Turul de degustare al Bucurestiului, cu meniurile de degustare „Restocracy” din cele mai bune restaurante...

Ord. dupa

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

La cel mai bun restaurant de sushi din Bucuresti, dupa clasamentul nos...

La Bistro Ateneu cu invitatul meu Misu Negritoiu pentru validarea Meni...

La Corto Maltese impreuna cu oaspetele meu, Principele Michel de Laufe...

2 comentarii

La cel mai bun restaurant de fructe de mare din Bucuresti, dupa clasam...

La restaurantul cu cel mai bun foie gras din Bucuresti, si unul dintre...

La cel mai bun restaurant din Bucuresti dupa clasamentul nostru, Le Bi...

1 comentarii

La cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, du...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Meniu de degustare la restaurantul Corto MalteseLa Corto Maltese impreuna cu oaspetele meu, Principele Michel de Laufenburg, pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care cunoscutul de-acum restaurant Corto Maltese din Str. Radu Beller s-a inscris in programul Bucharest Degustation Tour. Si amandoi am fost oaspetii lui Calin Capusan, unul dintre cei doi proprietari, alaturi de Cristi Preotu, si ai lui Gabriel Dina, tanarul si talentatul lor chef.

Chef Gabriel Dina a construit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare preponderent grecesc, desi in meniul lor general multicuisine au si alte feluri de mancare mediteraneene, de pe partea europeana a Mediteranei, mai precis spus. Un meniu de degustare reprezentativ pentru cei care vor sa vada ce inseamna bucataria greceasca traditionala, insa facuta cu atentie pentru detaliu si gust.

Meniul de degustare de la Corto Maltese a fost validat si a intrat in programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. Este deja disponibil in restaurant si va ramane pe toata perioada anului 2019, la pretul detaliat in pagina urmatoare. (GB – martie 2019)

Data actualizarii: 23/06/2019

  • LA :

    Eu am crezut ca este PIZZA Gourmet. Ma bucur sa aflu ca este bucatarie Mediteraniana.