Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau

Nuba Herastrau, cele mai frumoase restauranteSunt mai multe localuri Nuba in Bucuresti, insa Nuba din Parcul Herastrau, cel despre care scriu acum, si Nuba din Grigore Gafencu, despre care am scris deja, sunt de fapt acelasi restaurant, care se muta dintr-un loc in altul dupa cum e vremea afara: iarna stau inauntru, la caldura, in marea cladire din Gafencu, si cum se face frumos, deshid marea terasa din Herastrau, de pe malul lacului.

Nuba din Parcul Herastrau e o terasa imensa, partial acoperita, dar cred ca la nevoie se poate inchide in intregime. E foarte frumos amenajat – pozele arata o mica parte din acea ambianta luxoasa.

Mancarea e destul de buna la Nuba din Parcul Herastrau, cred ca au un meniu asemanator cu cel de la Nuba din Grigore Gafencu, despre care am scris de bine, de asemenea. Bucatarul lor sef, care cred ca e acelasi cu cel de la restaurantul Argentine, tot din Herastrau, e talentat, am spus asta de mai multe ori.

Nu au amuse bouche la Nuba din Parcul Herastrau. Asa ca am intrat direct in felurile de mancare. Tonul a fost bun, pacat ca au pus bulion pe el; caracatita a fost destul de buna, dar nu cine stie ce; pestele bun, ceva cu vita bun, de asemenea, orezul cu ciuperci bun; cred ca pun zahar sau alti indulcitori in toate sosurile, daca nu cumva le fac cu ceva fructe sau suc de fructe – un mic truc pe care il stiu bucatarii si care are aproape intotdeauna efectul scontat, adica ti se pare ca mancarea e mai buna.

Farfuriile au fost foarte mici, incomode. Cred ca li s-a parut ca arata mai chic asa, insa pana si chelnerul lor a dat de cateva ori mancarea pe jos din cauza asta.

Serviciul a fost foarte lent, desi eram singuri in toata terasa aceea. Era la pranz, desigur, pentru ca Nuba din Parcul Herastrau e facuta pentru clienti de noapte, nu pentru ciudati ca noi. Au fost vreo doi chelneri pe la noi, cu unul ne-am inteles bine, celalalt a fost de-a dreptul obraznic cu invitatul meu.

Preturile sunt mari, cred ca Nuba e cel mai scump restaurant din Parcul Herastrau, s-ar putea sa-i intreaca pana si pe Isoletta. Au si feluri de mancare care costa cateva sute de lei, am vazut si deserturi de peste 60.

Pentru ca Nuba din Parcul Herastrau e un club, inainte de toate, dupa nu stiu ce ora, seara, dau muzica la maximum si incep sa se adune tot felul de filfizoni si pitipoance pe acolo, care stau pana spre dimineata. Asa ca daca vreti sa mancati linistiti la Nuba din Parcul Herastrau, pe malul lacului, sa mergeti in timpul zilei, pana incepe balamucul. (GB – septembrie 2017)

Compania romaneasca Le Manoir intra pe piata distributiei de vinuri

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...

Catalin Petrescu

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca din anul 1996, dar cu o perioada in care a lucrat in Norvegia (2004-2010). Inainte de plecare sa in Norvegia, Chef Catalin Petresc...

Nuba (Beller)

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinele din Amsterdam...Au imbogatit meniul la Nuba din Beller, acum am fost surprins sa gasesc mancare in toata regula, meniu de br...

Nuba

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe searaAm vazut trei localuri cu numele Nuba in Bucuresti, pana acum: Nuba din Grigore Gafencu, in Village Francais, despre care ...

Data actualizarii: 29/10/2019

Nuba (Herastrau)  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parc Herastrau)

  • Anonim :

    Foarte slaba calitatea serviciilor. Din culpa angajaților, ne rugam de ei sa ne primească înapoi sa le achitam nota de plata.
    Groaznic!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close