Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L’Atelier de la Hotel Epoque, din programul Bucharest Degustation Tour, pregatit de Chef Samuel le Torriellec:

  • Baby spanac creamy soup, ricotta and kalamata olive bayaldi
  • Royale bream tartare, cucumber tagliatelle with mint and pickled ginger
  • Seabass cooked in slightly salted butter, glazed turnips with morel mushrooms and pesto sauce
  • Veal cutlet cooked sous vide with fresh thyme and new potatoes confit with truffle
  • Chocolate crusted lemon with citrus filling
Bucataria L’Atelier a lui Samuel le Torriellec
Restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque
Data actualizarii: 16/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close