire din Gafencu, si cum se face frumos, deshid marea terasa din Herastrau, de pe malul lacului.

Nuba din Parcul Herastrau e o terasa imensa, partial acoperita, dar cred ca la nevoie se poate inchide in intregime. E foarte frumos amenajat – pozele arata o mica parte din acea ambianta luxoasa.

Mancarea e destul de buna la Nuba din Parcul Herastrau, cred ca au un meniu asemanator cu cel de la Nuba din Grigore Gafencu, despre care am scris de bine, de asemenea. Bucatarul lor sef, care cred ca e acelasi cu cel de la restaurantul Argentine, tot din Herastrau, e talentat, am spus asta de mai multe ori.

Nu au amuse bouche la Nuba din Parcul Herastrau. Asa ca am intrat direct in felurile de mancare. Tonul a fost bun, pacat ca au pus bulion pe el; caracatita a fost destul de buna, dar nu cine stie ce; pestele bun, ceva cu vita bun, de asemenea, orezul cu ciuperci bun; cred ca pun zahar sau alti indulcitori in toate sosurile, daca nu cumva le fac cu ceva fructe sau suc de fructe – un mic truc pe care il stiu bucatarii si care are aproape intotdeauna efectul scontat, adica ti se pare ca mancarea e mai buna.

Farfuriile au fost foarte mici, incomode. Cred ca li s-a parut ca arata mai chic asa, insa pana si chelnerul lor a dat de cateva ori mancarea pe jos din cauza asta.

Serviciul a fost foarte lent, desi eram singuri in toata terasa aceea. Era la pranz, desigur, pentru ca Nuba din Parcul Herastrau e facuta pentru clienti de noapte, nu pentru ciudati ca noi. Au fost vreo doi chelneri pe la noi, cu unul ne-am inteles bine, celalalt a fost de-a dreptul obraznic cu invitatul meu.

Preturile sunt mari, cred ca Nuba e cel mai scump restaurant din Parcul Herastrau, s-ar putea sa-i intreaca pana si pe Isoletta. Au si feluri de mancare care costa cateva sute de lei, am vazut si deserturi de peste 60.

Pentru ca Nuba din Parcul Herastrau e un club, inainte de toate, dupa nu stiu ce ora, seara, dau muzica la maximum si incep sa se adune tot felul de filfizoni si pitipoance pe acolo, care stau pana spre dimineata. Asa ca daca vreti sa mancati linistiti la Nuba din Parcul Herastrau, pe malul lacului, sa mergeti in timpul zilei, pana incepe balamucul. (GB – septembrie 2017)

Compania romaneasca Le Manoir intra pe piata distributiei de vinuri

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...

Catalin Petrescu

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca din anul 1996, dar cu o perioada in care a lucrat in Norvegia (2004-2010). Inainte de plecare sa in Norvegia, Chef Catalin Petresc...

Nuba (Beller)

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinele din Amsterdam... Au imbogatit meniul la Nuba din Beller, acum am fost surprins sa gasesc mancare in toata regula, meniu de br...

Nuba

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara Am vazut trei localuri cu numele Nuba in Bucuresti, pana acum: Nuba din Grigore Gafencu, in Village Francais, despre care scriu a...

Data actualizarii: 29/10/2019

Nuba (Herastrau)  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parc Herastrau)

  • Anonim :

    Foarte slaba calitatea serviciilor. Din culpa angajaților, ne rugam de ei sa ne primească înapoi sa le achitam nota de plata.
    Groaznic!

  • nuba-herastrau-terasa-cu-specific-asiatic-evaluare-restocracy