Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Pe 12 iulie 2018, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea oficiala a ...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lanse...

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, ...

Restaurant Scoici și Creveți, oaza ta de relaxare chiar în mijlocul...

Se spune din mosi-stramosi ca noaptea de Sanziene sau Dragaica e una m...

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Restaurantul Belli Siciliani este compus exclusiv din membri ai famili...

Joi, 14 iunie 2018, a avut loc lansarea oficială a BistroMar o pescă...

O noua platforma globala care permite utilizatorilor sa-si comande man...

De ziua Hard Rock Cafe, Original Legendary Burger va costa doar 2,8 le...

Relais & Châteaux and its chefs act to save the oceans On 8th ...

Lansare inedita la Bookfest Două proiecte editoriale create în scop...

Suento by Gram – o noua oază urbană, ascunsă de agitația orașul...

Timp de o săptămână, consumatorii pot susține proiecte artistice,...

Am lansat aplicatia de mobil cu functionalitati extinse, dupa ce i...

Studiile au confirmat: pastele sunt un aliment care ne generează fe...

Saptamana trecuta s-a deschis Koketerie, sau "Koketerie bistrou ur...

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei...

Cand se lasa 19 – 20 mai peste Bucuresti, in gradina de la Merlock r...

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantel...

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei "To...

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din pa...

Cele mai bune Fructe de mare din Bucuresti in 2018 sunt la Isoletta! ...

Cele mai bune steak-uri de vita din Bucuresti in 2018 sunt la Red Angu...

Cel mai bun Peste din Bucuresti in 2018 este la Fish House! A cince...

Joi, 19 aprilie 2018, a avut loc festivitatea de premiere a competitie...

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega ...

În weekendul 21-22 aprilie plănuim să ne reintrăm în ritm, să d...

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée Primăvara...

Afiseaza

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei Roberto’s On La Strada a restaurantului Roberto’s din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Gazda evenimentului a fost Rainer Gieringer, noul Director General al hotelului, cel care a si prezentat planuri sale de viitor alaturi de echipa condusa de Chef Franz Conde si de noul manager F&B al hotelului, Antonio Micali.

Intr-o atmosfera destinsa, invitatii s-au putut bucura de o degustare a meniului pe care il va avea terasa pe toata perioada sezonului cald. Franz Conde, Executive Cheful hotelului, impreuna cu Alex Chioaru, Head Cheful restaurantului Roberto’s, si cu ceilalti bucatari s-au asigurat ca cei prezenti vor avea parte de experienta culinara deosebita, pregatind o gama larga de preparate, inclusiv o sesiune de live cooking.

Printre cei care au participat la acest eveniment s-au numarat: oameni de afaceri, celebritati, jurnalisti, bloggeri, dar si clienti fideli ai Athenee Palace Hilton Bucuresti. (Daniel Catoi – mai 2018)


Athénée Palace Hilton București redeschide terasa Roberto’s On La Strada pentru noul sezon de vară

București – (17 mai 2018) – Hotelul Athénée Palace Hilton București anunță deschiderea oficială a terasei de vară, Roberto’s On La Strada, locul perfect de relaxare după o zi de lucru, de  socializare și revigorare într-o zi însorită de week-end.

„Vara aceasta atenția noastră se îndreaptă în egală măsură asupra bucureștenilor cât și asupra oaspeților din hotel, de aceea în acest sezon am împrospătat conceptul terasei cu uniforme în trend, cu un meniu simplu, dar plin de savoare, cu variante de băuturi de vară și vinuri românești; practic oferim un loc foarte plăcut din centrul Bucureștiului unde te poți bucura de o masa bună, într-o ambianță răcoroasă de vară”, a declarat Antonio Micali, Food & Beverage Manager Athénée Palace Hilton.

Situată chiar în inima orașului, pe Calea Victoriei, terasa Roberto’s on La Strada de la Athénée Palace Hilton este prilejul zilnic de a scăpa din agitația orașului. Terasa oferă farmecul unei oaze de liniște și verdeață în timpul zilei și atracția unui local în aer liber în serile plăcute de vară. Întreaga ambianță a terasei, de la pergola amenajată cu perne confortabile și până la umbrelele de soare sau la florile violet care dau culoare peisajului, îndeamnă la relaxare.

Un nou meniu de vară

În noul sezon, terasa atrage cu un meniu construit în jurul grătarului, Green Egg BBQ, un instrument ideal de gătit, fiind o variantă între un grill și un cuptor cu lemne. Punctul de atracție a noului meniu este friptura Tomahawk de 1.2 kg din carne de vită irlandeză. Pentru cei care nu pot face față acestei „provocări”, bucătarii vor mai găti Lomo argentinian (steak file), o friptură de cocoș pitic marinată cu ierburi italiene și, bineînțeles, una dintre specialitățile casei, burgerul de vită Roberto’s On La Strada. Iubitorii de pește vor fi încântați de friptura de pește spadă la grătar sau de creveții jumbo pe grill.

„Acest Green Egg BBQ este excelent pentru gătit, mai ales pentru că a determinat întreaga echipă de bucătari să se întoarcă la simplitatea elementelor de bază și să se concentreze îndeosebi asupra ingredientelor gătite atât de ușor pe grătar. De asemenea, am conceput un sos BBQ aromat, perfect pentru grătar, care creează dependență!”, a declarat Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton.

Noul meniu include o varietate de aperitive cu influență internațională și locală, cum ar fi carpaccio italienesc sau caracatița gătită în stil grecesc, platoul românesc cu brânzeturi și mezeluri sau fructele de mare.

Preparatele clasice Roberto’s On La Strada, precum pizza, salata Caesar și Club sandwitch-ul, sunt de asemenea prezente în meniu alături de deserturi și înghețată italiană. Pentru a se răcori în timpul unei zile calde de vară, oaspeții pot alege o limonadă proaspătă sau o bere rece, iar seara se pot relaxa cu un pahar de prosecco, cu un cocktail sau un gin tonic, sau pot alege un vin românesc sau moldovenesc din lista de băuturi. (Comunicat de presa – mai 2018)

 

Franz Conde

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...

Chef Franz Conde

Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton Bucuresti Din vara anului 2016, Chef Franz Conde imbie oaspetii hotelului Athénée Palace Hilton cu cele mai rafinate selectii gastrono...

Robertoʼs & La Strada

Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Roberto’s a mai ramas deschis dupa ce le-a plecat fermecatoarea chelnerita despre care am scris data trecuta, fiindca am gasit-o la al...

La Strada

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti [embed]https://www.youtube.com/watch?v=78Ph7Xnr47s[/embed]

Data actualizarii: 18/05/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.