Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din București Sun...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Afiseaza

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau

Nuba Herastrau, cele mai frumoase restauranteSunt mai multe localuri Nuba in Bucuresti, insa Nuba din Parcul Herastrau, cel despre care scriu acum, si Nuba din Grigore Gafencu, despre care am scris deja, sunt de fapt acelasi restaurant, care se muta dintr-un loc in altul dupa cum e vremea afara: iarna stau inauntru, la caldura, in marea cladire din Gafencu, si cum se face frumos, deshid marea terasa din Herastrau, de pe malul lacului.

Nuba din Parcul Herastrau e o terasa imensa, partial acoperita, dar cred ca la nevoie se poate inchide in intregime. E foarte frumos amenajat – pozele arata o mica parte din acea ambianta luxoasa.

Mancarea e destul de buna la Nuba din Parcul Herastrau, cred ca au un meniu asemanator cu cel de la Nuba din Grigore Gafencu, despre care am scris de bine, de asemenea. Bucatarul lor sef, care cred ca e acelasi cu cel de la restaurantul Argentine, tot din Herastrau, e talentat, am spus asta de mai multe ori.

Nu au amuse bouche la Nuba din Parcul Herastrau. Asa ca am intrat direct in felurile de mancare. Tonul a fost bun, pacat ca au pus bulion pe el; caracatita a fost destul de buna, dar nu cine stie ce; pestele bun, ceva cu vita bun, de asemenea, orezul cu ciuperci bun; cred ca pun zahar sau alti indulcitori in toate sosurile, daca nu cumva le fac cu ceva fructe sau suc de fructe – un mic truc pe care il stiu bucatarii si care are aproape intotdeauna efectul scontat, adica ti se pare ca mancarea e mai buna.

Farfuriile au fost foarte mici, incomode. Cred ca li s-a parut ca arata mai chic asa, insa pana si chelnerul lor a dat de cateva ori mancarea pe jos din cauza asta.

Serviciul a fost foarte lent, desi eram singuri in toata terasa aceea. Era la pranz, desigur, pentru ca Nuba din Parcul Herastrau e facuta pentru clienti de noapte, nu pentru ciudati ca noi. Au fost vreo doi chelneri pe la noi, cu unul ne-am inteles bine, celalalt a fost de-a dreptul obraznic cu invitatul meu.

Preturile sunt mari, cred ca Nuba e cel mai scump restaurant din Parcul Herastrau, s-ar putea sa-i intreaca pana si pe Isoletta. Au si feluri de mancare care costa cateva sute de lei, am vazut si deserturi de peste 60.

Pentru ca Nuba din Parcul Herastrau e un club, inainte de toate, dupa nu stiu ce ora, seara, dau muzica la maximum si incep sa se adune tot felul de filfizoni si pitipoance pe acolo, care stau pana spre dimineata. Asa ca daca vreti sa mancati linistiti la Nuba din Parcul Herastrau, pe malul lacului, sa mergeti in timpul zilei, pana incepe balamucul. (GB – septembrie 2017)

Compania romaneasca Le Manoir intra pe piata distributiei de vinuri

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...

Catalin Petrescu

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca din anul 1996, dar cu o perioada in care a lucrat in Norvegia (2004-2010). Inainte de plecare sa in Norvegia, Chef Catalin Petresc...

Nuba (Beller)

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinele din Amsterdam... Au imbogatit meniul la Nuba din Beller, acum am fost surprins sa gasesc mancare in toata regula, meniu de br...

Nuba

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara Am vazut trei localuri cu numele Nuba in Bucuresti, pana acum: Nuba din Grigore Gafencu, in Village Francais, despre care ...

Data actualizarii: 29/10/2019

Nuba (Herastrau)  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parc Herastrau)

  • Anonim :

    Foarte slaba calitatea serviciilor. Din culpa angajaților, ne rugam de ei sa ne primească înapoi sa le achitam nota de plata.
    Groaznic!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close