Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei Roberto’s On La Strada a restaurantului Roberto’s din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Gazda evenimentului a fost Rainer Gieringer, noul Director General al hotelului, cel care a si prezentat planuri sale de viitor alaturi de echipa condusa de Chef Franz Conde si de noul manager F&B al hotelului, Antonio Micali.

Intr-o atmosfera destinsa, invitatii s-au putut bucura de o degustare a meniului pe care il va avea terasa pe toata perioada sezonului cald. Franz Conde, Executive Cheful hotelului, impreuna cu Alex Chioaru, Head Cheful restaurantului Roberto’s, si cu ceilalti bucatari s-au asigurat ca cei prezenti vor avea parte de experienta culinara deosebita, pregatind o gama larga de preparate, inclusiv o sesiune de live cooking.

Printre cei care au participat la acest eveniment s-au numarat: oameni de afaceri, celebritati, jurnalisti, bloggeri, dar si clienti fideli ai Athenee Palace Hilton Bucuresti. (Daniel Catoi – mai 2018)


Athénée Palace Hilton București redeschide terasa Roberto’s On La Strada pentru noul sezon de vară

București – (17 mai 2018) – Hotelul Athénée Palace Hilton București anunță deschiderea oficială a terasei de vară, Roberto’s On La Strada, locul perfect de relaxare după o zi de lucru, de  socializare și revigorare într-o zi însorită de week-end.

„Vara aceasta atenția noastră se îndreaptă în egală măsură asupra bucureștenilor cât și asupra oaspeților din hotel, de aceea în acest sezon am împrospătat conceptul terasei cu uniforme în trend, cu un meniu simplu, dar plin de savoare, cu variante de băuturi de vară și vinuri românești; practic oferim un loc foarte plăcut din centrul Bucureștiului unde te poți bucura de o masa bună, într-o ambianță răcoroasă de vară”, a declarat Antonio Micali, Food & Beverage Manager Athénée Palace Hilton.

Situată chiar în inima orașului, pe Calea Victoriei, terasa Roberto’s on La Strada de la Athénée Palace Hilton este prilejul zilnic de a scăpa din agitația orașului. Terasa oferă farmecul unei oaze de liniște și verdeață în timpul zilei și atracția unui local în aer liber în serile plăcute de vară. Întreaga ambianță a terasei, de la pergola amenajată cu perne confortabile și până la umbrelele de soare sau la florile violet care dau culoare peisajului, îndeamnă la relaxare.

Un nou meniu de vară

În noul sezon, terasa atrage cu un meniu construit în jurul grătarului, Green Egg BBQ, un instrument ideal de gătit, fiind o variantă între un grill și un cuptor cu lemne. Punctul de atracție a noului meniu este friptura Tomahawk de 1.2 kg din carne de vită irlandeză. Pentru cei care nu pot face față acestei „provocări”, bucătarii vor mai găti Lomo argentinian (steak file), o friptură de cocoș pitic marinată cu ierburi italiene și, bineînțeles, una dintre specialitățile casei, burgerul de vită Roberto’s On La Strada. Iubitorii de pește vor fi încântați de friptura de pește spadă la grătar sau de creveții jumbo pe grill.

„Acest Green Egg BBQ este excelent pentru gătit, mai ales pentru că a determinat întreaga echipă de bucătari să se întoarcă la simplitatea elementelor de bază și să se concentreze îndeosebi asupra ingredientelor gătite atât de ușor pe grătar. De asemenea, am conceput un sos BBQ aromat, perfect pentru grătar, care creează dependență!”, a declarat Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton.

Noul meniu include o varietate de aperitive cu influență internațională și locală, cum ar fi carpaccio italienesc sau caracatița gătită în stil grecesc, platoul românesc cu brânzeturi și mezeluri sau fructele de mare.

Preparatele clasice Roberto’s On La Strada, precum pizza, salata Caesar și Club sandwitch-ul, sunt de asemenea prezente în meniu alături de deserturi și înghețată italiană. Pentru a se răcori în timpul unei zile calde de vară, oaspeții pot alege o limonadă proaspătă sau o bere rece, iar seara se pot relaxa cu un pahar de prosecco, cu un cocktail sau un gin tonic, sau pot alege un vin românesc sau moldovenesc din lista de băuturi. (Comunicat de presa – mai 2018)

 

Franz Conde

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...

Chef Franz Conde

Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton Bucuresti Din vara anului 2016, Chef Franz Conde imbie oaspetii hotelului Athénée Palace Hilton cu cele mai rafinate selectii gastrono...

Robertoʼs & La Strada

Robertoʼs & La Strada - Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Robertoʼs a mai ramas deschis dupa ce le-a plecat fermecatoarea chelnerita despre care am scris data trecu...

La Strada

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti [embed]https://www.youtube.com/watch?v=78Ph7Xnr47s[/embed]

Data actualizarii: 18/05/2018