Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Cofetari cu Spirit de Artist – ediția 2019 Zexe Braserie continu...

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Afiseaza

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei Roberto’s On La Strada a restaurantului Roberto’s din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Gazda evenimentului a fost Rainer Gieringer, noul Director General al hotelului, cel care a si prezentat planuri sale de viitor alaturi de echipa condusa de Chef Franz Conde si de noul manager F&B al hotelului, Antonio Micali.

Intr-o atmosfera destinsa, invitatii s-au putut bucura de o degustare a meniului pe care il va avea terasa pe toata perioada sezonului cald. Franz Conde, Executive Cheful hotelului, impreuna cu Alex Chioaru, Head Cheful restaurantului Roberto’s, si cu ceilalti bucatari s-au asigurat ca cei prezenti vor avea parte de experienta culinara deosebita, pregatind o gama larga de preparate, inclusiv o sesiune de live cooking.

Printre cei care au participat la acest eveniment s-au numarat: oameni de afaceri, celebritati, jurnalisti, bloggeri, dar si clienti fideli ai Athenee Palace Hilton Bucuresti. (Daniel Catoi – mai 2018)


Athénée Palace Hilton București redeschide terasa Roberto’s On La Strada pentru noul sezon de vară

București – (17 mai 2018) – Hotelul Athénée Palace Hilton București anunță deschiderea oficială a terasei de vară, Roberto’s On La Strada, locul perfect de relaxare după o zi de lucru, de  socializare și revigorare într-o zi însorită de week-end.

„Vara aceasta atenția noastră se îndreaptă în egală măsură asupra bucureștenilor cât și asupra oaspeților din hotel, de aceea în acest sezon am împrospătat conceptul terasei cu uniforme în trend, cu un meniu simplu, dar plin de savoare, cu variante de băuturi de vară și vinuri românești; practic oferim un loc foarte plăcut din centrul Bucureștiului unde te poți bucura de o masa bună, într-o ambianță răcoroasă de vară”, a declarat Antonio Micali, Food & Beverage Manager Athénée Palace Hilton.

Situată chiar în inima orașului, pe Calea Victoriei, terasa Roberto’s on La Strada de la Athénée Palace Hilton este prilejul zilnic de a scăpa din agitația orașului. Terasa oferă farmecul unei oaze de liniște și verdeață în timpul zilei și atracția unui local în aer liber în serile plăcute de vară. Întreaga ambianță a terasei, de la pergola amenajată cu perne confortabile și până la umbrelele de soare sau la florile violet care dau culoare peisajului, îndeamnă la relaxare.

Un nou meniu de vară

În noul sezon, terasa atrage cu un meniu construit în jurul grătarului, Green Egg BBQ, un instrument ideal de gătit, fiind o variantă între un grill și un cuptor cu lemne. Punctul de atracție a noului meniu este friptura Tomahawk de 1.2 kg din carne de vită irlandeză. Pentru cei care nu pot face față acestei „provocări”, bucătarii vor mai găti Lomo argentinian (steak file), o friptură de cocoș pitic marinată cu ierburi italiene și, bineînțeles, una dintre specialitățile casei, burgerul de vită Roberto’s On La Strada. Iubitorii de pește vor fi încântați de friptura de pește spadă la grătar sau de creveții jumbo pe grill.

„Acest Green Egg BBQ este excelent pentru gătit, mai ales pentru că a determinat întreaga echipă de bucătari să se întoarcă la simplitatea elementelor de bază și să se concentreze îndeosebi asupra ingredientelor gătite atât de ușor pe grătar. De asemenea, am conceput un sos BBQ aromat, perfect pentru grătar, care creează dependență!”, a declarat Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton.

Noul meniu include o varietate de aperitive cu influență internațională și locală, cum ar fi carpaccio italienesc sau caracatița gătită în stil grecesc, platoul românesc cu brânzeturi și mezeluri sau fructele de mare.

Preparatele clasice Roberto’s On La Strada, precum pizza, salata Caesar și Club sandwitch-ul, sunt de asemenea prezente în meniu alături de deserturi și înghețată italiană. Pentru a se răcori în timpul unei zile calde de vară, oaspeții pot alege o limonadă proaspătă sau o bere rece, iar seara se pot relaxa cu un pahar de prosecco, cu un cocktail sau un gin tonic, sau pot alege un vin românesc sau moldovenesc din lista de băuturi. (Comunicat de presa – mai 2018)

 

Franz Conde

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...

Chef Franz Conde

Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton Bucuresti Din vara anului 2016, Chef Franz Conde imbie oaspetii hotelului Athénée Palace Hilton cu cele mai rafinate selectii gastrono...

Robertoʼs & La Strada

Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Roberto’s a mai ramas deschis dupa ce le-a plecat fermecatoarea chelnerita despre care am scris data trecuta, fiindca am gasit-o la al...

La Strada

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti [embed]https://www.youtube.com/watch?v=78Ph7Xnr47s[/embed]

Data actualizarii: 18/05/2018

s-a-deschis-roberto-039-s-on-la-strada-terasa-athenee-palace-hilton-bucuresti-restocracy