Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Fabrica Ospitalității lansează PuiuMamii, restaurantul care își propune să le aducă bucureștenilor gustul de acasă

Puiu Mamii Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, divizia de livrări Red Angus Delivery și cafeneaua RUA Espresso Bar, anunță deschiderea rotiseriei Puiu’ Mamii, pe Calea Traian nr. 248. Noul local va funcționa în regim de takeaway și livrare, urmând să își întâmpine oaspeții și la interior, după ridicarea restricțiilor, impuse de către autorități.

Conceptul restaurantului a fost gândit împreună cu Next Root Management Systems, agenția de consultanță HoReCa implicată în proiect. “Primul pas, când am creionat Puiu’ Mamii, a fost să analizăm situația actuală, previziunile și să studiem comportamentele de consum și nevoile comunității noastre. Astfel, am înțeles că există o cerere majoră pentru stabilitate, constanță și confort – valori care au urcat pe lista priorităților consumatorilor. De aceea, am pus la punct un concept sigur, care să limiteze timpul de așteptare al oaspetelui în restaurant și să reducă interacțiunile, asigurând, în același timp, un nivel de calitate ridicat.”, declară Dragoș Panait, fondator Next Root Management Systems.

Meniul restaurantului este unul restrâns, creat în jurul cărnii de pui de origine locală, atent selecționată de la fermieri români, marinată în casă și preparată la rotisorul Dorégrill. Echipamentul este recunoscut pentru calitate, tehnologia sa asigurând o gătire uniformă a cărnii și legumelor, ce devin crocante pe exterior și extrem de fragede la interior. Designul atrăgător al cuptorului beneficiază de o suprafață mare de sticlă, ceea ce oferă transparență procesului de gătire, permițând oaspeților noștri să vadă preparatele înainte de a le fi servite.

Cei care aleg Puiu’ Mamii se pot bucura de produse precum puiul rotisat întreg sau la jumătate, pulpă sau piept, precum și de garnituri cum sunt cartofii rumeniți la rotisor, ce preiau din savoarea puiului și pilaful făcut în casă. În plus, meniul include supe calde, preparate zilnic, în bucătăria proprie, griș cu lapte sau clătite cu dulceață. “Am optat pentru tehnici de gătire aparent simple, care scot în evidență aromele ingredientelor. Lucrăm doar cu materii prime de calitate, oneste și cu rețete apreciate atât de cei mici, cât și de cei mari, fiindcă ne dorim să recreăm gustul de acasă, ce ne amintește de mesele în familie și de clipele dragi.”, continuă Ionuț Ivan, coproprietar.

Restaurantul beneficiază de propria sa divizie de livrări, ce acoperă, în prezent, sectoarele 2 și 3 ale Bucureștiului. Ambalajele folosite sunt extrem de eficiente în captarea căldurii și a aromelor, ceea ce le oferă clienților opțiunea de a trăi experiența de restaurant oriunde se află.

PuiuMamii – o investiție de 40.000 de Euro, realizată în pandemie

Restaurantul Puiu’ Mamii a presupus o investiție de 40,000 de Euro, alocată amenajării și echipării bucătăriei. Piesa de rezistență a fost rotisorul Dorégrill, importat din Franța, special pentru acest proiect și personalizat în culorile brandului. “Dorégrill este un producător specializat în cuptoare de rotiserie, o afacere de familie, cu aproape 60 de ani de experiență. Am interacționat prima dată cu produsele lor la începutul acestui an, în cadrul unui târg internațional, desfășurat la Dusseldorf, în Germania. Ne bucurăm că am ales o companie cu expertiză, care inovează constant și care, la fel ca noi, își păstrează abordarea orientată către client.”, declară Ionuț Ivan.

Pentru început, reprezentanții Fabrica Ospitalității vizează aproximativ 70 de clienți pe zi și un bon mediu de 37 de lei / persoană. Aceștia urmăresc activarea comunității din proximitate și a clienților din sectoarele 2 și 3, unde restaurantul oferă servicii de livrare.

Obiectivul companiei, până la sfârșitul anului, este să crească gradul de recunoaștere al conceptului și să câștige cotă de piață pe zona de livrări, extrem de solicitată, în această perioadă.

“Anul acesta este unul de reconfigurare, în care nu putem vorbi despre obiective financiare, dar, pentru 2021, în contextul în care restricțiile ar putea fi reduse, iar consumul ar intra într-o linie ascendentă, constantă, preconizăm că Puiu’ Mamii va reprezenta 35-40% din cifra de afaceri a companiei Fabrica Ospitalității”, închide Ionuț Ivan. (Comunicat de presa – noiembrie 2020)

Data actualizarii: 03/11/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close